Rå tekst, fra kapitel 1 : Den Ny Bryd Fri Bog

bryd-fri-mand-v
Rå tekst, fra kapitel 1 : Den Ny Bryd Fri Bog

Vigtigt i denne her første lektion, det er at gøre klar på, at når du læser det jeg skriver her, at du sikker må bruge meget mere tid på at praktisere de her ting. Hvis du ikke praktiserer de her ting igen og igen og begynder at får overvægt ved at producere dem og til stadighed ikke være tilfreds med hvor du er, og du vil igen og igen sige til dig selv, at jeg vil hellere være et andet sted, ergo - så længe du ikke er tilfreds med hvor du er og hellere vil være et andet sted - så er du fortabt. Du kan ikke i din bevidsthed sige, at jeg vil være "dette her", jeg er ikke tilfreds med det jeg har/er, det kan ikke lade sig gøre, du kommer aldrig derhen.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!