Tag kontrol over din underbevidsthed #1 af 7

Her taler jeg om, hvordan mennesker ikke har kontrol over deres egen underbevidsthed.

Svar til Kammilla:

5 kommentarer

Kammilla Petersen

Søren det lyder meget godt alt sammen, men hvordan tager du kontrol over din underbevidsthed, når du ikke ved hvad der ligger dernede? Det er jo derfor det hedder underbevidsthed fordi vi ikke har adgang til det på et bevidst plan, har vi ingen magt til at ændre det. 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Uploaded "Svar til Kammilla"

Læs mere
Læs mindre
Kammilla Petersen

Du siger at jeg skal afprogrammere  ( tilgive ) alt hvad jeg indeholder, mener du så her, alt det som jeg har en dom på? 

For jeg kan jo godt befinde mig et sted i mit liv hvor jeg acceptere alt hvad der er? Altså familie, hjem, børn, arbejde, indkomst osv.  For når du siger at jeg blot skal kigge på mit liv må det jo handle om alt det jeg oplever som mangeltilstande 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Jeg mener ALT Kammilla.

Absolut, valget er altid vores eget.

Læs mere
Læs mindre
Kammilla Petersen

Og sjovt er det jo også som livet kan forandre sig på et split sekund. 

Læs mere
Læs mindre