En Robot eller er du FRI

8 kommentarer

Laila Mortensen

Jeg er robot..... 😊 

Læs mere
Læs mindre
Laila Mortensen

......nogle gange fri

Læs mere
Læs mindre
Laila Mortensen

Hej Søren. Jeg har tænkt over noget. Måske kan du bringe lidt klarhed ind her. Det er angående loven om tiltrækning. Når jeg tænker de tanker jeg har, om hvad jeg vil tiltrække i mit liv og de mennekser/venner/partner også tænker tanker om det de vil tiltrække og mine tanker og deres tanke så er modsatrettede retninger/interesser, hvad sker der så? Giver beskrivelsen mening? 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Svar uploaded til Laila

Læs mere
Læs mindre
Laila Mortensen

Hej Søren

Det var ret vildt at høre, de to uploadede beskrivelser. 

Jeg bliver meget motiveret. Jeg er selv psykoterapeut og jeg fik meget ud af slutningen, da jeg ofte har filosoferet over, hvad er det der gør, at jeg selv og mine klienter kun får lindring og stadig søger balance og healing. Du hjalp mig til at få klarhed og dette og mit oprindelige spørgsmål. Min motivation retter sig ind i nuet, hvor jeg vil praktiserer at bed kilden om at få neutraliseret mine øv-ting. Og jeg ved nu, hvad jeg har tiltrukket ind i mit parforhold og hvordan podningen/genaktiveringen foregår. Så når du siger, det kræver intelligents og fokus, at gennemskue hvordan overbevisninger er formet og hvad det er for tanker der skal til for at bede om det rigtige hos kilden, giver det så meget mening. Tak at hjertet

Læs mere
Læs mindre
Ole Hansen

Er vi konstant styret af ydreverdenens (stimulans) af om vi er behaget eller ikke er behaget af omgivelsernes ris og ros bliver vi trælle og ufrie!

Læs mere
Læs mindre
Ole Hansen

Men vi er ikke robotter

Læs mere
Læs mindre