Om "Er Du Lykkelig Fordi.."

Fra en nyhedsmail, du måske selv har modtaget, hvis du er på min mailliste.

Er du lykke fordi, eller bare lykkelig?

Bindinger til mennesker, beskæftigelse og ejendele:
Vi har gennem vores opvækst lært, at succes skal forstås på én måde, at vi skal være succesfulde, have en godt job, en god partner, en god uddannelse - med hvad er alt dette, det er aftaler, intet anden, og som vi har gjort til vores sandhed. Husker du, i skolen, at det var vigtigt at få en stjerne eller lignende, på ens kladdehæfte?

Så længe du indeholder bindinger, forhindre det dig i at være lykkelig. Jeg kan næsten høre dig sige "Søren jeg er lykkelig", selvfølgelig er du ikke det, du har blot en oplevelse af lykke lige nu, fordi noget i dit liv du har bindinger til, kører godt. Fjern dette, og se, din oplevelse af lykke forsvinder også.

Du kan ikke ændre dit "JEG" gennem vilje, ved at studere spiritualitet, gennem ideer, gennem opbygning af nye vaner - din adfærd vil måske ændre sig, men dit "JEG" gør ikke. Du kan kun ændre "JEG'et" gennem udelt opmærksomhed og afprogrammering.

Udelt opmærksomhed er, at være fuldt tilstede, hvilke er uden tanker involveret.
Afprogrammering er, at slette dine gamle opfattelser omkring hvad der er sandt, således at en korrekt sandhed, kan opstå indefra.

 - - -

Hvis du virkelig vil tættere på din Væren, så er dette, det bedste du tilbydes online:

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!