Et par kommentarer inde på Bryd Fri OnGoing:

Et par kommentarer inde på Bryd Fri OnGoing:

  • "Jeg ser frem til meditationen hver dag"
  • "Så kraftfuld".

Bryd Fri OnGoing:
Andre mennesker kan få dig til af føle dig som den skyldige, ikke værdsat og du kan føle dig misbrugt, hvilke energimæssigt dræner dig. Bryd Fri af dine udfordringer med andre mennesker, er et online kursus, designet til at du kan erhverve evnen til af bryde fri.
Baseret på mit eget liv, samt alle de mennesker jeg har hjulpet gennem årene, giver jeg dig opskriften på at nedbryde disse emotionelle energier således at du kan føle dig værdsat.

Vil du læse mere om dette onlineforløb: Bryd Fri OnGoing

Søren
Jeg lærer dig ikke noget.
Jeg hjælper dig blot med at åbne til din indre power.

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!