.. en millionær i maven

I april 2019 søgte jeg en prøvekanin med en millionær i maven.

Ud af de der henvendte sig, ende jeg med at vælge tyske Trina, som dengang boede i Danmark lidt nord for grænsen til Tyskland, men siden er flyttet til Tyskland igen.

Målet for mig, som Trina ikke kender, før hun selv læser dette, som du nu læser var .. hvor meget kunne jeg flytte hende, med meget korte samtaler (10 minutter) én gang om ugen, kun gennem ét år.

Ind imellem blev det dog ikke hver uge, men hver anden uge.

Læs hvad Trine har skrevet til mig, efter dette år:
(hele teksten fra Trina, er blot kopieret og sat ind)

Tak Søren at du har valgt mig som prøvekanin, jeg håper du har lært lige så mange som jeg har i dette mega transformativt og inspirativt år. Hvor vi er flyttet tilbage til tyskland, hvor jeg er kommet fra gæld til abundance igen og har lært mine styrke mere at kende og mine talenter til at udfolde sig. Og som har endet med "Corona" på kloden. 

Den største impact på mit liv gav Søren Egstrup mig ved at inspirere mig til et enkelt beslutning som har ændret mit liv radikal til positiv. Jeg er lykkelig og taknemmelig for det jeg har. Disse beslutning har ført til at jeg føler mig mere tilfreds i mit liv og at der er mere penge på min konto.

Jeg lever mere bevidst, laver mere af det jeg elsker og med hver dag bevæger jeg mig tætter til min største vision som jeg udviklede i begyndelse af vores samarbejde. 

Det var godt at har Søren i baggrunden som sagde "Hvorfor ikke"? Når jeg ekspanderede min vision. Og at kunne spørg ham alt og får inspiration ud af sine erfaringer. Min selvtillid er vokset enormt i et år samarbejde med Søren og nu arbejder jeg mere og mere med det jeg elsker og hvor mine talenter ligger plus at jeg får tilfredse kunder.

Kære hilsner, Trina

Jeg er taknemmelig for at kunne hjælpe dig ind på millionær kursen, og jeg er slet i tvivl om at en kunstner som dig og millioner på kontoen går fint sammen.

Jeg kan lige nævne, at Trina har mand, og to børn.

Mød Trina her:


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!