Loven Om Bevidsthed : Verden er en feedback sløjfe

 

4 kommentarer

Bente Birch

Jeg føler jeg er nødt til at kommentere denne youtube fra Søren: Verden er en feedback sløjfe.

 Da jeg var lige omkring de 30 år, havde jeg bestilt en tid hos en plastikkirurg for at få brystimplantater, idet jeg havde en ”drengekrop” og ønskede mig inderligt at få et mere feminint look, dog afbestilte jeg tiden hos kirurgen da jeg havde fortrudt. Jeg lærte at leve med min drengekrop, men selvfølgelig var der stadig et ønske om at ændre den.

 Tja, dette skete også, men først mange år senere, faktisk ført da jeg var ca. 67/68 år gammel begyndte jeg at få bryster, i dag er jeg ikke i tvivl om hvad der skete, den power Søren har var det, der fik min krop til at ændre sig + mit store ønske. Jeg kan ikke lade være med at grine over kommentaren, at jeg ikke ville have større lår og bagdel, tja, det fik jeg også – og tro mig – jeg nyder min krop.Veninden.

Læs mere
Læs mindre
Ole Hansen

Bemærkning til verden er en feedback sløfle' illusionen "at være i verden stjæler power' vauuv et energi skifte at verden er i os'  kh. Ole

Læs mere
Læs mindre
Ole Hansen

Var det ikke den power du Har, at Søren fik dig til, at i se' 😊kh Ole  du=bevidsthed

Læs mere
Læs mindre
Bente Birch

Kære Ole, 

Jo, på sin vis kan du have ret, men også det, at min overbevisning om hvad Sørens power kan, samt mit  ønske, der var sendt ud i Universet for mange år siden, der gjorde, at min krop stille og roligt begyndte at ændre sig.

Kh Bente

Læs mere
Læs mindre