Når du er fuld at liv, vil du automatisk vælge vanskelige udfordringer. Walk & Talk

Når du er fuld at liv, vil du automatisk vælge vanskelige udfordringer.

Det er her, at inspiration kommer ind .. inspiration betyder at Være ét med Kilden.

Hvis du vil opleve, at være fuld af liv, så må du opgive dine ideer om hvad der er rigtigt og forkert, for alle dine “det er rigtigt” og “det er forkert”, er det der gør at du føler dig elendig.

Livet skabes indefra, indefra betyder det du indeholder, er det du oplever.

Hvis du er en surfer, hvad kikker du så efter når du er ud for at surfe .. en stor bølge, og du drømmer om at surfe de største bølger du kan tænke på. Men hvis du kun lige er begyndt at surfe, vil en stor bølge forskrække dig. En super erfaren surfer, vil drømme om større og større bølger.

 

Walk & Talk København
Jeg tilbyder én gratis Walk & Talk, hver uge i ugerne 33, 34, 35, 36 og 37 og måske et par stykker til, alt efter hvor mange der viser interesse.

Årsagen: min veninde friede til mig, og jeg sagde JA!

Hvis du er interesseret, så skriv lidt under dette indlæg, så vælger jeg efter “først til mølle”.

Søren

NB. Har du ikke et login, så følg linket under indlægget.

Hvis du ikke fik tilmeldt dig inden jeg skrev  “❗️Så er der lukket for tilmelding til Walk & Talk“, kan du købe en gåtur her: Walk & Talk  

44 kommentarer

Det er da helt skønt at høre at du skal giftes🤗❤️💕🙏🏻
Kærligheden længe leve❤️❤️
Jeg ku tænke mig at gå en tur med dig Søren.

Tale med dig om hvad der rør sig vores liv lige nu. Føler at jeg rykker nu på min indsats om at ændre min selvsnak❤️🙏🏻
Forventer større ting sker i mit liv. Livet viser sig for mig og glæden vokser her.

Tillykke til jer to❤️

Læs mere
Læs mindre

Kersti, hvis du skal beskrive temaet til vores Walk & Talk med ét ord, hvad er det så?

Læs mere
Læs mindre

Udvikling

Læs mere
Læs mindre

Det vil jeg udfordre dig på Kersti, jeg kender dig lidt fra at du er i gang med “Ændr Din SelvSnak” .. for jeg er sikker på, at det er ikke udvikling du vil. 

Jeg skriver til dig via e-mail, så vi kan aftale tidspunkt.

Læs mere
Læs mindre

Kersti har desværre måtte aflyse vores Walk & Talk i dag .. skulle der være en person som tidligere har efterspurgt en Walk & Talk med mig, og som kan i dag, skriv venligst. 

Du skal skrive til mig senest kl 10:00 i dag onsdag 12 august

Læs mere
Læs mindre

Tillykke Søren--- Jo tak ,det ville være hyggeligt-- Søren Kirkegaard skrev jo : har du problemer i tilværelsen,så gå en tur -- så går det nok !  kh  Sven Toft  ( Svend Lassen )

Læs mere
Læs mindre

Sven, jeg fornemmer din udfordring. Jeg ser frem til en tur i Frederiksberg Have sammen med dig, og udfordre dig.

Jeg skriver til dig via e-mail, så vi kan aftale tidspunkt.

Læs mere
Læs mindre

Hej Søren

Tillykke 😊

Jeg vil gerne gå en tur med dig. Lige nu, ved jeg ikke, hvad vi skal tale om, men hvis jeg bliver en af dem, der får muligheden, så dukker der helt sikkert noget op i det kommende nu. 

Mvh Laila 

Læs mere
Læs mindre

Laila, hvis du skal beskrive temaet til vores Walk & Talk med ét ord, hvad skal det så være?

Læs mere
Læs mindre

Mit ord/perspektiv er:

Når alle mennesker har 100‰ ansvar for sit eget liv, så har man det vel helt fra før man bliver undfanget, som foster og som lille barn. 

Mvh Laila 😊

Læs mere
Læs mindre

Dejligt tema Laila, det ser jeg frem til.

Jeg skriver til dig via e-mail, så vi kan aftale tidspunkt.

Læs mere
Læs mindre

Hej Søren.

Først tillykke med du skal giftes 😊

jeg vil rigtig gerne gå en tur med dig, for jeg har brug for positiv energi, eftersom jeg går ledig og har rigtig svært ved at finde motivation og glæde i hverdagen.

og så har jeg hørt meget positivt om netop dig.

vh Christina 

Læs mere
Læs mindre

Christina, hvad er positiv energi for dig? ..således jeg har et tema til vores gåtur.

Læs mere
Læs mindre

Hej Søren.

positiv energi for mig, er at få følelsen af at være betydningsfuld og god nok præcis som jeg er 😊

Læs mere
Læs mindre

Okay Christina, det at “få følelserne til at være betydningsfulde” .. er virkelig interessant: Det glæder jeg mig til at tale med dig om.

Skriv til mig via e-mail,
så vi kan aftale tidspunkt, da jeg ikke er sikker på at jeg har din e-mail.

Læs mere
Læs mindre

Kære Søren ... Tillykke med det ... :-) ... Det lyder helt fint ... med en gå tur rundt i Frederiksberg have ... der er sket ganske meget det sidste år ... og det det forsætter jo ... helt sikkert derudaf ... :-) ... Kh Johan :-) 

Læs mere
Læs mindre

Dejligt Johan .. hvad skal tema’et så være, til vores tur i Frb. Have? 

Læs mere
Læs mindre

Kære Søren. Det lyder da skønt!!! Både det ene og det andet!!! Jeg har behov for dig!!! X x x fra Kirsten Ewert. X x x.

Læs mere
Læs mindre

Okay Kirsten, spændende ;) 
Hvad er dit tema til vores gåtur?

Læs mere
Læs mindre

Hvad gør jeg for at komme lettere igennem mit liv med alle de følelser der dukker op i løbet af en dag? Og min ikke for gode reaktion på samme. 

Læs mere
Læs mindre

P.S. Sidder der noget og gnaver som jeg ikke vil se på??? X x x.

Læs mere
Læs mindre

Okay Kirsten, vi skal på en følelses-gå-tur, spændende .. det ser jeg frem til.

Jeg skriver til dig via e-mail, så vi kan aftale tidspunkt.

Læs mere
Læs mindre
  • Kære Søren, stort tillykke. Jeg elsker Frederiksbergs Have, og gå en tur med dig, vil være en kæmpe oplevelse. Jeg er sikker på, at en gåtur med dig, vil gøre en stor forskel i mit liv. Kh. Nicolai
Læs mere
Læs mindre

Ja denne have er skøn Nicolai .. hvad skal vores tema være til denne gåtur?

Læs mere
Læs mindre

Jeg kan bedst udtrykke temaet sådan her: Kærlighed, energi og overflod

Glæder mig til vores gåtur

Læs mere
Læs mindre

Spændende Nicolai .. Jeg skriver til dig via e-mail, så vi kan aftale tidspunkt.

Læs mere
Læs mindre

Hej Søren.

tillykke med frieriet 😊

jeg vil gerne Gå en tur med dig..jeg vil gerne have positiv energi til at komme ud af det spindelvæv Jeg er havnet..

kh marianne

Læs mere
Læs mindre

Okay Marianne, skal temaet til vores gåtur, så være “hvordan får Marianne positiv energi”?

Læs mere
Læs mindre

❗️❗️❗️Så er der lukket for tilmelding til Walk & Talk

Læs mere
Læs mindre

Jeg vil også sige tillykke til jer begge, kunne alligevel ikke komme i Frederiksberg Have med dig, men ønsker jer alt det bedste ❣️

Læs mere
Læs mindre

Til lykke Søren, hvor dejligt I har fundet lykken. Vi har hørt lidt om hende i ny og næ, ærgerligt, jeg ikke nåede at svare på gåturen. Det bliver  interessante snakke

bedste hilsner fra Hanne 

Læs mere
Læs mindre

Tillykke til jer begge Søren Egstrup ❤️❤️!

Nåede heller ikke at svare på walk&talk; men måske andre muligheder dukker op senere.

Alt det bedste ønskes jer fra Maria 😊🍀❤️

Læs mere
Læs mindre

Hej Søren😊

Kæmpe tillykke til jer❤️

Jeg kunne godt tænke mig en Walk and talk med dig i Frederiksberg have. 

Jeg står et sted i mit liv, hvor jeg har brudt en masse gamle mønstre, har arbejdet meget med mig selv. Det kunne være rart at modtage nogen gode erfaringer/råd til hvordan jeg kan komme videre herfra hvor jeg står nu🙏❤️

Gode tanker Dali 

Læs mere
Læs mindre

Kære Søren

Hjertelig tillykke med dit JA. Glæder mig på  på jeres vegne..❤❤

Kærlig hilsen 

Susanne Sommer

Læs mere
Læs mindre

Ja hvorfor ikke 

Jeg skal fralægge mig en dårlig vane hvad nu hvis og så føler jeg sommetider mange gange keg bliver handlingslammet så hvad nu hvis jeg siger ja til denne mulighed 

 

Tillykke med fremtiden 

Læs mere
Læs mindre

Hej Søren 

Tillykke med kærligheden.

Jeg har opdaget at jeg har virkelig svært ved at forandre min hverdag , mit liv, Jeg er simpelthen bange for forandring og sidder derfor fast.  Jeg opfylder ikke mit fulde potentiale , hvilket givet mig dårlig samvittighed og angst. 

Kh Cat 

Læs mere
Læs mindre

Kære Søren. Jeg øver mig på livet løs. Det er en kæmpeglæde når jeg pludselig får øje på en tanke der skaber helt uhensigtsmæssige ting og tilstande i mit liv og jeg så finder ud af tilgivelsen og en ny vej. Det er altid stort, hvor irriterende det end er, at kunne sige: det her har jeg selv skabt. Og så føle smerten, uretfærdigheden, vreden, fortvivlelsen og smage på ønsket om at forblive lille og offer,.... og så tage beslutningen om at give slip og gå et andet sted hen og se min livfulde ukontrollerede sjæl for mig ude i mulighedernes uendelige land. Tak for det hele. Vi mødes sikkert hen ad vejen.

Kæmpe tillykke med det forestående bryllup. I ønskes alt det bedste manifesteret  ... 

Læs mere
Læs mindre

Ha ha ja når man så ikke skriver så meget så sendes den 😜har skrevet men kunne ikke sende så nu prøver jeg igen 😉

hvor er det flot du er nået så langt 👍og dejligt at læse men gør også lidt ondt 🙈jeg vil nemlig også meget gerne derhen men spænder  vist ben for mig selv hele tiden 🙈 så det er dejligt at læse det fungere for dig.. flot arbejde👍 - glæder mig virkelig til jeg når derhen også .. fortsat god vind fremover 👊👍😉

hilsen Winni

Læs mere
Læs mindre

Det  er hårdt arbejde og mange tærskler må overskrides og nogen gange går der laaaang tid i følelsesmæssig smerte og tilgivelse og rensning før aha - opdagelsen opstår ... 

Læs mere
Læs mindre

Hej Elisabeth 

jamen det er jeg bestemt også villig til at ta imod og selvom det er smerte må det være fedt at mærke alligevel for så er der jo tegn på man har fat i det rigtige og knokler den rigtige vej 😊

Læs mere
Læs mindre

Det er det også. Det er meget glædesskabende ... og glæden bliver større og større og det bliver nemmere og nemmere at forblive i processen

Læs mere
Læs mindre

Jeg HAR erfaret at vælge en for stor bølge som nybegynder udi surfningens kunst. Jeg er nogen gange så sprængfyldt af liv at jeg næsten ikke kan rumme det. Og så får jeg vilde visioner, ideer og drømme. Og SÅ kan jeg have tendens til at søsætte for mange projekter eller gå efter for store drømme og resultatet er udmattelse eller apati eller "panden mod en mur"... endnu en bevidsthed om mig selv er skabt. Hvornår er tilpas tilpas? Hvornår føles det tilpas i forhold til den læring min hjerne eller hele mit system allerede indeholder, hvordan føles det, når det er "for meget" og når det er "tilpas" og når det er "for nemt" .... kan jeg TRO på det? KAN jeg, TØR jeg give mig hen til det, eller er det for overvældende? Og hvis ikke, hvad er det så for en tanke der stopper mig? Altså, den der indre lytning er jo en nøgle.... hov, jeg må vist lige stoppe ... dette er jo sådan set en tråd i forhold til om man vil ud at gå en tur med Søren. :-)) ... og jeg kom for sent ... men rigtig god tur til dem der får turen ... 

Læs mere
Læs mindre

Hej Søren først stort tillykke med at du skal giftes. Jeg ved ikke om jeg kan nå det endnu, men jeg vil gerne ud og luftes lidt og så kunne det være hyggeligt med en gå tur sammen med dig. Jeg er sikker på vi finder noget at tale om. Nu er det jo lidt over et år siden jeg var i forløb hos dig og det kunne da være interessant at  se om jeg har rykket mig.
Vh Kammilla 

Læs mere
Læs mindre

BEMÆRK!

Der er en del der gerne ville have en Walk & Talk, men som har overset min kommentar:

”❗️❗️❗️Så er der lukket for tilmelding til Walk & Talk”

.. dette skrev jeg efter de første 8, indenfor de første par timer, havde tilmeldt sig. 

 - - -

Tak til alle jer der har lykønsket mig og min kommende hustru 🙏

Hun har valgt at være hvid brud .. kors det glæder jeg mig til.

 - - - 

Læs mere
Læs mindre