Verden er en feedback sløjfe #2 : Kærlighed

Verden er en feedback sløjfe, og gennem loven om bevidsthed, må din verden ændre sig, når du ændre det du indeholder.

Så bemærk at det du indeholder, er det du kommer til at opleve i verden .. denne gang taler jeg om kærlighed som en handelsvare og ubetinget kærlighed.

Video'en jeg omtaler: https://youtu.be/pdXIU8Zuh7U


Aktuelle events hos SØREN

Aktuelle onlineforløb hos SØREN

7 kommentarer

Kære Søren, nu har jeg fulgt dig gennem lang tid, og jeg fornemmer at det du har oplevet med din veninde, smiler over at du igen og igen har kaldt hende din veninde, er helt unikt. 

Jeg må give dig ret i, at mine forhold har været på den måde, at jeg har villet at han skulle være på en bestemt måde, dette ønsker jeg nu at lægge fra mig, og opleve samhørigheden.

Kærligst Lis

Læs mere
Læs mindre
Ole Hansen

Hvis jeg skal være sådan og sådan for at være "elsket" er det jo betinget af noget eksternt  så har jeg reduseret mig og andre til ting' fanget i konstant konkurrence og angst for at miste' gjort kærligheden til noget. Kan se at det er en programmering'

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Lis og Ole, udfordringen har for mig været, at falde igennem til dette stadie, og i 2006 troede jeg jeg var faldet igennem, men det viste sig at mit ego var en lumsk lille fætter, der uden jeg dengang opdagede det, havde fanget mig.

Læs mere
Læs mindre

Kære Søren, jeg har været på mange at dine kurser, og har virkelig oplevet forandringer. Jeg vil gerne udtrykke at bryd fri ongoing er helt unik for mig. Jeg ved at jeg ikke stiller spørgsmål (endnu), men de andres spørgsmål giver mig bare så meget, TAK.

Læs mere
Læs mindre
Ole Hansen

Har lavet mange syge strategier' hvor egoet har narret mig. I angst for afvisning afvist'  historier i hovedet (selvsnak) taget som "sandt"

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Ole, det er okay, for det er det egoet gør .. dette bør du erkender, netop som jeg taler om på lektion 14 inde på OnGoing, hvor jeg ved du er med.

Læs mere
Læs mindre
Ole Hansen

Egoet er som en tryllekunstner fuper en og gang på gang narres jeg erkender jeg'

Læs mere
Læs mindre