Verden er en feedback sløjfe #6 : Du er uovervindelig i din nøgenhed

Verden er en feedback sløjfe, og ..
.. gennem loven om bevidsthed, må det ændre sig.

3 kommentarer

I morgen tidlig forventer jeg at optage sidste video, i serien Verden er en feedback sløjfe .. denne vil hedder “Bekymring eller Begejstring” :)

Læs mere
Læs mindre

Det er godt nok uhyggeligt, og for mig vigtigt, at sige. At der kan side indespærret ementioner af skyld/skamfuldhed program lagt fra skoletid' en følelse af at være udstillet som (dur ikke) ord fra voksne (skolelære) der blev taget til sig som "sande" med lage af blokeringer, og dette stadig følge en og fucker op når tingene syntes, at lykkes. Dog tager det mindre magt nu' voksen svigt' jeg ved nu' med det jeg ved, at loven altid har været i funktion, og ved at tage ansvar 100% genvinder jeg power.

Læs mere
Læs mindre

Dejligt Ole .. og som du har hørt mig tale om inde på OnGoing, så kan du ikke komme herfra og dertil. 

Læs mere
Læs mindre