Ved du hvad der sker, når man ... det skaber velvære!

Ja, det skaber velvære ... se denne lille korte video, om noget du udmærket ved inden i dig selv.

3 kommentarer

Træt træt af denne retorik hold afstand tilsidst vil dette føre til død' depression selvmord'  så konsekvensen af virus angst og styring af dette' kan komme til at slå ihjel'  En forfærdelig forladthed følelse overvælder en' hvor skal jeg gå hen, og føle jeg er et menneske (nærhed) føler mig forrådt af en veninde😢

Læs mere
Læs mindre

Bemærk Ole, verden er en feedback sløjfe, som til stadighed skabes af vores bevidste sind, og mennesker der f.eks. får en forfærdelig sygdom vælger den ikke bevidst, og dog er det et bevidst valg.

Den universelle kraft (det guddommelige) er så storsindet, så stærk, så meget mere end forstanden. Den eksisterer i en anden dimension, udenfor rækkevidde af vores 5 sanser, og det er derfor forstanden (bevidstheden), hos de fleste mennesker, ikke tror at den overhovedet eksisterer.

Læs mere
Læs mindre

Må sende hjerte til ham i spejlet undskylde "ham" den situation jeg har bragt mig i. Tilgive og elske mig selv'

Læs mere
Læs mindre