prik prik prik, det skaber frihed

Ved du hvad der sker, når du ... det skaber frihed. En kort video, hvor jeg taler om frihed.


Aktuelle events hos SØREN

Aktuelle onlineforløb hos SØREN


6 kommentarer

Ole Hansen

 Mange programmer at rense fra barndom skole ungdom forældre kultur osv. Jeg behøves ikke at "vide" noget eller gøre forestillinger om disse lag' for da tilføre jeg flere lag' jeg i dette også narre mig til, at tro jeg renser opløser programmer? Du sagde også til mig pas på med concepter' det begynder, at give menning👍

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Netop Ole, vi tilføjer flere lag af overbevisninger, når vi søger efter løsninger, efter årsager eller efter svar.

Læs mere
Læs mindre
Ole Hansen

Peter Plys (du kan ikke stave til kærlighed det skal mærkes)

Læs mere
Læs mindre
Ole Hansen

Der er et paradoks når vi slipper løsninger' løser tingene sig'  slipper concept sindet' kh Ole

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Netop :)

Læs mere
Læs mindre
Ole Hansen

En Rotte er brudt ind i min lejlighed, og den vækkede mig i går' (en forskrækkelse' ikke lige just denne senge kammerat' jeg ønskede at vågne til) Den er død nu, rottefænge fangede den. Dens "mission" er fuldtført' "den fortalte at min opgang manglede sikring for dens tilstedeværelse der' de andre opgange havde fået lavet tiltag mod disse med skabningen' måske har universet flere lag af kommunikation ved denne oplevelse?

Læs mere
Læs mindre