Zoom møde - Intet Er Umuligt - 6 juni 2021 kl. 10.00

zoom-møde-logo

Zoom møde - Intet Er Umuligt

10 kommentarer

Karin Frahm

Kære Søren 

Tak for i dag, det var et godt zoom møde, dejligt med en genopfriskning. 

Den med at lægge brillerne gav mig noget at tænke over. 

Jeg synes mit syn bliver dårligere, så jeg har lige købt nye briller, men efter snakken i dag, har jeg besluttet at træne mit syn ved at lægge brillerne et par timer om dagen til en start, når jeg er hjemme i lejligheden. Jeg har svær bygningsfejl på begge øjne, det højre kan jeg stort set ikke se med, så der er balanceglas i brillen. Øjenlægen kalder det et dovent øje. Sådan har det været altid fra jeg var barn. Øjenlægen sagde i sept. 20, at jeg også havde synsnedsættelse på grund af grå stær ca 20 %. Han vil vente længst muligt med operation, netop fordi jeg jo kun kan se med det ene øje. Bygningsfejlen på højre øje kan ikke opereres. Det har jeg undersøgt flere steder sidste år. 

Men nu vil jeg takke mine øjne for, at jeg kan se og bede om støtte til, at jeg selv kan genoptræne mine øjne 👍🙂❤️

Tak for dig og det du deler med os. 

Kærlig hilsen Karin 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Tak Karin for din skønne respons på Zoom mødet.

Karin, du bør skelne mellem Verden og Spirit, men det ved du godt når jeg skriver det - du husker helt sikker den gang i 2016 da du var på ho'oponopono videregående, og "byggede" en proces som skulle hjælpe dig med at få solgt dit hus på Lolland, den virkede ikke før end vi fik rettet nogle få ting i den - men så virkede den øjeblikkelig.

Det jeg her fortæller dig, er at du allerede ved det, men at du bør være MEGET opmærksom på det du udtrykker og fortæller dig selv, når du tænker på dit syn.

Hvorfor?
Fordi i dette univers som vi lever i, kan vi IKKE ekskludere, vi kan kun inkludere. Dermed sagt, at alt du tænker på, giver du liv.

/Søren

Hvis du vil høre om Karins historie fra 2016:
HO’OPONOPONO SKABTE HUSSALG

Læs mere
Læs mindre
Chamilla Stuhr

Hej Søren og jer der var med. Jeg synes det er meget givende og lærerigt at være med. Jeg er ikke helt dus med zoom kunne ikke helt finde ud af at komme på kamera eller når jeg ville sige noget.mwn jeg er meget glad for både emnet for Sørens måde at formidle på og jeres andres input kh Kamila 

Læs mere
Læs mindre
Catrine Angelin Helena Christensen

Hej

Ja det var dejligt at få genopfrisket alle de ting man skal huske på vejen. Fx at tilgive sig selv for alle de situationer man bringer sig selv i som man slet ikke havde tænkt sig.

Der er masser af lag at skrælle af og jeg er godt igang

Jeg har har altid penge, det har jeg , og det forsætter

På trods af at jeg kun har haft periodevis arbejde , har jeg altid penge. Min livs situation har langsomt ændret sig til det jeg har tænkt på længe, mine børns far er flyttet på helt rolig vis og jeg står økonomisk stærkt og skal ikke spørge om penge fra nogen.

Mine venner og familie synes det er utroligt at alle er glade og ingen behøver trøst men at vores "skilsmisse" er sket  på den mest harmoniske vis og det har jeg bedt om!

Tak Søren for at være med til at holde mine øjne åbne 

This is not a spoon

Cat

Læs mere
Læs mindre
victoria søndergaard

Hej, og tak for et super fint zoom møde.

Tak til Søren for at formidle tingene på en rigtig enkel og brugbar måde. Jeg blev bekræftiget i at jeg er på rette vej, og nye indsigter. Også fint at det meget blev en dialog, hvor jeg kunne spejle mig i de forskellige udfordringer.

Vh Victoria

Læs mere
Læs mindre

Et stort og varmt tak til alle deltagere for den energi de bragte med til Zoom. Og også tak til dem som sagde noget.
Tak til Søren for bidrag og for at give muligheden til os alle.

Uendelig kærlighed til alle (også dem som ikke er registreret af det bevidste sind)

Følg stien der så fint er lagt foran med bump sving og udfordringer.

Knus og kram til dem, som kan tåle det.

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Tak Kamilla for din kærlige kommentar.

Tak Cat -jeg ved at du er på vej.

Tak Victoria, for din dejlige kommentar.

Tak Mugge for din respons og for dine input på selve mødet.

/Søren

Læs mere
Læs mindre
Maria Kerkling

Tusinde tak Søren for at du bruger tid på at give os sådan en gratis søndags-booster. 

Det fungerer nemt og dejligt enkelt uden nogen form for transport, og man kan straks efter fortsætte i ens egen verden.

Nu er der gået et par dage og det som jeg husker tydeligst er det med at lægge brillerne.  Jeg har gjort det i små etapper.

Ellers var det generelt opløftende at deltage. Tak til dem, som gav input.

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Tak Maria, bemærk hvor du lægger dit fokus, for du kan ikke blive "lægge brillerne" hvis lægge brillerne er dit fokus.

Læs mere
Læs mindre
Maria Kerkling

Tak Søren - jeg kan se klart, hvad du mener.

Læs mere
Læs mindre