Jeg ser det igen og igen .. desværre!

Se venligst videoen: “Jeg ser det igen og igen .. desværre!” på denne side. Den handler om vores unge mennesker.


Aktuelle events hos SØREN

Aktuelle onlineforløb hos SØREN


5 kommentarer

Dorthe Petersen

Du rammer plet hos mig Søren jeg er selv forældre til sådanne et uskyldige barn. I dag kan jeg se han ikke selv er autist, men svært ramt af min opvækst eller af mit indhold. Han har ingen ønsker om at slippe diagnosen dette acceptere jeg fuldt ud og jeg verken undskylder eller retfærdiggøre mig selv mere, uskylden er her blot for mig nu, jeg har ingen ønsker om at forlade ham men ønsker ham det bedste. Hvad kan man gøre nu? Hvordan vækker man andre i de insigter man selv har nu, uden at ramme deres selvbilled i at skulle forsvare sig heletiden. Kan se hvor svært det er for hjernen at vågne op, den er som et ensrettet spor og det er jo forbudt at kører i modsatte retning. Jeg har i dette samfund lært mig selv at regler gælder så længe jeg kan overholde dem. Håber mit eget input hos andre som jeg møder på min vej kan vække deres undring. Ønsker dig alt det bedste Søren og det som du ser lige nu. 

Dorthe

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Mit svar til Dorthe: Se det her 

Læs mere
Læs mindre
Dorthe Petersen

Jeg ser det igen og igen, tak for påmindelsen Søren

Mit Liv, mit Valg, Mit Ansvar. Brikkerne er så småt ved at falde på plads. 

"At skinne ud til andre mennesker:" muligheden er på vej til at kunne give mig den tilladelse igen. 

Tak Søren 🙂

Læs mere
Læs mindre
Mira Nørgasrd

Hej Søren, jeg kan godt lide dig. De ting du forklarer er fine. Mit barn var og er manipuleret af min man på 75. Jeg er 51 og har altid lavet alt med mit barn, men efter sommerferie min man begyndte at vække, levere og hente ( pigen skulle bruge bussen som tidligere) barnet fra skolen. Hun var lidt fir meget på sit værelse, ville ikke gøre nogle ting pludselig da jeg have bedt om noget. Var en modstander, da min mand havde sagde til hende “ gør ikke det hun siger”. Han nægtede alt hvis jeg prøvede at spørge om det han bruger til mit barn. Pludselig hun har klaget sig om mig og kommunen blevvinvolvetet i noget jeg har ikke gjord. De er flyttet for 1,5 uger siden og jeg har ingen kontakter med hende. Hun er imod. Det skete den 13.10, da hun blev 13 år den 11.10. Min mand var i fængsel i 2008 for gæld fra 2002 ( jeg vidste ikke det før brylluppet) og hans mor kan dø o de næste år, så penge fra hende går til barnet. Situationen er ligesom fra en krimi historie. Jeg kan ikke forstår hvorfor en mand kan være så dum og agressiv at gøre ting imod mig, da jeg har været altid den som gøre næsten det hele. Nu jeg betaler prisen og det er ikke det jeg skulle. Han har smadret mit barn/ depression og mit liv nu til at grine af mig. Alt til syge følelser og penge. Advokaten mødes om lidt at lave separation osv. Uro. Jeg er ked sf det her. Det er en tyv til mig ikke et menneske. Undskyld for det. Hilsen. Mira

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Kære Mira, virkeligheden kan være virkelig barsk ❤️

Jeg vil anbefale dig at deltage på mit næste "Gratis på Zoom", hvor jeg i detaljer vil illustrer hvad der sker, hvilke vil kunne give dig en fornemmelse af, hvorfor du oplever det du oplever. Jeg vil ikke gå ind i hvad der er korrekt eller forkert, ej heller vil jeg gå ind i hvad der er positivt eller negativt - blot hvordan underbevidstheden virker i samspil med andre.

Læs mere
Læs mindre