Fastholdelse eller forløsning af negative følelser

Fastholdelse eller forløsning af negative følelser

Kender du det at have en negativ følelse? Det er nok de færreste som syndes det er fedt!

I 2015 holdte jeg mit første webinar, om den dagsorden egoet har, omkring det at fastholde os i vores negative tanker og følelser. I 2022, den 3 juli, var anden gang jeg holdte webinar om dette tema.

Lange de fleste mennesker synes ikke at kunne transformere deres liv til noget bedre - til noget de virkelig ønsker sig. Årsagen er simpel, det er de negative indespærrede emotioner (egoet) som fastholder en i et jerngreb, og forsøger vi at vriste os fri af dette jerngreb holder egoet blot mere og mere fast.

Dette at egoet holder mere og mere fast, kan eksempelvis opleves som at ens negative følelser bliver mere voldsomme, og her synes de fleste af give op.

Et andet af egoets tricks er via det ubevidste sind, pludselig at beslutte, at overgivelsesmekanismen (eksempelvis ho'oponopono) ikke virker og få os til at tro at tingene stadig er de samme, samt at give slip er forvirrende og for svært at huske og praktisere. Dette er et tegn på virkelig fremskridt! Det betyder at egoet ved, at vi er ved at aflive det.

Hvorfor giver de fleste op? Det er eksempelvis fordi, nu er de gået i gang med at transformere deres liv og ønsker forbedring - gerne øjeblikkelig forbedring. Men da de fleste ikke er vidende om hvordan de fungerer indvendig, såsom at egoet øger jerngrebet eller andre af dets tricks, tror de at processerne de er i gang med ikke virker.

LINKs

- ved du at du kan lære at opløse dine negative følelser?

LINKs til muligheder jeg tilbyder

/Søren

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!