Mennesket i KASSEN (Jordens Beboer og fri vilje )

Jordens Beboer og fri vilje - Mennesket i KASSEN

Hvis nogen før 2004 havde sagt til mig at jeg havde en indre verden og denne indre verden skabte det jeg oplevede i min ydre verden - ville jeg helt sikket ha’ troet personen var gal.

For før 2004 var jeg i verden og 100% i mine følelser, at mine følelser var sande, at skyld og skyldfølelser var sandheden, samt at autoriteterne var dem der vidste hvad der var bedst.

Som jeg ser det lever mere end 98% af jordens beboer, kun gennem de frem sanser og tror på at dette er det eneste der findes, de har ingen idé om at der er en indre verden som ligger til grund for det de oplever som den fysiske verden. Mere korrekt er det nok at sige, at de har glemt det.

På et eller sted i vores udvikling, valgte mennesker - sikkert ikke bevidst - at stole mere på den fysiske verden end på deres indre verden - vores Væren. Menneskeheden blev hypnotiseret til at glemme deres indre verden.

Kikker vi på verden i dag, kan den se helt kaotisk ud og dog er den blot efter hvad alle jordens beboer bevidst og ubevidst har tænkt.

Sagt på en anden måde ved disse 98% af jordens beboer ikke at de har et valg. Et valg til selv at ændre deres liv.

Jeg indbyder dig til at hjælpe jorden beboer med at se at de har et valg, ved at bruge en ho’oponopono proces jeg skabte for 2 år siden, og som jeg brugte under pandemien.

Hvis dette har din interesse, kan du tilmelde dig et af disse to webinarer, hvor jeg vil fortælle om processen, fortælle om hvordan du bruge processen og selvfølgelig give dit et pdf-dokument med selve processen.

Tilmeld dig:

  • Webinar tirsdag d.20/9 kl 20.00 eller
  • Webinar onsdag d.21/9 kl 19.00

NB Tilmelding kun muligt gennem de nyhedsmails jeg udsender!

Det er helt gratis at deltage, det eneste der kræves er viljen til at gøre en forskel.

Hvis du vil i gang med at forstå samt ændre betydningen af dine følelser, tilbyder jeg dette online kursus.

/Søren

2 kommentarer

Elisabeth Dyrmose

Jeg vil rigtig gerne med på dit web om Hooponopono d. 20/9 kl 20. Tusind tak for dit generøse og smukke tilbud. Kærligst Elisabeth

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup Admin

Tak Elisabeth, jeg glæder mig til at holde disse to webinarer 😎

Læs mere
Læs mindre