Søren Egstrup logo sort

FØLELSERNE

Kom Ud Af Følelsernes Vold

Onlineforløb
GRUNDLÆGGENDE UNDERVISNING

 

Forstå Dine Følelser 800x800

Denne viden er blevet holdt skjult for de fleste.

På dette onlineforløb, får du den grundlæggende undervisning.

Q&A foregår løbende under forløbet

Forstå Dine Følelser 2880x1200

IKKE MANGE ØNSKER DENNE INFORMATION
..DE FLESTE VIL HELLERE BLIVER I DERES SMERTE

Forstå Dine Følelser

Jeg underviser dig i, at forstå dine følelsers vigtige information til dig.

Følelsernes Jerngreb

Det er dine følelser der ind imellem fucker dig op, og det kan føles som at de tager et jerngreb på dig, men dette "jerngreb" er i virkeligheden vigtig information når vi forstå det.

Angst og Lavt Selvværd

Lider du af angst og/eller af lavt selvværd, er den undervisning jeg giver dig værdifuld læring, til at kunne lægge det bag dig.

Grundlæggende forståelse

Dette forløb er en grundig undervisning i, helt grundlæggende at forstå dine følelser vigtigt information, og ikke en dybdegående undervisning i alle afkroge omkring dine følelser.

Introduktions video:

Eksempelvis er ANGST et resultat af at du har overtrådt en af dine egne regler. I en af lektionerne giver jeg dig undervisning i hvorfor det er sådanne, hvorfor ANGST kan være så udfordrende at komme af med, og hvordan du kommer din ANGST til livs.

 

Lektion fra "Forstå dine følelser" fra 2019:

Pris 1925,-

Betalingen kan deles over 3 måneder

Sådan foregår det i praksis:

Forløbet er online, og foregår hjemme hos dig selv. Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent sind.

Undervisningsmaterialet
Undervisningsmaterialerne består af videoer, lydfiler og pdf-dokumenter. Forløbet består af i alt 10 unikke lektioner, som udgives med tre dages mellemrum.

Deltag i dit tempo
Du kan være “på” lige så snart en ny lektion udgives, du kan også vente til alle lektionerne er udgivet, og så gennemgå det - du vælger.

Materialet er dit
Til evig eje er alt materialet dit. Du kan downloade alt hvad forløbet indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + du har ‘evig’ online adgang til undervisningen.