forstå dine følelser

At du forstå den information, dine følelser giver dig, kan ændre dit liv drastisk.

Dette online kursus, er en indgang til at se dine følelser som information -og endda meget brugbar information.

Vi skal omkring hele følelses registret og se på hvad er det der sker inden i os.

Når du ikke kan ”se” sandheden i dit væsen føler du dig ’fortabt’, dog uden at vide det. Dette er trods al vor psykologisk uddannelse, studier og metafysiske læring.

Du har skabt en kløft mellem din menneskelige del og din Værendel, du har simpelthen adskilt dem. Dit job er nu at forene dem til Et.

Med andre ord, du er blevet så hypnotiseret af din menneskelige del, at du fejler at ”se” dybere, også selvom du er velbevandret i avanceret spirituel forståelse.

Du klamrer dig til din menneskelige “nede på jorden” mentalitet uden overhovedet at opfatte glimtet af, at verden simpelthen er din opfattelse og ikke virkelighed.

Du er blevet så stædig i din måde at tro og tænke på, at det har fremmedgjort dig fra Sandheden – og den sande tilfredsstillelse.

Hvad er din sande kerne? Kort fortalt kendes den som Kærlighed. Ordet kærlighed ligger her langt ud over det menneskelige intellekt at forstå. Det vil være tilstrækkeligt at sige, at Kærlighed er livets mysterium i sig selv.

Efter dette kursus vil det stå meget klart for dig, hvor meget ’skidt’ du har bygget op omkring hvad dine følelser betyder.

følelserne_2019_700x380

Pris: 1.200,-

Køb adgang nu

Lad mig vise dig det første skridt i forståelse af ​​problemet – adskillelse, som kan kendes som ubevidst skyld. Ubevidst skyld er, hvad alle mennesker lider under når de ikke er vidende om at de er kærligheden selv.

Du ser du er et menneske der optræder som dig. Væren er Kærlighed, mens mennesket er ego. Det menneskelige dig søger altid efter Væren, men kender ikke dets eksistens.

Det menneskelige søger Væren, fordi det er dens natur at søge, ønske – længsel efter kærlighed, men søgningen foregår gennem din opfattelse af verden, i stedet for gennem Spirit.

På grund af din uvidenhed om Væren, følger følgende følelser…

  • Jeg savner noget
  • Jeg føler mig ikke komplet
  • Jeg føler mig ikke god nok
  • Jeg mangler noget
  • Der må være noget galt med mig

Tro det eller ej, alle mennesker lider af ovennævnte følelser, men de er ubevidste.

Du taler ofte ikke om dem, men du føler uro, angst, og et indre ubehag, uden af vide hvad det er – for det er ubevidst på dette plan.

Hvis du forsætter med at styre dit liv efter fortidens følelser, så ved du nøjagtig hvordan din fremtid ser ud.

forstå dine følelser

Pris: 1.200,-

Køb adgang nu

Praktisk information

Når du har logget ind, du modtager brugernavn og password, bliver modul #1 tilgængeligt, og du modtager automatisk et ny modul hver uge.

Efter de 6 modul, har du adgang til alt materialet i yderlige 6 måneder.
Alt materialet kan downloades, til evig eje.