forstå
dine
følelser

At du forstå den information, dine følelser giver dig, vil ændre dit liv drastisk.

Hjerte iStock-655303532

Forstå Dine Følelser 800x800

Megen brugbar information

Dette onlineforløb, er en indgang til at se dine følelser som information -og endda meget brugbar information.

Vi skal omkring hele følelses registret og se på hvad er det der sker inden i os.

Når du ikke kan ”se” sandheden i dit væsen føler du dig ’fortabt’, dog uden at vide det. Dette er trods al vor psykologisk uddannelse, studier og metafysiske læring.

Du har skabt en kløft mellem din menneskelige del og din Værendel, du har simpelthen adskilt dem. Dit job er nu at forene dem til Et.

Med andre ord, du er - som jeg var - sikkert blevet så hypnotiseret af din menneskelige del, at du fejler at ”se” dybere, også selvom du er velbevandret i avanceret spirituel forståelse.

Du gør måske - lige som jeg gjorde -  klamrer dig til din menneskelige “nede på jorden” mentalitet uden overhovedet at opfatte glimtet af, at verden simpelthen er din opfattelse og ikke virkelighed.

Måske er du som jeg var, blevet så stædig i din måde at tro og tænke på, at det har fremmedgjort dig fra Sandheden – og den sande tilfredsstillelse. Hvad er din sande kerne?

Kort fortalt kendes den som Kærlighed. Ordet kærlighed ligger her langt ud over det menneskelige intellekt at forstå. Det vil være tilstrækkeligt at sige, at Kærlighed er livets mysterium i sig selv.

Efter dette forløb vil det stå meget klart for dig, hvor meget ’skidt’ du har bygget op omkring hvad dine følelser betyder.

Praktisk information

Sådan foregår det i praksis:
Kurser foregår der hvor du er, via en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte, og så har du igennem hele kurset, mulighed for sparring med mig.

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne / lektionerne er udgivet, og så gennemgå alle lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du får tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve online kurset.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad kurset indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

App til Android og iOS
Onlineundervisning er også tilgængelig i denne app, som du kan finde link til her: Simplero App

Dette onlineforløb udgives på denne måde:
Modulerne udgives med 1 uges mellemrum, og hvert modul indeholder flere lektioner.

Min bedste gave,
er stadig min drivkraft.


Min bedste gave fik jeg en efterårsdag i 2003 af mine forældre. Jeg havde besluttet mig for at jeg ville skilles og som noget helt selvfølgeligt, var mine forældre de første, jeg ville fortælle det til. Vi sad ved spisebordet i deres køkken, de ved siden af hinanden og jeg overfor, da jeg fortalte, at jeg ville skilles. Mine forældre udtrykte - i munden på hinanden - hvordan kan du gøre dette imod os.

Dette fik bogstavelig talt mit sind til at bryde sammen, jeg rejste mig øjeblikkelig og gik ud af deres dør. Dette, at mit sind brød sammen, fik noget nyt til at opstå, en fast beslutning om at finde ud af, hvad livet var for en størrelse. Dette blev starten på en rejse i mit indre, i energierne, i følelserne. Det skulle vise sig, at den læring jeg indtil denne efterårsdag i 2003 havde fået, var i direkte modsætning til, hvordan vi mennesker skaber TILLID til det gode liv, for skabelse starter inde i os selv.

På denne rejse i min indre, har mange ting åbenbaret sig for mig, ikke mindst tillid til det jeg “ser” i energierne. Denne indsigt i energierne gør, at jeg kan hjælpe mennesker med deres udfordringer og ønsker, lige meget hvad udfordringerne eller ønskerne er. Det har også gjort, at jeg i 2011 kunne skrive bogen “Bryd Fri”.

Jeg kan se dine blokeringer og jeg kan give dig de meste fantastiske redskaber til at løse dine udfordringer og/eller ønsker. Intet er umuligt. Der findes ingen store eller små problemer rent energimæssigt, kun indespærrede emotioner som blokerer.

Ingen tvivl om at alle mennsker har potientialet i sig til at skabe nøjagtig det liv, de virkelig ønsker sig.

Masser af Kærlighed, Søren.

hamselv

Siden 2010, har jeg brugt mine evner, så mennesker kunne transformerer deres liv, og nå deres ønsker, drømme og visioner.

Jeg har en evne til at se energierne, afkode dem og forstå deres indhold.

Sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg så mennesker de korrekte redskaber til at overkommer deres problemer eller udfordringer.

Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdomme, healet lidelser, healet kroppen efter ulykke, samt blive den bedste version af dem selv.

Søren Egstrup