OPBYG
BEGEJSTRING
-og dermed mere glæde


  

 

 

 

 

 

 

 

Hvad er
begejstring og
begejstret?

På ordnet.dk står: følelse af stærk og ivrig glæde, interesse eller tilslutning, meget glad og inspireret, interesseret el.lign.

Selv er jeg begejstret hver morgen jeg vågner, begejstret over den nye dag.

Ville du ønske at du kunne være begejstret, indefra og ud?

Jeg viser dig gennem flere lektioner, hvordan du opbygger begejstring.

  • Du får en lektion i grundlæggende opbygning.
  • Du får en lektion hvor jeg viser nøjagtig hvordan du praktisere det hjemme hos dig selv.
  • Du får en lektion hvor jeg viser nøjagtig hvordan du praktisere det når du eksempelvis er ude og gå.
  • Du får en mantra som du kan bruge, når du praktiserer det hjemme hos dig selv.

PRIS 495,-

Introduktionspris
Kr. 300,-

KØB NU

Lisbeth om min undervisning "Opbyg Begejstring"

Johan om min undervisning "Opbyg Begejstring"

KØB NU

Min bedste gave,
er stadig min drivkraft.


Min bedste gave fik jeg en efterårsdag i 2003 af mine forældre. Jeg havde besluttet mig for at jeg ville skilles og som noget helt selvfølgeligt, var mine forældre de første, jeg ville fortælle det til. Vi sad ved spisebordet i deres køkken, de ved siden af hinanden og jeg overfor, da jeg fortalte, at jeg ville skilles. Mine forældre udtrykte - i munden på hinanden - hvordan kan du gøre dette imod os.

Dette fik bogstavelig talt mit sind til at bryde sammen, jeg rejste mig øjeblikkelig og gik ud af deres dør. Dette, at mit sind brød sammen, fik noget nyt til at opstå, en fast beslutning om at finde ud af, hvad livet var for en størrelse. Dette blev starten på en rejse i mit indre, i energierne, i følelserne. Det skulle vise sig, at den læring jeg indtil denne efterårsdag i 2003 havde fået, var i direkte modsætning til, hvordan vi mennesker skaber TILLID til det gode liv, for skabelse starter inde i os selv.

På denne rejse i min indre, har mange ting åbenbaret sig for mig, ikke mindst tillid til det jeg “ser” i energierne. Denne indsigt i energierne gør, at jeg kan hjælpe mennesker med deres udfordringer og ønsker, lige meget hvad udfordringerne eller ønskerne er. Det har også gjort, at jeg i 2011 kunne skrive bogen “Bryd Fri”.

Jeg kan se dine blokeringer og jeg kan give dig de meste fantastiske redskaber til at løse dine udfordringer og/eller ønsker. Intet er umuligt. Der findes ingen store eller små problemer rent energimæssigt, kun indespærrede emotioner som blokerer.

Ingen tvivl om at alle mennsker har potientialet i sig til at skabe nøjagtig det liv, de virkelig ønsker sig.

Masser af Kærlighed, Søren.

hamselv

Jeg har gennem mere end 10 år hjulpet mennesker til at transformere deres liv. Jeg benytter mine evner til at se de energimæssige bånd og relationer som et menneske indeholder, og sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg mennesker de korrekte redskaber. Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdom, healet lidelse, healet kroppen efter ulykke, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv. Ja TILLID'en til det gode liv.

/Søren Egstrup