Er du på fattigdomsrejsen?

Er du på fattigdomsrejsen eller er du på rigdomsrejsen?

Her taler jeg absolut ikke kun om penge, men om du f.eks. skaber sygdomme eller helhed, om du skaber lidelser eller perfekthed, om du skaber øv-oplevelser eller wau-oplevelser.

Planten herover, synes at være på rigdomsrejsen. Vil du være bedre til rigdomsrejsen?

Dit sind er så kraftfuldt at du kan slavebinde dig selv, men du er umiddelbart ikke altid i stand til at erkende det, da mennesker for det meste har en overbevisning om, at de ingen eller meget lidt har kontrol over hvad der sker i deres liv. De fleste er overbevist om, at det er omgivelserne, altså andre mennesker, regeringen, arbejdsgiveren etc., der afgør hvad der sker – men du har fuld kontrol over hvad der sker i dit liv, faktisk er du den eneste der afgør det, men du ser det måske ikke.

Et spørgsmål, der synes utroligt simpel er: “Hvilken ‘rejse’ er du på når du giver penge til en hjemløs?” Her er mange nok på fattigdomsrejsen, selv om de er overbevist om, at de er på rigdomsrejsen.

Hvordan ved jeg, om du fortæller det korrekte?

Jeg har igen og igen sat denne lov på udfordrende tests.
Jeg tager selvfølgelig udgangpunkt i mit eget liv, i mine erfaringer, og går i dybden med hvordan det virker -og hvad der er absolut afgørende.

Dette glæder alle områder af livet – at vores fokus tiltrækker og det er ligemeget om det er den person du virkelig ønsker at være, om det er sygdom eller lidelse, om det er uheld eller held, eller om det er din drømmebolig. 

På et tidspunkt i mit liv
På et tidspunkt i mit liv, da jeg først arbejde på at forstå “Loven om Tiltrækning” syntes jeg virkelig, det var en mega, megaudfordring, for næsten lige meget hvad jeg gjorde, så virkede det ikke for mig, næste alt andet som jeg praktiserede virkede, men når jeg bevidst ville manifestere noget, fik jeg en nedtur – det virkede ikke for mig. Langsomt kom jeg dog dybere ind i erkendelsen af denne lov, en lov som konstant giver os nøjagtig det vi indeholder. Jeg erkendte blandt andet, at selve ønsket ikke måtte være for kraftfuldt, at jeg ikke måtte hige eller længes efter det, men at det blot skulle føles som noget helt naturligt der ville komme til at manifestere sig i mit liv.

Udsnit af lektionerne i de 7 moduler

Vi starter med noget helt grundlæggende:
… lige-tiltrækker-lige

 • Vi skal dybt omkring vores psykologiske evner og udfordringer.
 • Slip modstanden omkring ‘ikke at have fortjent’, og find ud af, at du har fortjent det du ønsker dig.
 • Tillad livets goder at flyde i dit liv.
 • Hvordan du opbygger din vision og holder den.
 • Hvorfor og hvordan begynder vi med slutningen.
 • Hvordan dine sanser frarøver dig dine drømme.
 • Den samme power i dig, som skaber det negative, skaber også det positive.
 • At overkomme udfordringer og svagheder.
 • Har nogen stjålet din drøm? (hvordan du har tilladt nogen at fratage dig din drøm).
 • Du kan IKKE modtage andet end det du ER (indeholder).
 • Hvordan du handler på noget, som endnu ikke er manifesteret. 
 • Hvordan undgår du egoets magt, som ønsker at trække dig tilbage i gamle vaner.
 • Vi går i dybden omkring dette: “Hvis jeg tror jeg ikke kan, kan jeg ikke, hvis jeg tror jeg kan, kan jeg”.
 • Kraften i universet er så opsat på at give dig det du ønsker.
 • Hvordan vi overkommer bekymringerne.
 • Hvordan vi opbygger tillid.
 • Hvorfor vi skal overlade processen til universet.
 • Fornuften som spænder ben for os.
 • Hvilke mentale føde er bedst for os.
 • Hvorfor hviletid er afgørende.


Praktisk information

Sådan foregår det i praksis:
Kurser foregår der hvor du er, via en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte, og så har du igennem hele kurset, mulighed for sparring med mig.

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne / lektionerne er udgivet, og så gennemgå alle lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du får tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve online kurset.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad kurset indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

App til Android og iOS
Onlineundervisning er også tilgængelig i denne app, som du kan finde link til her: Simplero App

Dette onlineforløb udgives på denne måde:
Modulerne udgives med 1 uges mellemrum.

Min bedste gave,
er stadig min drivkraft.


Min bedste gave fik jeg en efterårsdag i 2003 af mine forældre. Jeg havde besluttet mig for at jeg ville skilles og som noget helt selvfølgeligt, var mine forældre de første, jeg ville fortælle det til. Vi sad ved spisebordet i deres køkken, de ved siden af hinanden og jeg overfor, da jeg fortalte, at jeg ville skilles. Mine forældre udtrykte - i munden på hinanden - hvordan kan du gøre dette imod os.

Dette fik bogstavelig talt mit sind til at bryde sammen, jeg rejste mig øjeblikkelig og gik ud af deres dør. Dette, at mit sind brød sammen, fik noget nyt til at opstå, en fast beslutning om at finde ud af, hvad livet var for en størrelse. Dette blev starten på en rejse i mit indre, i energierne, i følelserne. Det skulle vise sig, at den læring jeg indtil denne efterårsdag i 2003 havde fået, var i direkte modsætning til, hvordan vi mennesker skaber TILLID til det gode liv, for skabelse starter inde i os selv.

På denne rejse i min indre, har mange ting åbenbaret sig for mig, ikke mindst tillid til det jeg “ser” i energierne. Denne indsigt i energierne gør, at jeg kan hjælpe mennesker med deres udfordringer og ønsker, lige meget hvad udfordringerne eller ønskerne er. Det har også gjort, at jeg i 2011 kunne skrive bogen “Bryd Fri”.

Jeg kan se dine blokeringer og jeg kan give dig de meste fantastiske redskaber til at løse dine udfordringer og/eller ønsker. Intet er umuligt. Der findes ingen store eller små problemer rent energimæssigt, kun indespærrede emotioner som blokerer.

Ingen tvivl om at alle mennsker har potientialet i sig til at skabe nøjagtig det liv, de virkelig ønsker sig.

Masser af Kærlighed, Søren.

hamselv

Siden 2010, har jeg brugt mine evner, så mennesker kunne transformerer deres liv, og nå deres ønsker, drømme og visioner.

Jeg har en evne til at se energierne, afkode dem og forstå deres indhold.

Sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg så mennesker de korrekte redskaber til at overkommer deres problemer eller udfordringer.

Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdomme, healet lidelser, healet kroppen efter ulykke, samt blive den bedste version af dem selv.

Søren Egstrup