BRYD FRI OG LEV DIT LIV.

Nøglen til din succes indenfor spirituel udvikling, og dermed succes i livet, ligge i måden jeg har designet min undervisning på. At følge et eller flere af mine online forløb, at have personlige samtaler eller et mentorforløb, og praktisere det jeg underviser dig i, er nøglen til personlig frihed.

 

SPARRING eller SELVSTUDIE
Der er stor forskel på et Online Kursus og et Online Forløb, online kurser er selvstudier mens online forløb er med hundrede procent support, hvilke vil sige at du gennem hele forløbet kan sparre med mig.

Ud over online, tilbyder jeg mentorforløb hvor vi f.eks. bruger Skype til at se og tale sammen. Vi du have det endnu mere personligt tilbyder jeg samtaler af 2 times på min adresse på Frederiksberg.

Jeg tilbyder:
Bryd Fri kursus, er et kursus hvor jeg bringer dig med dybere bag om energierne som gjorde at jeg skrev e-bogen Bryd Fri. Bryd Fri OnGoing er et 26 ugers online forløb, som jeg anbefaler du starter på efter du har gennemgået Bryd Fri kursus.

Noget der er helt afgørende for din udvikling er erkendelsen af at dine følelser, ikke har den betydning som du indtil nu har givet dem, derfor har jeg lavet dette online kurset **forstå dine følelser**.
Mere personligt er et mentorforløb via f.eks. telefon eller Skype, eller en 2 timers samtale på min adresse på Frederiksberg, eller Intensiv ho'oponopono på min adresse på Frederiksberg og/eller en personlig mantra meditation.

1 times en-til-en Spothealing vil hjælpe dig gennem en eller flere udfordringer, og healing for mere klarhed, hvor jeg "taler" med dit indre barn, vil give helt nye indre erkendelser.

Der-ud-over tilbyder jeg udvalgte kurser, healinger, samtaler for de der er tilmeldt min mailliste.

I alle menneskelige anliggende er der indsats og resultat, og indsatsen er lig resultatet. Er du klar, til at gå vejen?

Alle online kurser og online forløb, har 6 måneder adgang efter sidste modul/lektion.