Ændr din SelvSnak

Få styr på dine tanker -og dit liv vil ændre sig i den retning du virkelig ønsker.

12 måneder onlineforløb som vil forandre dit liv.

Næste start:
1. januar 2022

Pris kr. 525,- pr. måned

Der er en fantastisk bonus, for dig der booker senest 30 november 2021

Læs om denne bonus nederst på siden.

Hvad fortæller du dig selv?

95% af de tanker som vi dagligt tænker, er de samme tanker som i går.

Hvordan ønsker du dit liv skal se ud om 1år, om 6år, om 10år, om 20år?

Tænk så lige på, at dine tanker skaber dit liv, og 95% af dine tanker er de samme velkendte tanker, som du altid tænker, så vil dit liv udfolde sig på samme måde som tidligere, fordi de samme tanker fører til de samme valg du træffer, de samme valg fører til samme adfærd, samme adfærd skaber de samme oplevelser, de samme oplevelser producere de sammen emotioner.

Emotionerne har direkte indflydelse på måden vi tænker på, og dermed indflydelse på vores fysiske krop.

Så hvis du vil skabe et nyt liv, som f.eks. en ny relation til din partner, et bedre job, en sundere krop, bedre venner, bedre indkomst, flere fantastiske oplevelser, så må du lære at ændr din selvsnak.

Du vil ændre dit liv, hvis du praktiserer det du her undervises i.

Gennem 24 moduler, får jeg dig langsomt, men sikkert til at tænke nye tanker.

Når du tænker nye tanker, påvirkes langsomt men sikkert din underbevidsthed i den retning dine nye tanker er.

Når din underbevidsthed langsomt, men sikkert er blevet ændret, vil dit liv ændre sig i den retning som du satte på dine nye tanker.

Anette udtaler:

Jeg har været med på forløbet, Ændr din Selvsnak. Det har været en fantastisk rejse, som har givet og stadig giver mig meget. Jeg bruger de metoder Søren har undervist i dagligt. Det har b.la. gjort, at jeg ikke har så mange bekymringer, som før jeg var med på forløbet.

Jeg har lært, at tage ansvaret hjem til mig selv og dermed har fået forståelse for, at jeg selv kan gøre noget for at få det bedre.

Forløbet har lært mig, at jeg ved ganske små ting, kan ændre min måde at se verden på. Det har haft en stor betydning for mig, da det også har ændret noget ift. til mine nære relationer, hvor jeg har fået mere ro ift. til bekymringer og grænser jeg følte blev overskredet.

Jeg føler jeg er godt på vej, men øver mig hele tiden. Det har for mig været godt, at forløbet har været over et år, da jeg har fået tid til at bearbejde de forskellige ting, som jeg er blevet præsenteret for.

Af hjertet, tak Søren.

Tro er en tanke i dit ubevidste sind, og betyder, at acceptere noget som sandt.

Den bedste måde til at forudsige din fremtid på, er ved at skabe den, og det gør du ved at ændre den måde du taler til dig selv på.

Vores hjerne er designet til at reflektere alt vi oplever i vores liv, som består af alt vi har taget til os, altså vores læring, samt alt hvad vi har oplevet.

De fleste mennesker vågner om morgenen, og husker lige med det samme, alle deres problemer og udfordringer. Disse problemer og udfordringer forbinder vi til bestemte personer samt bestemte hændelser. Lige så snart vi tænker på denne måde, tænker vi i fortiden. Disse tanker skaber en følelse der er direkte relateret til personerne og til hændelserne, og kroppen, som er totalt understøttet af vores underbevidsthed, kender ikke forskel på det vi kalder virkelighed og på vores forestillinger. Hvordan du tænker og hvordan du føler, skaber til en hver tid, dit niveau af hvordan du oplever livet.

Det øjeblik du tager beslutningen om, at ændre dit liv eller blot dele af dit liv, så vil du opleve ubehageligheder! Mange ting vil føles forkert, du vil opleve uro i hele dit væsen, du vil opleve usikkerhed, være fortvivlet, og du vil føle dig total uden kontrol.

Men det er nøjagtig på dette stadie, ændringerne er ved at ske. Men hvad gør de fleste mennesker her? De søger tilbage i deres “jeg kan ikke” samt i deres frygt, og overbeviser sig selv om, at de hellere vil leve i deres frygt end at gå vejen hvor de ikke føler at være i kontrol. Men kun tilliden til det ukendte, til det du endnu ikke oplever i verden, det som kun findes som et ønske og vision i dit sind – kan skabe vejen for dig.

Disse gamle tanker kører ALTID “bag senen” i din underbevidsthed, og forstærkes når du går i gang med at ville ændre dit liv. Du tror på disse “gamle” tanker, og din tro på dem, vil gøre at du handler som du altid har gjort, og kan derfor ikke skabe det du virkelig ønsker dig.

Disse gamle tanker, får din hjerne i gang med at overbevise dig selv om, at dette føles mere rigtigt, og får dig til at tænke: “det føler mere som mig” – men kun fordi det føles velkendt. Nogle mennesker ville endda kalde det fornuftigt, at blive i det de kendte, og med næb og klør holde fast i det.

Så luk dine øjne nu, og tænk på din vision, for det er her det begynder, det kan ikke begynde nogen andre steder.

Det er når du konstant holder din vision i dit sind, tingene begynder at ændre sig for dig. Din vision kan indeholde hvad end du ønsker, nyt job, nyt sted at bo, healing af en sygdom, healing af en skavank, healing af “jeg kan ikke”, eller skabelse af en helt ny type liv.

Det er nu, ved til stadighed at holde din vision i dit sind, at det langsomt begynder at føles virkeligt for dig, og det er her, universet går i arbejde for dig. Så ved at holde dit ønske/vision i dit sind, begynder du at se din vision som virkelig, og det at du nu tror på det, sætter processen i gang. Det er nu din vision langsomt begynder at blive til virkelighed … og nu ser du ikke mere din fremtid gennem din fortid.

Så hvis du til stadighed venter på at verden skal ændre sig, lever du konstant i en længsel og i en mangel, som blot forstærker det, at du bliver ved med at skabe din fortid, igen og igen.

Dette forløb har jeg designet for at give dig støtte, inspiration, samt undervise dig i, hvad du helt nøjagtig skal gøre for at ændre den måde du tænker og snakker med dig selv.

Jette udtaler:

Kære Søren

Jeg synes, at du er et fantastisk menneske og en eminent lærer, som giver og giver.

Jeg er dig så dybt taknemmelig for alt, som du har lært mig. Og jeg har lært meget det sidste år.

Kærlig hilsen Jette

Anette udtaler:

Jeg har været med på forløbet, Ændr Din SelvSnak.

 

Det har været en fantastisk rejse, som har givet og stadig giver mig meget. Jeg bruger de metoder Søren har undervist i dagligt. Det har b.la. gjort, at jeg ikke har så mange bekymringer, som før jeg var med på forløbet.

 

Jeg har lært, at tage ansvaret hjem til mig selv og dermed har fået forståelse for, at jeg selv kan gøre noget for at få det bedre.

 

Forløbet har lært mig, at jeg ved ganske små ting, kan ændre min måde at se verden på. Det har haft en stor betydning for mig, da det også har ændret noget ift. til mine nære relationer, hvor jeg har fået mere ro ift. til bekymringer og grænser jeg følte blev overskredet.

 

Jeg føler jeg er godt på vej, men øver mig hele tiden. Det har for mig været godt, at forløbet har været over et år, da jeg har fået tid til at bearbejde de forskellige ting, som jeg er blevet præsenteret for.

 

Af hjertet, tak Søren.
Kærlig hilsen Anette Sørensen

Praktisk information

Du bliver gennem 24 moduler som indeholder 95 lektioner, ført igennem hvordan du virkelig kan ændre dit liv, ved at ændre den måde du tænker på.

Hvert modul frigives d.1 og d.15 i hver måned. Du føres igennem, nøjagtig hvad du skal gøre, og du kan gemmen hele forløbet få svar på dine spørgsmål.

Dette forløb er designet til dig der ønsker, gennem et helt år, at kunne få svar på alle de spørgsmål der igen og igen dukker om på din rejse med at ændre dit liv.

Ideen med at kører dette forløb over 12 måneder, er selvfølgelig for at støtte og guide dig, således at du lettere kan gå fra din nuværende tænkning og selvsnak over til en ny og mere konstruktiv måde at tænke og kommunikere med dig selv.

Alle moduler og lektioner, er selvfølge tilgængelig for dig på tidspunkter du har tid til at gennemgå dem. Du behøver således ikke at gennemgå et modul på tidspunket det udgives, men på et tidspunkt det passer dig.

Det er et online gruppeforløb, som foregår hjemme hos dig selv.

Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Efter du har betalt får du tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve onlineforløbet.

Under hver modul er der flere lektioner, og her har du mulighed for at stille spørgsmål, som jeg så løbende svarer på.

Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte.

Du kan også gennemgå lektionerne når det passer dig, du behøver absolut ikke følge det tempo de udgives i - men det gør de fleste der deltager.

Onlineforløb er interaktive.
Jeg efterlader dig aldrig under forløbet. Hvilke vil sige, at jeg altid kommer tilbage til dig.

Download
Alle lektionerne, kan downloades både som video og som podcast.

BONUS:

Forstå De Universelle Love

Kom til at forstå hvordan dine tanker virke.

Livet er for de fleste mennesker udfordrende at navigere i.

Nogen mennesker tror de ikke er gode nok til at have fortjent et godt liv, nogen mennesker tror ikke de kan ændre deres liv til det de ønsker sig.

HVORDAN
For at vi kan skabe vores drømme liv, må vi først og fremmest erkende hvordan. Uden denne erkendelse, kan vi blive ved med at gøre det sammen igen og igen, og ingen vegne komme. Erkendelse af “hvordan” du må gøre, for at få de resultater som du ønsker dig.

Fordelt over 3 måneder og gennem 6 moduler med flere lektioner i hvert modul, tager jeg dig med på en rejse ind i universets universelle love.

Få denne bonus, når du booker senest 30 november 2021.

Læs mere om:
Forstå De Universelle Love

Er du allerede deltager på onlineforløbet "Forstå De Universelle Love", så skrive til mig.