Hjerte iStock-882060038 598x1056

UDTALELSER

Her finder du udtalelser om Mentorforløb, Onlineundervisning, Healing og Ho'oponopono

Hjerte iStock-882060038 598x1056

Udtalelser
om
Mentorforløb

Marie om Mentorforløb

Jeg har haft flere forløb hos Søren, hvor han har hjulpet mig igennem flere forskellige problemer i mit liv, og hjulpet mig med at komme tættere på en vision for mit liv.

Jeg har oplevet, at han med sit behagelige sind altid er klar til at hjælpe, lytte og komme med de helt rette budskaber lige midt i en krise, hvor jeg ikke selv har været istand til at vide, hvad jeg skulle gøre. Jeg har flere gange oplevet at være helt fastlåst i en voldsom følelse af krise, og efter en telefonsamtale med Søren, har alt den negativ energi været forsvundet og erstattet af harmoni i min krop.

Marie

Lisbeth om Mentorforløb

Mit mentorforløb med Søren

Jeg takker Søren for et fantastisk samarbejde og et super godt skub I min karriere og i hele mit liv.

Min start med Søren var via hans bog. BRYD FRI., som hjalp mig meget og jeg fortalte til en veninde, som udtrykte, `Det er den bog jeg har ventet på hele mit liv.` Jeg har læst den flere gange selv. 👌

Jeg havde mine mål om hvad jeg ville med mit liv, og det har jeg opnået, og mere til og stopper ikke her, men fortsætter derud af og med stor lyst på livet. Det har og/er en fantastisk rejse, og jeg elsker det.

Det kan lyde så simpelt, enkelt og let, og det er det egentlig også, men det kræver tro, ihærdighed og VILJESTYRKE og fast arbejde, der er hele tiden (ofte) en (usynlig, men ihærdig) der prikke dig på skulderen, som man skal have bugt med.

Jeg har fået et fantastisk redskab af Søren, er slet ikke færdig men godt begyndt. Tak Søren.

Knus Lisbeth
~Kunstner
Oliemalerier og bronzeskulpturer
Instagram: Lisbeth Holst Gundersen       
Web: www.madameholst.dk

Susanne om Mentorforløb

Jeg hedder Susanne og har arbejdet med – og været i forløb hos Søren Egstrup siden 2014.

Med Søren Egstrup som vejleder

Søren Egstrup er for mig, ham der viser vejen mens jeg leder.

Gennem samtaler, overvejelser, tanker (med mine modstande og fortrængninger på 1. række!) og min åbenhed på trods, for jeg VILLE forandringen, fandt jeg en sjælden tillid frem.

Dette gør, at jeg ikke bare lader mig ledsage; jeg kan også, sammen med Søren, kigge på min sårbarhed i de mønstre jeg tidligere har bygget op omkring -og i mig.

Han har en særlig indsigt, i det der for mig var det ubekendte. Det at arbejde med mine personlige mål, med Søren som vejleder, er en øvelse i ubetinget tillid, som nødvendigvis i begyndelsen måtte ligge uden for mig selv. Jeg kom fra et sted – og med erkendelser af, at jeg ikke engang selv havde tillid til at jeg ville mig det bedste. Jeg har bla lært i forløbet, at i de forandringer jeg ønsker at arbejde med, spiller mit sind ikke altid en positiv rolle. Det føre mig ofte tilbage til gamle ubehagelige mønstre og forestillinger,- holder mig fast, så jeg ikke kan gå nye veje.

Søren har vist mig hvorledes jeg kan være fri for at være dømmende og straffende. Dette åbner plads for en undren – både på og i mig selv og til verden – som igen åbner en frihed i sindet – som udløser det magiske i at kunne give slip. Jeg har flere gange henvist folk til Søren, med større og anderledes udfordringer end jeg selv. De er brudt ud af destruktive cirkler og opgivenhed, hvor de i begyndelsen ikke kunne se klart, da de manglede værktøj til forandring og tillid til livet.

Søren går direkte til kernen i den problematik der fylder, ofte i det usagte der er fyldt med smerte og forhindringer. Han folde det ud i samtaler, lignelser og humor, og hjælper en til at gøre det der skal gøres : at går vejen,- hele vejen. Den nye vej.. samtidig med at vi ser på eventuelle omveje, bagveje, sideveje og genveje så hovedvejen bliver bredere, mere overskuelig og smukkere og fri.

Han lytter til dig, fanger dit spørgsmål – både på det udtrykte niveau, altså det du siger med ord, men han fanger også dit spørgsmål på det ubevidste niveau, og her opfanger han både det positive og det negative omkring det du udtrykte med ord.

At gå vejen, er for mig, en forløsning fra at have være bundet op af mig selv. Søren har med sin tålmodighed, visdom og erfaring ledsaget mig i at løse kællingeknuderne op een for en. Vi har sammen kigget på personlige mønstre, kollektive mønstre og hvilke valg der kan tages. Erkendelsen af at vi alle har muligheder for at træffe valg og hvordan jeg handler udfra disse, er en stor, altafgørende forløsning.

Op-lyst-hed – er et sted på vejen som Søren har vist mig.

Det er som at kaste lys i mørke personlige kroge, så jeg forstår verden i mig selv og derved bedre kan mærke verden omkring mig – med lys – med lyst – og ikke udfra mørke.

At ture gå med undren og tillid, er mit personligt eventyr. Det handler ikke om at finde hjem til det kendte; men om at finde frem til den jeg er.

Susanne Ahrenkiel 26. dec 2018.

Susanne kan kontaktes via Website: www.susanne-ahrenkiel.dk E-mail: kunst@susanne-ahrenkiel.dk

Belise om Mentorforløb

Da jeg i sommeren 2017 startede i et 1 års mentor on-lineforløb, hos Søren, med samtaler hver 14. dag var min tanke at forløbet skulle styrke mig i at stå ved ”at være mig”. I min bagage havde jeg godt kendskab til Hooponopono og havde praktiseret det i 3 år. I bagagen havde jeg også en idé om, at jeg ikke var helt god nok til at få del i den overflod universet står klar med, når blot vi beder om det vi har brug for.

I det år, Søren har været min mentor, er det blevet endnu tydeligere for mig at overflod er vores ret, men også vort eget ansvar at formulere vore ønsker, vente tålmodigt og at modtage gaverne når de kommer. Nu har jeg redskaberne – og beviser i overflod. Nogle af de frø jeg har sået sammen med Søren er allerede blevet til smukke blomster, og nogen ligger stadig i jorden og venter på at modnes færdig.

Forløbet har været en veksling mellem teori, opgaver, refleksioner og samtaler. Jeg har følt mig mødt, hørt og udfordret. Søren har altid en vinkel, der har fået mig til at undres og derved få vendt mine tanker og henledt dem på at skabe MIN EGEN virkelighed.

Jeg er taknemlig.

Kærlig hilsen
Belise

Asta om Mentorforløb

Efter et halvt års online coaching forløb ved Søren Egstrup fra juli 2017 – januar 2018.

Jeg er blevet bygget om indeni – eller rettere sagt de uoriginale tilbygninger er blevet fjernet og det oprindelige er kommet frem i lyset. Selve oprydningsarbejdet var mit. Søren var min guide i det og hjalp mig med at holde den kurs, jeg selv havde sat. Han hjalp mig videre, når jeg ikke selv kunne finde vejen frem og uden at komme med færdige løsninger i de situationer, der udfordrede mig, gav han mig redskaber til, at jeg kunne håndtere det på min måde. Han lærte mig at anvende redskaberne i praksis jf. universets love. Det har også smittet af på mine omgivelser.

Jeg har oplevet Søren som meget oprigtig i det, han står for.
Asta

Gitte om Mentorforløb

Troldmanden Søren

Vores bevidsthed svømmer rundt i et hav af bevidstheder, som udgør grundlaget for alle energier og tankeformer omkring os. For det meste vil energien hos de mennesker der omgiver os være svag og udefineret, lige som vores egen ofte er. Den smule kraft vi har, er ofte undermineret af emotioner.

I denne suppedas af knurren og brummen dukker så troldmanden op: kraftfuld, klar, upåvirket af begær eller flyvske tanker. Fri som han er, for menneskelige emotioner, står han på en startrampe, som allerede er et eller to trin hævet over mængden.

Hvorfor er han kommet længere end de fleste af os andre? Fordi han har arbejdet ihærdigt og målrettet med at slette de indespærrede emotioner.

Hans vilje er ikke forstyrret af tanker om fortjeneste af godt eller ondt, af at have eller ikke have. Hans vilje handler kun om at hjælpe mennesker op til en højere frekvens.

Så hvis du kunne tænke dig at få en hånd til at komme derop så ring til Søren – Det virker

Freden i mig
Gitte Ulsø

Sanne om Mentorforløb

Sanne og Søren via Skype

 

Laila om Bryd Fri Snak

"Jeg var til min første "En Bryd Fri Snak" hjemme hos Søren. Jeg gik ind i det, fordi jeg har brug for at se, hvad er der i min feed-back-sløjfe, hvad er det jeg opfatter, som jeg indeholder. Er der noget, der bliver vækket i mig, som ligger gemt i mine indespærrede emotioner?

Jeg kom også, fordi det er vigtigt for mig, at mødes med andre, der arbejder med Ho'oponopono og Loven om tiltrækning. 

Jeg var meget tryg ved at møde op. Jeg er tryg ved Søren og Bente. (Bente er min hustru ~Søren).
Søren er meget tydelig og dedikeret. Han lever, det han formidler. Han er i VÆREN og ER. 

Jeg ved, da jeg selv har oplevet det i mange samtalet med Søren, at jeg kan være sikker på, han ser mig, at han siger lige præcis, hvad der er nødvendigt at sige. Alt hvad der sker og bliver sagt, er der en mening med.

Søren er trofast over for Ho'oponopono og Loven om Tiltrækning og formidler lovene om disse meget klart. Jeg kan mærke ind i mit hjerte, hvad essensen er og kan tage det til mig.

Jeg har lært rigtig meget om mig selv, ved Sørens hjælp. Hvor jeg før godt kunne skabe kaos inden i, har jeg nu fat i min sande rolige kerne i min Væren, på en sand og ægte måde. 

Der er altid masser af ubetinget kærlighed til alle fra Søren, der er plads til alle og alle får en kærlig hånd med på vejen. Samtidig siger Søren også tingene, som han oplever det, hvilket godt kan virke konfronterende. Man blivet aldrig efterladt og kan altid give udtryk for, hvad man har brug for og blive mødt i det. 

Taknemmelig er jeg"
Knus Laila 🌸

Udtalelser
om
Onlineundervisning

Laila om Onlineundervisning
RIGDOMSREJSEN

Kære Søren,
Fra mig til dig, og til andre.

Varm anbefaling

Jeg har netop været på en rejse!
Rigdomsrejsen med Søren. Som på alle berigende og spændende rejser er jeg ikke kommet uforandret tilbage. Inden jeg startede, havde jeg fulgt Søren en rum tid, så jeg var helt tryg ved at sætte kurs.

Onlineforløbet tog mig roligt og opbyggeligt afsted. Step by step til processer,viden og forståelse. Heldigvis uden timelange forelæsninger, men med små korte videoer, som jeg brugte til at starte dagen på. Søren serverede dem med megen omhu, fokus og kærlig information.

Under vejs havde jeg mulighed for at stille spørgsmål. Jeg havde oplevelsen af, at deltagerne blev fulgt tæt, for Søren kommer hurtigt med svar og opmuntring retur. Svarene fornemmer jeg, kommer fra en der selv har været der og erfaret.

Selv har jeg ikke vovet nok, at melde “ havsnød”, men så har en anden deltager stillet et spørgsmål, og på den vis hjulpet mig.

Er du nået i havn, vil du spørge?
Ja, det er jeg. På den måde, at jeg har fået en ny måde at studere mit indre OG min ydre verden, i mig. Rigdommen for mig ligger i, at jeg er beriget med et nyt kompas, som jeg rejser videre med, og som jeg kan have ansvar for at styre.

Efter enhver rejse er det skønt at mindes, det gør jeg meget aktivt ved at genbesøge alle moduler med videoer, og på den måde er rejsen heldigvis stadig levende.
Til dig der måske overvejer, at “sætte nye sejl”, anskue det tillærte fra anden visdom eller er nysgerrig på om du kan blive styrmand/kvinde i din rejse, ja så kan jeg varmt anbefale Rigdomsrejsen.

Kh Lisbeth

 

Anette om Onlineundervisning
ÆNDR DIN SELVSNAK

Jeg har været med på forløbet, Ændr Din SelvSnak.

 

Det har været en fantastisk rejse, som har givet og stadig giver mig meget. Jeg bruger de metoder Søren har undervist i dagligt. Det har b.la. gjort, at jeg ikke har så mange bekymringer, som før jeg var med på forløbet.

 

Jeg har lært, at tage ansvaret hjem til mig selv og dermed har fået forståelse for, at jeg selv kan gøre noget for at få det bedre.

 

Forløbet har lært mig, at jeg ved ganske små ting, kan ændre min måde at se verden på. Det har haft en stor betydning for mig, da det også har ændret noget ift. til mine nære relationer, hvor jeg har fået mere ro ift. til bekymringer og grænser jeg følte blev overskredet.

 

Jeg føler jeg er godt på vej, men øver mig hele tiden. Det har for mig været godt, at forløbet har været over et år, da jeg har fået tid til at bearbejde de forskellige ting, som jeg er blevet præsenteret for.

 

Af hjertet, tak Søren.
Kærlig hilsen Anette Sørensen

Jette om Onlineundervisning
ÆNDR DIN SELVSNAK

Kære Søren

Jeg synes, at du er et fantastisk menneske og en eminent lærer, som giver og giver.

Jeg er dig så dybt taknemmelig for alt, som du har lært mig. Og jeg har lært meget det sidste år.

Kærlig hilsen Jette

John om Onlineundervisning
RIGDOMSREJSEN

Min bedste oplevelse i livet ❤️
Tak for dig Søren ☀️

Du formår stille og roligt at få en til at ændre sit syn og opfattelse af livet, helt uden man selv mærker det.
Dette skal forstås på en god og positiv måde. ☀️

Du fortæller ikke, hvad der er rigtigt og forkert, men giver værktøjerne, så man SELV kan se, hvad der er rigtig og forkert.

Jeg har nu fulgt dig i et lille års tid og i sommers (2020) købte jeg "Bryd fri on going", som det første kursus.

Efterfølgende har jeg købt andre kurser af dig og jeg er ikke en person der har givet så meget respons, men tro mig, når jeg fortæller, at det er en af de bedste investeringer i MIT LIV, jeg har gjort 🙏
Det har givet mig SÅ MEGET på det mentale plan og jeg ser anderledes på verden i dag.

Da jeg har købt flere kurser og måske kan blive træt af at høre det ene kursus igen og igen, så sætter jeg bare et af de andre kurser på og lytter til det og jeg finder altid noget nyt i det kursus jeg lytter til, selvom jeg har lyttet til det før.

Jeg har en veninde, som i efteråret 2020, siger til mig: Du har ændret dig!
Hun vidste kun, at det jeg havde ændret mig til var positivt, da jeg intet har sagt til hende eller nogen andre om, at jeg deltager i diverse kurser fra dig.

Jeg valgte så, at fortælle hende, hvad jeg deltager i og hun lød positiv og overrasket og sagde: Det er godt for dig.

Til ALLE som har lyst til at deltage, kan jeg kun sige, ligesom Søren selv siger: BLIV I PROCESSEN 🙏
Dvs., bliv ved og ved og ved: DET VIRKER 👍☀️

De bedste hilsner John ☀️

Lisbeth om Onlineundervisning


Lisbeth er deltager på disse online kurser:

  • Forstå De Universelle Love
  • Rigdomsrejsen
  • Elsk Dig Selv
  • FØLELSERNE grundlæggende
  • Elefanten Kan Ikke
  • Ho'oponopono Basis Seminar

Udtalelser
om
Healing

Anni om Healing

Efter morgenens sysler lagde jeg mig spændt og forventningsfuld igen kl. 8:00
Straks mærkede jeg en vidunderlig afslapning og varme, der varede hele timen med healingen.

Det første ord der kom til mig var “galdeblæremeridianen”. Der er eet organ, jeg ikke har skænket ret mange tanker nogen sinde. Så kom der en blid smerte under venstre fod, hvor galdeblæren er repræsenteret iflg. Zoneterapien.

Derefter blev opmærksomheden flyttet over til galdeblæremeridianen Her blev der utroligt varmt. Lige for at forklare lidt så løber galdeblæremeridianenpå højre side fra yderste øjenkrog, tinding siden af hovedet, nakken, skulder, bryst og så ned langs siden på hele kroppen. Jeg bliver nødt til at nævne gladeblæremeridianen, for det var, som den blev tegnet oppe i midt hoved.

Der blev især varmt omkring højre øre. Det er i højre øre jeg har forfærdelige smerter, når jeg under flyvning skal lande. Engang sprang trommehinden sågar under landingen fra Madrid til Malaga.

Under healingen blev jeg bevidst om, at det var i højre side og især omkring galdeblæren, at alle mine fortrædeligheder er.
Healingen fortsatte med en lille blid smerte inde i min hjerne, men det føltes kun dejligt.

Efter healingen skænkede jeg den ikke mange tanker. Jeg havde travlt på arbejdet inklusiv lørdag, og havde været så letsindig at invitere frokostgæster til søndag. Der skulle laves en masse mad fordi gæsterne både repræsenterede vegetarer, allergikere og kødspisere.

Da den sidste gæst var gået søndag, satte jeg mig endelig ned og evaluerede hele forløbet fra fredag. Jeg var forbavset, glad og taknemmelig over over, at det var lykkedes mig at lave alt maden, at den var vellykket, og at jeg havde haft et overskud af kræfter til med fuld engagement at deltage i selskabeligheden. Jeg havde leet og moret mig, som det var længe siden, jeg havde gjort.

Helt sikkert var det healingen af alle cellerne, der havde givet mig de uvante kræfter. Healingen er fortsat og egentlig har jeg kaldt spothealingen for anti-aging healing. Jeg er igen begyndt at gå hjem fra arbejde med hundene 2.3. km efter en travl arbejdsdag, og jeg er begyndt at le meget mere, end jeg har gjort i mange år.

Healing af det udvalgte emne, jeg havde beskrevet for Søren er uændret. Til gengæld er det sket så mange andre dejlige ting med min krop.

Kærlig hilsen Anni

Susanne om Healing

Kære Søren, tak for din hjælp og din indsigt.

Jeg henvendte mig til dig i Juni 2014, da du søgte Klienter til at arbejde med en fysisk smerte, der ikke var i lægebehandling eller under medicinering.
Jeg henvendte mig vedr. længerevarende smerte i højre hofte.

Smerten havde været en “del” af mig i ca. 2 år.
Den havde sneget sig “ind-på-mig” i en periode hvor jeg var i stor livskrise, pga. personlige problemer på hjemmefronten.

Jeg havde så mange opgaver og bekymringer at jeg ikke havde tid til at tage mig af smerten.. den boede “bare” i hoften og jeg bar den rundt! – som alt det andet der skete i mit liv”.

Det startede med en svag “muren” inde i højre hofte knogle.. svage vibrationer.. de kom oftere og oftere.

Det gik langsomt over i, at jeg vågnede om natten og ikke kunne falde i søvn for uro, senere smerte.. derefter vedvarende smerte. Kunne ikke ligge på den højre side… senere heller ikke på venstre side, da kroppens vægt (med højre på venstre) gjorde for ondt.

Ved første konsultation i begyndelsen af Juli ’14. var dette min kroniske tilstand: 90% af tiden konstant smerte i højre hofte, dårlig søvn, generel bekymret og bekymret for smertens grundlag… samtidig kørte jeg min selvstændige virksomhed som jeg skulle.

Jeg henvendte mig til Søren Egstrup fordi jeg ville FORANDRING og fordi jeg ved min krop sender mig signaler, som jeg bør lytte til: jeg havde ikke selv kræfterne, overblikket og ej heller viden nok, til at gribe fat i denne forståelse og derved skabe forandring. Jeg vidste bare at der skulle ske noget inden jeg knækkede…

Ved mødet med Søren Egstrup, skete der langsomt en forandring – jeg forstod det ikke helt i begyndelsen. Det havde Søren forberedt mig på ville ske.. så jeg hvilede i det! Vi mødtes i hans klinik 1 gang, derefter Skype møde, derefter telefon hver uge, samme dag og tidspunkt. Dette stod på i ca. 2 md. derefter talte vi i telefon hver 14. dag i endnu 2 måneder. Samtalerne varede fra 10 til 15 min.

Symptomerne blev ikke bedre den første lange tid… jeg var frustreret og bange. Hvad havde jeg begivet mig ud i?

Jeg kørte videre på et overskud jeg slet ikke havde.. smerten var stadig lige voldsom. Som en fysisk blokering jeg ikke kunne komme uden om… det var lettere da jeg ikke var så opmærksom på den… da boede den kun i hoften.. NU var den også i min bevidsthed.

Langsom (efter ca. 2 måneder) begyndte jeg at blive opmærksom på de få tidsrum hvor jeg IKKE havde ondt i hoften.

Jeg sov stadig ikke uden smerte, men i dagstimerne var der ind imellem lidt ro.
Det var svært, at jeg hver gang jeg talte med Søren, ikke følte jeg kunne meddele, at det var blevet bedre. Måske var jeg virkelig syg tænkte jeg ind imellem i korte, panik tanker? Søren spurgte løbende ind til indre og ydre, tidligere og nuværende tilstande i mit liv; nogen gange med relevans, andre gange syntes det “blindt”.

Pludselig en dag i oktober sige han, pr telefon: “Så Susanne,- herfra kan du selv, dette er vores sidste samtale”.

“NÅ”.. tænkte jeg.. og hoften skreg stadig AV som før… hvad SÅ? men jeg blev lidt paf.. og forvirret.

Var så bare i den tilstand, uden den store forskel!
Pludselig 2 dage efter, måtte jeg, til min store overraskelse, konstaterer at hoftesmerten var HELT væk… jeg gik og lurede i et par dage.. men nej.. ingenting… jeg kunne også ligge på begge sider uden problem.

Smerten har været helt væk siden… (jubii) – ind imellem “banker den på” inde fra… helt korte øjeblikke.. ofte i kritiske øjeblikke! Jeg mærker den ind imellem som en slags “ar” eller fantom… og pist er den væk.. jeg når lige at hilse på den som en gammel ven.
Den kommer ikke igen.. tak for det.

Susanne Ahrenkiel

Vibeke om Healing

Kære Søren

Håber du kan bruge dette, på din hjemmeside.

Min oplevelse af selve spothealingen i dag:
Jeg har flere gange modtaget forskellige slags healing af Søren. I dag var første gang, jeg skulle prøve spothealing i en time.

Jeg lod Søren mærke efter, hvor han skulle sætte ind. Søren sendte en sms, hvornår han påbegyndte healingen.

Jeg lagde mig i min seng og gjorde klar til at modtage healingen. Det første jeg mærkede var en totalt fremmed smerte på toppen af mit hoved. En borende smerte, som varede nogle sekunder. Den forsvandt og kom igen i nogle sekunder, for derefter helt at forsvinde igen.

Healingen forløb meget forskellig fra de andre healinger, jeg har fået af Søren. Jeg lå med lukkede øjne hele tiden. Det var som om, der kørte et lysbillede show i høj fart, på min nethinde. Ind imellem var der intet ud over et mælkehvidt lys.

På et tidspunkt, fik jeg meget ondt i ryggen, præcis på det sted, hvor jeg fik en skade, for mange år siden. Nu nogle timer efter, har jeg stadig ret ondt på det sted i ryggen.

Jeg er meget træt og tørstig. Er slet ikke i tvivl om, der fortsat renses ud i mit indre.

Tak for denne oplevelse, Søren.

Kærlig hilsen Vibeke

 - - -

Nu er der gået 8 dage, siden Søren lavede spothealing på mig. Jeg gav Søren lov til at heale, hvor han mødte ubalance.

I de forløbende dage, har jeg haft besøg af mange "dæmoner". Gamle fysiske skader blussede op igen. Influenzalignende muskelsmerter, abnorm tørst, udrensning og urolig søvn.

Smerter og ubehag er væk igen og jeg kan konstatere, mit syn er blevet bedre, efter spothealingen.

Tak Søren

Link: Healing

Ullamari om Healing

Skriver for at sige TAK for den healing du udførte i uge 25.

Det var meget magisk.
Jeg blev total træt de gange du fjernhealede. Det var så tydeligt.
Tak for hvad du har healet på.

Nu havde jeg jo skrevet meget. Du ville selv vælge når du skulle til at gå i gang og ved ikke hvad du har valgt?

Fornemmer det har noget med min fremtid at gøre, indenfor hvad og hvordan jeg skal tilrettelægge mit erhverv og finde den rette vej for mig.

Mit selvværd er steget og jeg syntes jeg er ved at mærke
JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR. JEG HAR GJORT.

Det er det der er kommet til mig efter endt healing. Det er meget spændende. Glæder mig over jeg mærker min lyst og glæde er tilbage og det er ikke kun fordi det er sommerferie :-)

Det er fordi jeg er vågnet op endnu engang og har fået højere bevidsthed.

Tusind tak for din store hjælp.

Venligst
Ullamari N. Christensen

Udtalelser
om
Ho'oponopono

Allan om Ho'oponopono Basis

Charlotte om Ho'oponopono Basis

Jeg har hele mit liv søgt efter ”noget” der kunne give mig fred i sindet. Jeg har søgt RIGTIG mange steder, og afprøvet RIGTIG mange forskellige metoder. Det skulle så først lykkedes mig i en alder af 58 at finde det rigtige.

Ho’oponopono er fantastisk. Det giver sjælefred at udøve. Det er ikke svært. Man skal ikke forestille sig noget, man skal ikke sidde stille mens man gør det, man kan gøre det mens man gør andre ting og man skal ikke være speciel eller særlig for at det kan virke for een.

Det bedste ved det hele er dog Sørens helt helt generøse hjælp til dig.

Det er ikke mit indtryk at det handler om penge for ham. Han leder dig, men giver dig ikke svarene. Han bakke dig op og støtter dig…gang på gang. Han ved præcis hvor skoen trykker og hjælper dig til indsigter du i din vildeste fantasi ikke troede muligt.

Søren er der, hvor du er, og jeg har aldrig mødt en mand som på den måde tager dig i hånden men samtidig også kræver noget af dig og forstår at få dig til at blive ved.

Jeg kan ærligt sige at jeg er solgt til Ho’oponopono, men med Sørens støtte og mentoring kan jeg for første gang i mit liv sige at jeg er i bedring.
TAK for din hjælp Søren

Mange hilsner fra Charlotte Boesen

Mogens om Ho'oponopono Basis

Svend om Ho'oponopono Basis

TAK for et fantastisk seminar Søren

Den optimisme og pulsering jeg oplever nu bringer mig videre i min udvikling, og jeg glæder mig til endnu i mange år at svinge min spæde drengekrop (Svend på 82år) ud over sengekanten om morgenen og sige et eneste ord,

TAK for et fantastisk seminar Søren.

~Svend

Susanne om Ho'oponopono Basis

Ea om Ho'oponopono Basis

Kære Søren, jeg vil gerne sige til dig, at jeg altid har været en søgende sjæl, jeg har fulgt utallige kurser, læst metervis af spirituelle selvudviklingsbøger m.m.

Det har jeg gjort siden jeg jeg i firserne stødte på Louise Hays bog: Helbred dit liv som i den grad fangede mig.

Det ene kursus eller bog førte det næste med sig indtil jeg for nylig stødte på hooponopono via dig Søren og blev draget af den enkelthed og lethed der ligger i denne lære - samtidig med at den er dybt spirituel.

Jeg er tiltrukket af at jeg ikke skal se på mig selv som et evigt forbedringsprojekt, for vi er jo skabt perfekte! Men at vi skal rense os selv og vores oplevelser med enkle- ja ligefrem humoristiske redskaber - og på den måde få mere kontakt til vores intuitive klarhed - og når vi gør det så renser vi også verden.

Og jeg har efter Sørens intro kursus og seminar allerede oplevet at ting i mit liv glider lettere, kunsten er at blive ved med at rense uden at forvente gevinst, så kommer gevinsten.

Søren er en inspirerende vejleder og en engageret ildsjæl der formår at gøre stoffet levende og vedkommende via bl.a. eksempler fra eget liv, hvilket er vigtigt for selvom det er enkle redskaber er de svære at forstå for hjernen. Eller måske netop derfor...

Jeg håber du kan bruge det, eller noget af det. Du er velkommen til at skære og bytte rundt og jeg uddyber gerne hvis du ønsker det.

Kærligst Ea

Anne om Ho'oponopono Basis

Lisbeth om Ho'oponopono Basis

Udtalelser
om
Prøvekanin forløb

GITTE

Jeg har igennem forløbet hos Søren fået større mental ro, hvor jeg har fået overskud til at sige til og fra og trække mig når jeg stresser for meget.

Den 2. marts 2018 udsendte jeg en nyhedsmailen – prøvekaniner søges –

I denne mail skrev jeg:

Prøvekanin søges:
Der er ingen tvivl om at det vi tænker på det meste af tiden, er det vi kommer til at opleve. Lige meget om det er en sygdom, et uheld, et indbrud eller negative mennesker vi oplever i vores liv. De to personer jeg søger, skal have en udfordring som betegne som uhelbredelig og/eller som er opgivet af systemet. Kender du en person som kunne ha’ interesse i dette så send dem denne e-mail så de kan kontakte mig. Som prøvekaniner er jeg interesseret i personer som ikke tidligere har haft direkte kontakt til mig. Har du yderligere spørgsmål, kan du blot skrive til mig.

Kærlig hilsen, Søren

NB. Min idé var, at denne healingsperiode, skulle løbe over længere tid, menlig resten af 2018 – og sådan blev det.

Gitte var en af de, der søgte om at blive prøvekanin. Hun skrev som svar på ovenstående:

Marts 2018:

Hej Søren.
Jeg kontakter dig pga. nævnte mail.
Jeg har en stor viden om det psykiske og jeg virker ikke som om at jeg er psykisk udfordret som jeg er pga. jeg har en god facade.

Men i bund og grund så ved jeg hvad jeg er værd, men min underbevisthed kører altid rundt med mig og jeg kan ikke bryde med det at den overbeviser mig om at jeg ikke er noget værd når jeg sover eller på anden vis er ukoncentreret.

Når jeg slapper af, går der gang i mit hoved og jeg kan ikke styre det, da der er totalt lukket og jeg i mange år ikke har kunne registrere mine tanker overhovedet.

Det der kommer ud af munden er totalt fornuftigt og mentalt korrekt og reflekterende. Men jeg aner ikke hvor det kommer fra.

Jeg har vænnet mig til at det er sådan jeg er, men jeg har ikke nogen energi eller overskud og jeg tvivler på hvorvidt jeg kan komme på arbejdsmarkedet selv om det er mit store ønske i et eller andet omfang og jeg prøver at flytte mit fokus fra hovedet til kroppen ved hjælp af mindfulness pt sammen med min psykolog, som jeg er aktiveret med igennem jobcenteret i København.

Alt omkring mig flyder, da jeg ikke kan holde struktur på mig selv og mit liv og kan enten vælge mit privatliv eller at være ude og social, da jeg ikke har overskud til begge dele og når jeg har været ude flere dage så varer der flere dage før jeg formår at vende tilbage til et minimum af struktur på min hverdag hjemme.

Vi har mødtes i Valby (et arrangement jeg – Søren – afholdte i Kulturhus Valby) og jeg ved at jeg fremstår helt anderledes end jeg giver udtryk for her. Men begge dele af mig er korrekt. For det jeg sad og fremkom med i Valby er min viden, men jeg kan ikke bruge det på mig selv og skabe den struktur og gøre det korrekte for jeg bliver flakkende når jeg skal gøre noget for mig og jeg tænker at det sker fordi min basale overbevisning er at jeg ikke er det værd at bruge min viden på mig, men kun på alle andre.

Jeg ved ikke om du kan bruge det til noget. Men jeg stiller gerne op også gerne med navns nævnelse.

Hilsen Gitte

Januar 2019

Hej Søren.
Endnu en gang mange tak for tilbuddet og forløbet. Det har givet mig så meget forståelse og mening med mange af mine udfordringer og hjælp og støtte til at komme videre.

Jeg håber at du kan bruge det jeg har skrevet og som sagt, så må du sige til hvis du mener at jeg har udeladt noget eller der er noget jeg skal have uddybet.

- - -

Jeg har været igennem et fjernhealingsforløb hos Søren fra påsken 2018 til nytår 2018, hvor årsagen til at jeg søgte Søren var at jeg mentalt havde meget uro og jeg som barn havde lært, at jeg ikke var god nok som jeg var og altid forsøgte at være som andre mennesker burde kunne lide mig.

Dvs. at jeg i en meget tidlig alder har lært at lukke ned for alle former for følelser, fornemmelser på hvad der er godt og skidt mv.

Jeg har igennem forløbet hos Søren fået større mental ro, hvor jeg har fået overskud til at sige til og fra og trække mig når jeg stresser for meget.

Jeg har fået flere indsigter i mig selv og hvor mine udfordringer kommer, således at jeg kan arbejde med mig selv og har haft derfor kunne arbejde med mine udfordringer på en anden vis. Dette er bla. og sket ved at jeg har fået mere ro i mig i dagligdagen og mit hoved.

Jeg er blevet bedre til at mærke følelser og er begyndt at mærke hvad der er godt og skidt for mig.

Jeg skiller folk fra som ikke er så sunde for mig, men stadig på en respektabel måde, fordi det er vigtigt for mig at jeg ikke bare er nedværdigende og afvisende uden at modparten forstår hvorfor. Jeg respekterer dem alligevel som jeg selv ønsker at blive respekteret.

Jeg er faktisk begyndt at tabe mig en smule efterhånden som jeg mentalt har fået det bedre selv om jeg ikke har gjort noget for at tabe mig.

Det har været godt at det har været et langstrukket forløb, for så var der tid til at jeg mentalt kunne følge med og jeg kunne udvikle mig stille og roligt i processen.

Hilsen Gitte

Afsluttende bemærkning
Mit mål med Gitte var ikke at hun skulle blive 100% perfekt, men at vende denne disharmoni hun havde opbygget, til en overvægt af harmoni, således at hun fik fremdrift til at skabe et mere positivt liv.

Metoden jeg brugte til at heale Gitte og Susanne gennem disse 9 måneder, var ved at se renheden i deres underbevidsthed, og lade den komme til, og i det tempo jeg fornemmede, de var klar til. Under mine afsluttende samtaler, spurgte jeg dem begge om de synes det var gået for langsomt eller for hurtigt, og begge svarede, at var det gået hurtigere, havde de ikke kunne følge med, og som du kan læse i deres udtalelser, er der sket kæmpe ændringer i deres liv. Igen har jeg konstateret, vigtigheden af, at blive i processen!

SUSANNE

Så er transformationen endelig
Er kommet helt af med mine abstinenser efter morgenen.

Den 2. marts 2018 udsendte jeg en nyhedsmailen – prøvekaniner søges –

I denne mail skrev jeg:

Prøvekanin søges:
Der er ingen tvivl om at det vi tænker på det meste af tiden, er det vi kommer til at opleve. Lige meget om det er en sygdom, et uheld, et indbrud eller negative mennesker vi oplever i vores liv. De to personer jeg søger, skal have en udfordring som betegne som uhelbredelig og/eller som er opgivet af systemet. Kender du en person som kunne ha’ interesse i dette så send dem denne e-mail så de kan kontakte mig. Som prøvekaniner er jeg interesseret i personer som ikke tidligere har haft direkte kontakt til mig. Har du yderligere spørgsmål, kan du blot skrive til mig.

Kærlig hilsen, Søren

NB. Min idé var, at denne healingsperiode, skulle løbe over længere tid, menlig resten af 2018 – og sådan blev det.

Susanne var en af de, der søgte om at blive prøvekanin. Hun skrev som svar på ovenstående:

Marts 2018

Hej Søren
Jeg er 54år, brækkede ryggen i 2006 fik tre sammenfald og har efterfølgende får rygsøjlegigt og har ved ulykken også fået piskesmæld i venstre side.
Har spiserørsbrok og min disk i højre kæbe er ødelagt og har kronisk mavekartar .
Har allergi overfor sort farve og formaldehyder og afarter.
Ved ikke om det er sådan noget du har brug for.
Med venlig hilsen
Susanne

Januar 2019

Kære Søren
Mange tak for den afsluttende samtale på Skype. Det var en god måde at afslutte forløbet på. Ærligt havde jeg næsten ikke lyst til at slutte samtalen fordi den var så givende. Har fået så meget ud af dette forløb og er taknemmelig ,fordi jeg havde tiltrukket dig, så du kunne hjælpe mig. Din healing har været så utrolig, hver dag har jeg kunnet mærke varmen i min krop, energierne du har sendt til mig. Hver mdr kunne jeg mærke mine smerter blive mindre. Der har været perioder ,hvor jeg har tænkt at nu ville du ikke hjælpe mig mere, fordi jeg havde så mange mentale ting, min hunds død og min mangel på indre selvkærlighed, gjorde at det var svært for mig at accepeter inde i hovedet at min skade i ryggen kunne blive bedre, men ønsket var utroligt stort og ja healing vidste jeg kunne hjælpe mig, bare ikke hvor meget.

Da jeg startede i forløbet havde jeg trods det jeg tog morfin dagligt, og endda en hel del, stadigvæk så smerteramt at jeg ofte måtte opgive de ting jeg havde gang i fordi smerterne var for store, er ofte blevet forhindret i at gå en tur, kører i min bil eller bare i at sætte en kande kaffe på fordi det gjorde ondt at løfte kaffekanden. Det at sove om natten var lidt af en maridt, da det gjorde ondt at vende mig. Hvis jeg i en kort periode glemte at lave mine daglige øvelser gjorde ryggen så ondt at jeg græd og der var dage ,hvor jeg tænkte at det snart kunne være lige meget det hele. Smerterne overtog ligesom humøret og ønsket om at leve. Så da du kom indover og jeg lige pludselige begyndte at få flere gode dage, hvor jeg tænkte mindre over smerten og kunne mere, var den skøn fornemmelse. Stort var det da du havde healet på ryggen i en periode og jeg kunne ligge halvdelen af medicinen. Svært var det fordi jeg var nevøs om det virkelig var sandt at jeg kunne det. Og ja det var det.. Du har healet på ryggen i 9mdr og nu er det således at jeg ikke har tanker omkring min skade overhovedet, hver dag er utrolig god, men sand. Dog mangler jeg endnu lidt troen på det er helt rigtig så mangler at ligge en lille smule medicin. Det er det mentale og bestemt ikke ryggen der er galt her. Tænker at jeg inden længe tror så meget på det ,at det bliver lagt på hylden. Ved ærligt ikke helt , hvordan jeg skal takke dig, er så taknemmelig over din hjælp. Værdsætter livet så meget og det at rygsmerter er væk gør livet mere flydende og fremtiden virker anderledes positiv.

Mange tak
Kærlig hilsen
Susanne.

Afsluttende bemærkning
Mit mål med Susanne var at hun skulle blive hundrede procent hel mht hendes ryg, vi kom ikke helt i mål på de 9 måneder, men meget tæt på. Metoden jeg brugte til at heale Susanne og Gitte gennem disse 9 måneder, var ved at se renheden i deres underbevidsthed, og lade den komme til, og i det tempo jeg fornemmede, de var klar til. Under mine afsluttende samtaler, spurgte jeg dem begge om de synes det var gået for langsomt eller for hurtigt, og begge svarede, at var det gået hurtigere, havde de ikke kunne følge med, og som du kan læse i deres udtalelser, er der sket kæmpe ændringer i deres liv. Igen har jeg konstateret, vigtigheden af, at blive i processen!


Februar 2019

Susanne var på besøg hos mig d.14 februar, og havde blandt andet denne oplevelse at fortælle mig. (Dette var første gang jeg mødte Susanne i virkeligheden.)

Susannes egne ord:
For lidt over en uge siden skulle jeg besøge en veninde som har været ved min side siden jeg kom til skade med ryggen. Dog var forskellen den at jeg var blevet healet af Søren i 9 mdr og at jeg faktisk var næsten smertefri da jeg ankom.

Men dagen efter var min smerter i ryggen så høje som inden Søren begyndte at heale mig.

Tænkte en hel del over det og havde heldigvis lige set Youtube videoen om at smerte kunne komme tilbage, hvis menneske jeg opholder mig sammen med forventet jeg har ondt og ingenting kunne .. så jeg tog mig sammen og tænke at det kunne ikke passe.

Så valgte at tænke.
Jeg var smertefri inden jeg kom og det vil jeg være igen. Så dagen efter var mine smerter væk igen.

Utroligt men sandt. Uden jeg gjorde andet end valgte at slippe de menneskers energier.

Marts 2019

D. 14 marts 2019 modtog jeg denne e-mail fra Susanne

Kære Søren
Så er tiden kommet hvor jeg kan fortælle dig at jeg har været uden medicin i 14 dage, der er ingen smerter mere i det område, så din mission lykkedes. Ved ikke hvordan jeg skal takke dig nok. Er så glad og lykkelig. Mange mange tak.
Kærlig hilsen Susanne

April 2019

D. 21 april 2019 modtog jeg denne e-mail fra Susanne

Kære Søren
Så er transformationen endelig. Er kommet helt af med mine abstinenser efter morgenen.(dog tog det mange ressourcer mentalt). Men er ved at være oppe igen. Og i torsdags var jeg til min første Power yoga uden at jeg kunne mærke ryggen og følte mit helt vildt stærk og tilfreds med min krop.
Mange tak endnu en gang.
Kærlig hilsen Susanne