logo-frilagt-tillid 1541x1541 2

ANDRE UDTALELSER

Lisbeth om Onlineundervisning
RIGDOMSREJSEN

Kære Søren,
Fra mig til dig, og til andre.

Varm anbefaling

Jeg har netop været på en rejse!
Rigdomsrejsen med Søren. Som på alle berigende og spændende rejser er jeg ikke kommet uforandret tilbage. Inden jeg startede, havde jeg fulgt Søren en rum tid, så jeg var helt tryg ved at sætte kurs.

Onlineforløbet tog mig roligt og opbyggeligt afsted. Step by step til processer,viden og forståelse. Heldigvis uden timelange forelæsninger, men med små korte videoer, som jeg brugte til at starte dagen på. Søren serverede dem med megen omhu, fokus og kærlig information.

Under vejs havde jeg mulighed for at stille spørgsmål. Jeg havde oplevelsen af, at deltagerne blev fulgt tæt, for Søren kommer hurtigt med svar og opmuntring retur. Svarene fornemmer jeg, kommer fra en der selv har været der og erfaret.

Selv har jeg ikke vovet nok, at melde “ havsnød”, men så har en anden deltager stillet et spørgsmål, og på den vis hjulpet mig.

Er du nået i havn, vil du spørge?
Ja, det er jeg. På den måde, at jeg har fået en ny måde at studere mit indre OG min ydre verden, i mig. Rigdommen for mig ligger i, at jeg er beriget med et nyt kompas, som jeg rejser videre med, og som jeg kan have ansvar for at styre.

Efter enhver rejse er det skønt at mindes, det gør jeg meget aktivt ved at genbesøge alle moduler med videoer, og på den måde er rejsen heldigvis stadig levende.
Til dig der måske overvejer, at “sætte nye sejl”, anskue det tillærte fra anden visdom eller er nysgerrig på om du kan blive styrmand/kvinde i din rejse, ja så kan jeg varmt anbefale Rigdomsrejsen.

Kh Lisbeth

Anette om Onlineundervisning
ÆNDR DIN SELVSNAK

Jeg har været med på forløbet, Ændr Din SelvSnak.

 

Det har været en fantastisk rejse, som har givet og stadig giver mig meget. Jeg bruger de metoder Søren har undervist i dagligt. Det har b.la. gjort, at jeg ikke har så mange bekymringer, som før jeg var med på forløbet.

 

Jeg har lært, at tage ansvaret hjem til mig selv og dermed har fået forståelse for, at jeg selv kan gøre noget for at få det bedre.

 

Forløbet har lært mig, at jeg ved ganske små ting, kan ændre min måde at se verden på. Det har haft en stor betydning for mig, da det også har ændret noget ift. til mine nære relationer, hvor jeg har fået mere ro ift. til bekymringer og grænser jeg følte blev overskredet.

 

Jeg føler jeg er godt på vej, men øver mig hele tiden. Det har for mig været godt, at forløbet har været over et år, da jeg har fået tid til at bearbejde de forskellige ting, som jeg er blevet præsenteret for.

 

Af hjertet, tak Søren.
Kærlig hilsen Anette Sørensen

Jette om Onlineundervisning
ÆNDR DIN SELVSNAK

Kære Søren

Jeg synes, at du er et fantastisk menneske og en eminent lærer, som giver og giver.

Jeg er dig så dybt taknemmelig for alt, som du har lært mig. Og jeg har lært meget det sidste år.

Kærlig hilsen Jette

John om Onlineundervisning
RIGDOMSREJSEN

Min bedste oplevelse i livet ❤️
Tak for dig Søren ☀️

Du formår stille og roligt at få en til at ændre sit syn og opfattelse af livet, helt uden man selv mærker det.
Dette skal forstås på en god og positiv måde. ☀️

Du fortæller ikke, hvad der er rigtigt og forkert, men giver værktøjerne, så man SELV kan se, hvad der er rigtig og forkert.

Jeg har nu fulgt dig i et lille års tid og i sommers (2020) købte jeg "Bryd fri on going", som det første kursus.

Efterfølgende har jeg købt andre kurser af dig og jeg er ikke en person der har givet så meget respons, men tro mig, når jeg fortæller, at det er en af de bedste investeringer i MIT LIV, jeg har gjort 🙏
Det har givet mig SÅ MEGET på det mentale plan og jeg ser anderledes på verden i dag.

Da jeg har købt flere kurser og måske kan blive træt af at høre det ene kursus igen og igen, så sætter jeg bare et af de andre kurser på og lytter til det og jeg finder altid noget nyt i det kursus jeg lytter til, selvom jeg har lyttet til det før.

Jeg har en veninde, som i efteråret 2020, siger til mig: Du har ændret dig!
Hun vidste kun, at det jeg havde ændret mig til var positivt, da jeg intet har sagt til hende eller nogen andre om, at jeg deltager i diverse kurser fra dig.

Jeg valgte så, at fortælle hende, hvad jeg deltager i og hun lød positiv og overrasket og sagde: Det er godt for dig.

Til ALLE som har lyst til at deltage, kan jeg kun sige, ligesom Søren selv siger: BLIV I PROCESSEN 🙏
Dvs., bliv ved og ved og ved: DET VIRKER 👍☀️

De bedste hilsner John ☀️

Lisbeth om Onlineundervisning


Lisbeth er deltager på disse online kurser:

  • Forstå De Universelle Love
  • Rigdomsrejsen
  • Elsk Dig Selv
  • FØLELSERNE grundlæggende
  • Elefanten Kan Ikke
  • Ho'oponopono Basis Seminar