ENERGI HEALING
af egstrup

ENERGI HEALING af egstrup

Et tilbud til dig der formår at blive i processen - INDTIL

Hvad er ENERGI HEALING som jeg tilbyder:
Jeg tager din udfordring eller problem, og spørger universet om jeg kan løse dette, samt om jeg bør løse det. Hvis jeg modtaget svar om at jeg kan og om jeg bør gøre det, spørger jeg så hvilke ord jeg skal bruge. Når jeg har modtaget ordene, færdiggør jeg ordene til en proces. Denne proces læser jeg højt for dig hver morgen, disse ord og vores to bevidstheder skaber så en ENERGI til universet, som så går i gang med at udfører det jeg har bedt om i processen.

Du kan opleve en effekt på blot 7 dage, men er dit ønske at lægge din udfordring 100% bag dig, kræver det at blive i processen, indtil ❤️

Dette jeg tilbyder med min ENERGI, er noget der som udgangspunkt forgår måned efter måned, men det er muligt at afprøve det gennem 7 dage.

Jeg har gennem mange år praktiseret ENERGI på denne måde, som beskrevet ovenfor, og benytter det jævnligt i mine mentorforløb.

Her er nogle eksempler:

Anne Anderasen fortæller:

Sørens mantra er ; Bliv i processen -- INDTIL

Jeg mente jeg var i processen, men at der ikke skete så meget. Det kom der til ,med de daglige opringninger af Søren.

Stille og roligt fik jeg med hjælp fra Søren skabt ro og fokus til det indre energi arbejde. Jeg fik med denne proces ro i mit hoved og krop.

Min udfordring fyldte stille og roligt mindre og mindre i mit sind og havde jeg dage hvor tankerne og følelserne fyldte for meget, så vendte jeg tilbage til Sørens ENERGI.

Marie Hangaard, Coach og Mentor, fortæller:

Jeg har fået hjælp af Søren til flere forskellige udfordringer. Bl.a. har ovennævnte måde at arbejde på, været en af dem, og det har haft en fantastisk effekt, som jeg varmt kan anbefale. Det har hjulpet mig i de sværeste perioder, hvor alt har set allermest sort ud. Når jeg har mistet troen og næsten givet op, har Søren formået at støtte mig videre og genfinde troen. Jeg har nu lært, at man blot skal gøre som Søren siger, uden at give det for meget tanke. Hver eneste gang er målet nået perfekt!

Lisbeth Hickman fortæller:

Energi på arbejde.

For tid siden var jeg kommet til et stejlt bjerg. Sådan føltes det ihvertfald. Det var et indre stejlt bjerg. Jeg gjorde forsøg på, at angribe det fra alle sider- så godt jeg kunne, holde energien med den portion viden jeg ejer.
Men jeg blev udtømt og var ved at gøre dumme ting ( tænke negative tanker)!

Det er ikke et ubetydeligt " bjerg". Det er en kærlig relation til min søn, der skal forstærkes og bevares.

Derfor satte vi- med Søren som vejviser, ind med energiarbejde. Hver morgen talte vi sammen, Søren bad mig tænke og se på bestemt vis og en fast afsluttende del. Det var alt.

Langsomt kunne jeg mærke ro i både krop og sind, overskud til at kunne mærke og se det energiarbejde jeg skulle tilbage og fortsætte med.

Ved fælles energiarbejde fik jeg fodfæste igen. Det vil jeg huske! Tak for det.

Har dette din interesse, så starter vi med en samtale, for at klarlægge om det er noget vi skal gå i gang med.

Tak, jeg kontaker dig hurtigst muligt.