Susanne's Transformation

Healing af ryg + rygsmerter

Her kan du læse om det jeg praktiserede, for at nå resultatet: ENERGI

Logo 700x380

Den 2. marts 2018 udsendte jeg en nyhedsmailen – prøvekaniner søges –

I denne mail skrev jeg:

Prøvekanin søges:
Der er ingen tvivl om at det vi tænker på det meste af tiden, er det vi kommer til at opleve. Lige meget om det er en sygdom, et uheld, et indbrud eller negative mennesker vi oplever i vores liv. De to personer jeg søger, skal have en udfordring som betegne som uhelbredelig og/eller som er opgivet af systemet. Kender du en person som kunne ha’ interesse i dette så send dem denne e-mail så de kan kontakte mig. Som prøvekaniner er jeg interesseret i personer som ikke tidligere har haft direkte kontakt til mig. Har du yderligere spørgsmål, kan du blot skrive til mig.

Kærlig hilsen, Søren

NB. Min idé var, at denne healingsperiode, skulle løbe over længere tid, menlig resten af 2018 – og sådan blev det.

Susanne var en af de, der søgte om at blive prøvekanin. Hun skrev som svar på ovenstående:

Marts 2018

Hej Søren
Jeg er 54år, brækkede ryggen i 2006 fik tre sammenfald og har efterfølgende får rygsøjlegigt og har ved ulykken også fået piskesmæld i venstre side.
Har spiserørsbrok og min disk i højre kæbe er ødelagt og har kronisk mavekartar .
Har allergi overfor sort farve og formaldehyder og afarter.
Ved ikke om det er sådan noget du har brug for.
Med venlig hilsen
Susanne

Januar 2019

Kære Søren
Mange tak for den afsluttende samtale på Skype. Det var en god måde at afslutte forløbet på. Ærligt havde jeg næsten ikke lyst til at slutte samtalen fordi den var så givende. Har fået så meget ud af dette forløb og er taknemmelig ,fordi jeg havde tiltrukket dig, så du kunne hjælpe mig. Din healing har været så utrolig, hver dag har jeg kunnet mærke varmen i min krop, energierne du har sendt til mig. Hver mdr kunne jeg mærke mine smerter blive mindre. Der har været perioder ,hvor jeg har tænkt at nu ville du ikke hjælpe mig mere, fordi jeg havde så mange mentale ting, min hunds død og min mangel på indre selvkærlighed, gjorde at det var svært for mig at accepeter inde i hovedet at min skade i ryggen kunne blive bedre, men ønsket var utroligt stort og ja healing vidste jeg kunne hjælpe mig, bare ikke hvor meget.

Da jeg startede i forløbet havde jeg trods det jeg tog morfin dagligt, og endda en hel del, stadigvæk så smerteramt at jeg ofte måtte opgive de ting jeg havde gang i fordi smerterne var for store, er ofte blevet forhindret i at gå en tur, kører i min bil eller bare i at sætte en kande kaffe på fordi det gjorde ondt at løfte kaffekanden. Det at sove om natten var lidt af en maridt, da det gjorde ondt at vende mig. Hvis jeg i en kort periode glemte at lave mine daglige øvelser gjorde ryggen så ondt at jeg græd og der var dage ,hvor jeg tænkte at det snart kunne være lige meget det hele. Smerterne overtog ligesom humøret og ønsket om at leve. Så da du kom indover og jeg lige pludselige begyndte at få flere gode dage, hvor jeg tænkte mindre over smerten og kunne mere, var den skøn fornemmelse. Stort var det da du havde healet på ryggen i en periode og jeg kunne ligge halvdelen af medicinen. Svært var det fordi jeg var nevøs om det virkelig var sandt at jeg kunne det. Og ja det var det.. Du har healet på ryggen i 9mdr og nu er det således at jeg ikke har tanker omkring min skade overhovedet, hver dag er utrolig god, men sand. Dog mangler jeg endnu lidt troen på det er helt rigtig så mangler at ligge en lille smule medicin. Det er det mentale og bestemt ikke ryggen der er galt her. Tænker at jeg inden længe tror så meget på det ,at det bliver lagt på hylden. Ved ærligt ikke helt , hvordan jeg skal takke dig, er så taknemmelig over din hjælp. Værdsætter livet så meget og det at rygsmerter er væk gør livet mere flydende og fremtiden virker anderledes positiv.

Mange tak
Kærlig hilsen
Susanne.

Afsluttende bemærkning
Mit mål med Susanne var at hun skulle blive hundrede procent hel mht hendes ryg, vi kom ikke helt i mål på de 9 måneder, men meget tæt på. Metoden jeg brugte til at heale Susanne og Gitte gennem disse 9 måneder, var ved at se renheden i deres underbevidsthed, og lade den komme til, og i det tempo jeg fornemmede, de var klar til. Under mine afsluttende samtaler, spurgte jeg dem begge om de synes det var gået for langsomt eller for hurtigt, og begge svarede, at var det gået hurtigere, havde de ikke kunne følge med, og som du kan læse i deres udtalelser, er der sket kæmpe ændringer i deres liv. Igen har jeg konstateret, vigtigheden af, at blive i processen!


Februar 2019

Susanne var på besøg hos mig d.14 februar, og havde blandt andet denne oplevelse at fortælle mig. (Dette var første gang jeg mødte Susanne i virkeligheden.)

Susannes egne ord:
For lidt over en uge siden skulle jeg besøge en veninde som har været ved min side siden jeg kom til skade med ryggen. Dog var forskellen den at jeg var blevet healet af Søren i 9 mdr og at jeg faktisk var næsten smertefri da jeg ankom.

Men dagen efter var min smerter i ryggen så høje som inden Søren begyndte at heale mig.

Tænkte en hel del over det og havde heldigvis lige set Youtube videoen om at smerte kunne komme tilbage, hvis menneske jeg opholder mig sammen med forventet jeg har ondt og ingenting kunne .. så jeg tog mig sammen og tænke at det kunne ikke passe.

Så valgte at tænke.
Jeg var smertefri inden jeg kom og det vil jeg være igen. Så dagen efter var mine smerter væk igen.

Utroligt men sandt. Uden jeg gjorde andet end valgte at slippe de menneskers energier.

Marts 2019

D. 14 marts 2019 modtog jeg denne e-mail fra Susanne

Kære Søren
Så er tiden kommet hvor jeg kan fortælle dig at jeg har været uden medicin i 14 dage, der er ingen smerter mere i det område, så din mission lykkedes. Ved ikke hvordan jeg skal takke dig nok. Er så glad og lykkelig. Mange mange tak.
Kærlig hilsen Susanne

April 2019

D. 21 april 2019 modtog jeg denne e-mail fra Susanne

Kære Søren
Så er transformationen endelig. Er kommet helt af med mine abstinenser efter morgenen.(dog tog det mange ressourcer mentalt). Men er ved at være oppe igen. Og i torsdags var jeg til min første Power yoga uden at jeg kunne mærke ryggen og følte mit helt vildt stærk og tilfreds med min krop.
Mange tak endnu en gang.
Kærlig hilsen Susanne

is page.