logo-frilagt-tillid 1080x1541

Mentor Søren Egstrup
Regenerering Gennem 100% Ansvar

Samspillet mellem din bevidsthed og din underbevidsthed, må forstås hvis du vil ændre noget i dit liv, samt komme til den erkendelse at dit liv er en feedback sløjfe - en reflektion af dit indre.

Det du oplever i din verden, er virkning, ikke årsag.

Hamselv mentor 01Siden 2010, har jeg brugt mine evner, så mennesker kunne transformerer deres liv, og nå deres ønsker, drømme og visioner.

Jeg har en evne til at se energierne, afkode dem og forstå deres indhold, og sammen med mit klarsyn, clairvoyante evner samt healing, hjælper jeg mennesker til at overkommer deres problemer eller udfordringer.

Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdomme, healet lidelser, healet kroppen efter ulykke, samt blive den bedste version af dem selv.

Søren Egstrup

"Jeg har haft flere forløb hos Søren, hvor han har hjulpet mig igennem flere forskellige problemer i mit liv, og hjulpet mig med at komme tættere på en vision for mit liv." Læs mere..
Marie Hangaard, Coach og Mentor.


"Søren Egstrup er for mig, ham der viser vejen mens jeg leder." Læs mere..
Susanne Ahrenkiel, Kunstner og psykoterapeut.


"Jeg takker Søren for et fantastisk samarbejde og et super godt skub I min karriere og i hele mit liv." Læs mere..
Lisbet Holst Gundersen, Kunstner.

Jeg er ikke her for at tilbyde dig komfort, jeg er her for at ophæve det inde i dig som begrænser dig.

Overflod er din sande tilstand, det gælder for dit helbred, for alle dine menneskelige relationer, for din partner, for din økonomi - ja for alle områder i dit liv.

Du og jeg får ikke opfyldt det vi ønsker os, men det vi indeholder - det vi har overbevist os selv om er sandt.

Et mentorforløb hos mig, er mere end blot faste samtaler, som også indeholder noget som jeg kalder energiløft .. men jeg tilbyder også disse EN-til-EN

Hvad ønsker du at ændre i dit liv?


Har du spørgsmål til mentorforløb?

❤️ Dejligt, jeg kontakter dig hurtigst muligt.