Et Kursus i
TILGIVELSE
det et studie i tilgivelse
Tilgivelse fører til ro i sindet
Den mest kraftfulde måde du kan heale dit bevidste og ubevidste sind er tilgivelse - det åbner for den visdom og klarhed du søger.

- Tilgivelse er at heale dit liv

- Tilgivelse er at heale dig selv
- Tilgivelse er at tage ansvar for dit eget liv

ingen er
 grundlæggende
 interesseret
 i tilgivelse

Hverken du eller jeg grundlæggende interesseret i tilgivelse, men i at opleve mere kærlighed, glæde og nydelse i vores liv, samt manifesterer det vi ønsker og at lægge eventuelle lidelser og sygdomme bag os - MEN..

..det ser ud til at hvad end vi ønsker at manifestere, lægge sygdom eller lidelse bag os, komme ud af negativ selvsnak, lægge angst bag os, lægge mindreværd bag os, er der noget inde i os som fastholder os i gamle mønstre.

Nøgle ud af dette kendes som tilgivelse, tilgivelse er at rense din underbevidsthed for det du ikke mere ønsker at opleve i dit liv.

TIL BESTILLINGSSIDEN
  • BONUS 1: Sådan healer du et forhold
  • Som alt andet, er det ud fra min personlige erfaring jeg underviser i.
  • BONUS 2: Healing med relation til tilgivelse
    Som alt andet, er det ud fra min personlige erfaring jeg underviser.

Hør hvad andre siger om denne undervisning:udtalelser


Kurset er delt op i 12 dele, med adskillige lektioner under hver del. Der er 3 bonus dele, 1 del med healing, 1 del med at heale et forhold, 1 del med lær at koncentrere dig, disse er også med adskillige lektioner.
Kurset indvier dig i kunsten at tilgive, og jeg tager dig med fra den gængse opfattelse af tilgivelse, gennem tilgivelse af dig selv, til tilgivelse af alt.
Helt enkelt er det at få ryddet op i vores overbevisninger, og erstatte dem med rent lys (kærlighed). Rent lys (kærlighed) healer alt.
Du er aldrig ladt alene på mine onlinekursus, jeg er der altid til at svare på dine spørgsmål.

PRAKTISK

Audio-version af video-lektionerne
som du kan have i ørerne, når du går tur, cykler, laver mad o.s.v.

Tilgivelsesprocesserne får du også som pdf-dokumenter.

Sådan foregår det i praksis:
Kurser foregår der hvor du er, via en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte, og så har du igennem hele kurset, mulighed for sparring med mig.

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne / lektionerne er udgivet, og så gennemgå alle lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du får tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve online kurset.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad kurset indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

App til Android og iOS
Onlineundervisning er også tilgængelig i denne app, som du kan finde link til her: Simplero App

.