Et Kursus i Tilgivelse
det et studie i tilgivelse

Tilgiv alt
så forstår du alt

Undervisningen jeg her tilbyder, er for dig der er klar til at tage ansvar for dit eget liv.

logo-frilagt-tillid 1541x1541 2

Dit liv er en feedback sløjfe, det du indeholder, er det du oplever - men du kan ændre dit liv, ved at rydde op i din underbevidsthed.

Kurset er delt op i tolv dele, med adskillige lektioner under hver del. Der er to bonus dele samt en bonus del med healing, disse er også med adskillige lektioner.

Kurset indvier dig i kunsten at tilgive, og jeg tager dig med fra den gængse opfattelse af tilgivelse, gennem tilgivelse af dig selv, til tilgivelse af alt.

Fred i verden begynder med os selv, fred mellem to mennesker begynder med os selv, fred i vores sind begynder med os selv, madvare uden rester af sprøjtegift begynder med os selv, succes i vores liv begynder med os selv og en bedre verden begynder med os selv.

Helt enkelt er det at få ryddet op i vores overbevisninger, og erstatte dem med rent lys (kærlighed). Rent lys (kærlighed) healer alt.

TIL BESTILLINGSSIDEN

PRIS kr. 4500,-
Kan deles over 10 måneder
Prisen er for hele kurset, alle 12 dele inklusiv bonus.

Udtalelser om dette kursus, finder du her: udtalelser


PRAKTISK

Audio-version af video-lektionerne
som du kan have i ørerne, når du går tur, cykler, laver mad o.s.v.

Tilgivelsesprocesserne får du også som pdf-dokumenter.

Sådan foregår det i praksis:
Kurser foregår der hvor du er, via en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte, og så har du igennem hele kurset, mulighed for sparring med mig.

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne / lektionerne er udgivet, og så gennemgå alle lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du får tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve online kurset.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad kurset indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

App til Android og iOS
Onlineundervisning er også tilgængelig i denne app, som du kan finde link til her: Simplero App

.