logo-frilagt-tillid 1541x1541 2

HEALING UDTALELSER

Anni om Healing

Efter morgenens sysler lagde jeg mig spændt og forventningsfuld igen kl. 8:00
Straks mærkede jeg en vidunderlig afslapning og varme, der varede hele timen med healingen.

Det første ord der kom til mig var “galdeblæremeridianen”. Der er eet organ, jeg ikke har skænket ret mange tanker nogen sinde. Så kom der en blid smerte under venstre fod, hvor galdeblæren er repræsenteret iflg. Zoneterapien.

Derefter blev opmærksomheden flyttet over til galdeblæremeridianen Her blev der utroligt varmt. Lige for at forklare lidt så løber galdeblæremeridianenpå højre side fra yderste øjenkrog, tinding siden af hovedet, nakken, skulder, bryst og så ned langs siden på hele kroppen. Jeg bliver nødt til at nævne gladeblæremeridianen, for det var, som den blev tegnet oppe i midt hoved.

Der blev især varmt omkring højre øre. Det er i højre øre jeg har forfærdelige smerter, når jeg under flyvning skal lande. Engang sprang trommehinden sågar under landingen fra Madrid til Malaga.

Under healingen blev jeg bevidst om, at det var i højre side og især omkring galdeblæren, at alle mine fortrædeligheder er.
Healingen fortsatte med en lille blid smerte inde i min hjerne, men det føltes kun dejligt.

Efter healingen skænkede jeg den ikke mange tanker. Jeg havde travlt på arbejdet inklusiv lørdag, og havde været så letsindig at invitere frokostgæster til søndag. Der skulle laves en masse mad fordi gæsterne både repræsenterede vegetarer, allergikere og kødspisere.

Da den sidste gæst var gået søndag, satte jeg mig endelig ned og evaluerede hele forløbet fra fredag. Jeg var forbavset, glad og taknemmelig over over, at det var lykkedes mig at lave alt maden, at den var vellykket, og at jeg havde haft et overskud af kræfter til med fuld engagement at deltage i selskabeligheden. Jeg havde leet og moret mig, som det var længe siden, jeg havde gjort.

Helt sikkert var det healingen af alle cellerne, der havde givet mig de uvante kræfter. Healingen er fortsat og egentlig har jeg kaldt spothealingen for anti-aging healing. Jeg er igen begyndt at gå hjem fra arbejde med hundene 2.3. km efter en travl arbejdsdag, og jeg er begyndt at le meget mere, end jeg har gjort i mange år.

Healing af det udvalgte emne, jeg havde beskrevet for Søren er uændret. Til gengæld er det sket så mange andre dejlige ting med min krop.

Kærlig hilsen Anni

Susanne om Healing

Kære Søren, tak for din hjælp og din indsigt.

Jeg henvendte mig til dig i Juni 2014, da du søgte Klienter til at arbejde med en fysisk smerte, der ikke var i lægebehandling eller under medicinering.
Jeg henvendte mig vedr. længerevarende smerte i højre hofte.

Smerten havde været en “del” af mig i ca. 2 år.
Den havde sneget sig “ind-på-mig” i en periode hvor jeg var i stor livskrise, pga. personlige problemer på hjemmefronten.

Jeg havde så mange opgaver og bekymringer at jeg ikke havde tid til at tage mig af smerten.. den boede “bare” i hoften og jeg bar den rundt! – som alt det andet der skete i mit liv”.

Det startede med en svag “muren” inde i højre hofte knogle.. svage vibrationer.. de kom oftere og oftere.

Det gik langsomt over i, at jeg vågnede om natten og ikke kunne falde i søvn for uro, senere smerte.. derefter vedvarende smerte. Kunne ikke ligge på den højre side… senere heller ikke på venstre side, da kroppens vægt (med højre på venstre) gjorde for ondt.

Ved første konsultation i begyndelsen af Juli ’14. var dette min kroniske tilstand: 90% af tiden konstant smerte i højre hofte, dårlig søvn, generel bekymret og bekymret for smertens grundlag… samtidig kørte jeg min selvstændige virksomhed som jeg skulle.

Jeg henvendte mig til Søren Egstrup fordi jeg ville FORANDRING og fordi jeg ved min krop sender mig signaler, som jeg bør lytte til: jeg havde ikke selv kræfterne, overblikket og ej heller viden nok, til at gribe fat i denne forståelse og derved skabe forandring. Jeg vidste bare at der skulle ske noget inden jeg knækkede…

Ved mødet med Søren Egstrup, skete der langsomt en forandring – jeg forstod det ikke helt i begyndelsen. Det havde Søren forberedt mig på ville ske.. så jeg hvilede i det! Vi mødtes i hans klinik 1 gang, derefter Skype møde, derefter telefon hver uge, samme dag og tidspunkt. Dette stod på i ca. 2 md. derefter talte vi i telefon hver 14. dag i endnu 2 måneder. Samtalerne varede fra 10 til 15 min.

Symptomerne blev ikke bedre den første lange tid… jeg var frustreret og bange. Hvad havde jeg begivet mig ud i?

Jeg kørte videre på et overskud jeg slet ikke havde.. smerten var stadig lige voldsom. Som en fysisk blokering jeg ikke kunne komme uden om… det var lettere da jeg ikke var så opmærksom på den… da boede den kun i hoften.. NU var den også i min bevidsthed.

Langsom (efter ca. 2 måneder) begyndte jeg at blive opmærksom på de få tidsrum hvor jeg IKKE havde ondt i hoften.

Jeg sov stadig ikke uden smerte, men i dagstimerne var der ind imellem lidt ro.
Det var svært, at jeg hver gang jeg talte med Søren, ikke følte jeg kunne meddele, at det var blevet bedre. Måske var jeg virkelig syg tænkte jeg ind imellem i korte, panik tanker? Søren spurgte løbende ind til indre og ydre, tidligere og nuværende tilstande i mit liv; nogen gange med relevans, andre gange syntes det “blindt”.

Pludselig en dag i oktober sige han, pr telefon: “Så Susanne,- herfra kan du selv, dette er vores sidste samtale”.

“NÅ”.. tænkte jeg.. og hoften skreg stadig AV som før… hvad SÅ? men jeg blev lidt paf.. og forvirret.

Var så bare i den tilstand, uden den store forskel!
Pludselig 2 dage efter, måtte jeg, til min store overraskelse, konstaterer at hoftesmerten var HELT væk… jeg gik og lurede i et par dage.. men nej.. ingenting… jeg kunne også ligge på begge sider uden problem.

Smerten har været helt væk siden… (jubii) – ind imellem “banker den på” inde fra… helt korte øjeblikke.. ofte i kritiske øjeblikke! Jeg mærker den ind imellem som en slags “ar” eller fantom… og pist er den væk.. jeg når lige at hilse på den som en gammel ven.
Den kommer ikke igen.. tak for det.

Susanne Ahrenkiel

Vibeke om Healing

Kære Søren

Håber du kan bruge dette, på din hjemmeside.

Min oplevelse af selve spothealingen i dag:
Jeg har flere gange modtaget forskellige slags healing af Søren. I dag var første gang, jeg skulle prøve spothealing i en time.

Jeg lod Søren mærke efter, hvor han skulle sætte ind. Søren sendte en sms, hvornår han påbegyndte healingen.

Jeg lagde mig i min seng og gjorde klar til at modtage healingen. Det første jeg mærkede var en totalt fremmed smerte på toppen af mit hoved. En borende smerte, som varede nogle sekunder. Den forsvandt og kom igen i nogle sekunder, for derefter helt at forsvinde igen.

Healingen forløb meget forskellig fra de andre healinger, jeg har fået af Søren. Jeg lå med lukkede øjne hele tiden. Det var som om, der kørte et lysbillede show i høj fart, på min nethinde. Ind imellem var der intet ud over et mælkehvidt lys.

På et tidspunkt, fik jeg meget ondt i ryggen, præcis på det sted, hvor jeg fik en skade, for mange år siden. Nu nogle timer efter, har jeg stadig ret ondt på det sted i ryggen.

Jeg er meget træt og tørstig. Er slet ikke i tvivl om, der fortsat renses ud i mit indre.

Tak for denne oplevelse, Søren.

Kærlig hilsen Vibeke

 - - -

Nu er der gået 8 dage, siden Søren lavede spothealing på mig. Jeg gav Søren lov til at heale, hvor han mødte ubalance.

I de forløbende dage, har jeg haft besøg af mange "dæmoner". Gamle fysiske skader blussede op igen. Influenzalignende muskelsmerter, abnorm tørst, udrensning og urolig søvn.

Smerter og ubehag er væk igen og jeg kan konstatere, mit syn er blevet bedre, efter spothealingen.

Tak Søren

Link: Healing

Ullamari om Healing

Skriver for at sige TAK for den healing du udførte i uge 25.

Det var meget magisk.
Jeg blev total træt de gange du fjernhealede. Det var så tydeligt.
Tak for hvad du har healet på.

Nu havde jeg jo skrevet meget. Du ville selv vælge når du skulle til at gå i gang og ved ikke hvad du har valgt?

Fornemmer det har noget med min fremtid at gøre, indenfor hvad og hvordan jeg skal tilrettelægge mit erhverv og finde den rette vej for mig.

Mit selvværd er steget og jeg syntes jeg er ved at mærke
JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR. JEG HAR GJORT.

Det er det der er kommet til mig efter endt healing. Det er meget spændende. Glæder mig over jeg mærker min lyst og glæde er tilbage og det er ikke kun fordi det er sommerferie :-)

Det er fordi jeg er vågnet op endnu engang og har fået højere bevidsthed.

Tusind tak for din store hjælp.

Venligst
Ullamari N. Christensen

Susanne om Healing

Den 2. marts 2018 udsendte jeg en nyhedsmailen – prøvekaniner søges –

I denne mail skrev jeg:

Prøvekanin søges:
Der er ingen tvivl om at det vi tænker på det meste af tiden, er det vi kommer til at opleve. Lige meget om det er en sygdom, et uheld, et indbrud eller negative mennesker vi oplever i vores liv. De to personer jeg søger, skal have en udfordring som betegne som uhelbredelig og/eller som er opgivet af systemet. Kender du en person som kunne ha’ interesse i dette så send dem denne e-mail så de kan kontakte mig. Som prøvekaniner er jeg interesseret i personer som ikke tidligere har haft direkte kontakt til mig. Har du yderligere spørgsmål, kan du blot skrive til mig.

Kærlig hilsen, Søren

NB. Min idé var, at denne healingsperiode, skulle løbe over længere tid, menlig resten af 2018 – og sådan blev det.

Susanne var en af de, der søgte om at blive prøvekanin. Hun skrev som svar på ovenstående:

Marts 2018

Hej Søren
Jeg er 54år, brækkede ryggen i 2006 fik tre sammenfald og har efterfølgende får rygsøjlegigt og har ved ulykken også fået piskesmæld i venstre side.
Har spiserørsbrok og min disk i højre kæbe er ødelagt og har kronisk mavekartar .
Har allergi overfor sort farve og formaldehyder og afarter.
Ved ikke om det er sådan noget du har brug for.
Med venlig hilsen
Susanne

Januar 2019

Kære Søren
Mange tak for den afsluttende samtale på Skype. Det var en god måde at afslutte forløbet på. Ærligt havde jeg næsten ikke lyst til at slutte samtalen fordi den var så givende. Har fået så meget ud af dette forløb og er taknemmelig ,fordi jeg havde tiltrukket dig, så du kunne hjælpe mig. Din healing har været så utrolig, hver dag har jeg kunnet mærke varmen i min krop, energierne du har sendt til mig. Hver mdr kunne jeg mærke mine smerter blive mindre. Der har været perioder ,hvor jeg har tænkt at nu ville du ikke hjælpe mig mere, fordi jeg havde så mange mentale ting, min hunds død og min mangel på indre selvkærlighed, gjorde at det var svært for mig at accepeter inde i hovedet at min skade i ryggen kunne blive bedre, men ønsket var utroligt stort og ja healing vidste jeg kunne hjælpe mig, bare ikke hvor meget.

Da jeg startede i forløbet havde jeg trods det jeg tog morfin dagligt, og endda en hel del, stadigvæk så smerteramt at jeg ofte måtte opgive de ting jeg havde gang i fordi smerterne var for store, er ofte blevet forhindret i at gå en tur, kører i min bil eller bare i at sætte en kande kaffe på fordi det gjorde ondt at løfte kaffekanden. Det at sove om natten var lidt af en maridt, da det gjorde ondt at vende mig. Hvis jeg i en kort periode glemte at lave mine daglige øvelser gjorde ryggen så ondt at jeg græd og der var dage ,hvor jeg tænkte at det snart kunne være lige meget det hele. Smerterne overtog ligesom humøret og ønsket om at leve. Så da du kom indover og jeg lige pludselige begyndte at få flere gode dage, hvor jeg tænkte mindre over smerten og kunne mere, var den skøn fornemmelse. Stort var det da du havde healet på ryggen i en periode og jeg kunne ligge halvdelen af medicinen. Svært var det fordi jeg var nevøs om det virkelig var sandt at jeg kunne det. Og ja det var det.. Du har healet på ryggen i 9mdr og nu er det således at jeg ikke har tanker omkring min skade overhovedet, hver dag er utrolig god, men sand. Dog mangler jeg endnu lidt troen på det er helt rigtig så mangler at ligge en lille smule medicin. Det er det mentale og bestemt ikke ryggen der er galt her. Tænker at jeg inden længe tror så meget på det ,at det bliver lagt på hylden. Ved ærligt ikke helt , hvordan jeg skal takke dig, er så taknemmelig over din hjælp. Værdsætter livet så meget og det at rygsmerter er væk gør livet mere flydende og fremtiden virker anderledes positiv.

Mange tak
Kærlig hilsen
Susanne.

Afsluttende bemærkning
Mit mål med Susanne var at hun skulle blive hundrede procent hel mht hendes ryg, vi kom ikke helt i mål på de 9 måneder, men meget tæt på. Metoden jeg brugte til at heale Susanne og Gitte gennem disse 9 måneder, var ved at se renheden i deres underbevidsthed, og lade den komme til, og i det tempo jeg fornemmede, de var klar til. Under mine afsluttende samtaler, spurgte jeg dem begge om de synes det var gået for langsomt eller for hurtigt, og begge svarede, at var det gået hurtigere, havde de ikke kunne følge med, og som du kan læse i deres udtalelser, er der sket kæmpe ændringer i deres liv. Igen har jeg konstateret, vigtigheden af, at blive i processen!


Februar 2019

Susanne var på besøg hos mig d.14 februar, og havde blandt andet denne oplevelse at fortælle mig. (Dette var første gang jeg mødte Susanne i virkeligheden.)

Susannes egne ord:
For lidt over en uge siden skulle jeg besøge en veninde som har været ved min side siden jeg kom til skade med ryggen. Dog var forskellen den at jeg var blevet healet af Søren i 9 mdr og at jeg faktisk var næsten smertefri da jeg ankom.

Men dagen efter var min smerter i ryggen så høje som inden Søren begyndte at heale mig.

Tænkte en hel del over det og havde heldigvis lige set Youtube videoen om at smerte kunne komme tilbage, hvis menneske jeg opholder mig sammen med forventet jeg har ondt og ingenting kunne .. så jeg tog mig sammen og tænke at det kunne ikke passe.

Så valgte at tænke.
Jeg var smertefri inden jeg kom og det vil jeg være igen. Så dagen efter var mine smerter væk igen.

Utroligt men sandt. Uden jeg gjorde andet end valgte at slippe de menneskers energier.

Marts 2019

D. 14 marts 2019 modtog jeg denne e-mail fra Susanne

Kære Søren
Så er tiden kommet hvor jeg kan fortælle dig at jeg har været uden medicin i 14 dage, der er ingen smerter mere i det område, så din mission lykkedes. Ved ikke hvordan jeg skal takke dig nok. Er så glad og lykkelig. Mange mange tak.
Kærlig hilsen Susanne

April 2019

D. 21 april 2019 modtog jeg denne e-mail fra Susanne

Kære Søren
Så er transformationen endelig. Er kommet helt af med mine abstinenser efter morgenen.(dog tog det mange ressourcer mentalt). Men er ved at være oppe igen. Og i torsdags var jeg til min første Power yoga uden at jeg kunne mærke ryggen og følte mit helt vildt stærk og tilfreds med min krop.
Mange tak endnu en gang.
Kærlig hilsen Susanne