Blog

Fra FRYGT til FLOW

Frygt er fragmenteret kærlighed, hvilke jeg klart oplevede en sen aften i 2010, på en gåtur hjem fra Rødovre, til min daværende lejlighed i Hvidovre.

Jeg anbefaler dig, at se om du kan praktisere dette jeg taler om i denne video.

Læs mere…

Gratis Coaching Call søndag d. 24 maj kl. 10:00

Er dit HVORFOR stærkt nok?

Vi mennesker kan ikke lade være med at ønske os noget bedre i fremtiden, noget bedre end det vi oplever i vores dagligdag. Men for det meste, er den måde mennesker ønsker sig noget bedre på, slet ikke konstruktiv, hvorfor, fordi lige-tiltrækker-lige.

Dette at lige-tiltrækker-lige, ser det bevidste sind ikke, i hvert fald ikke på den måde, at det erkender, at det, det har gang i at skabe, slet ikke er det,...

Læs mere…

Et par kommentarer inde på Bryd Fri OnGoing:

Et par kommentarer inde på Bryd Fri OnGoing:

  • "Jeg ser frem til meditationen hver dag"
  • "Så kraftfuld".

Bryd Fri OnGoing:
Andre mennesker kan få dig til af føle dig som den skyldige, ikke værdsat og du kan føle dig misbrugt, hvilke energimæssigt dræner dig. Bryd Fri af dine udfordringer med andre mennesker, er et online kursus, designet til at du kan erhverve evnen til af bryde fri.
Baseret på mit eget liv, samt alle de mennesker jeg...

Læs mere…

Min start, der førte mig ind i en spirituel verden.

Dette indlæg, er det første i en serie, hvor jeg vil fortælle om min rejse ind i en spirituel og åndelig verden.

Optagelsen du kan høre, er cirka 9 år gammel, hvor jeg fortæller hvad der blev min 'kickstarter' på denne rejse, jeg stadig er på. Rejsen startede i efteråret 2003, som du kan høre mig fortælle.

Læs mere…

Om "Er Du Lykkelig Fordi.."

Fra en nyhedsmail, du måske selv har modtaget, hvis du er på min mailliste.

Er du lykke fordi, eller bare lykkelig?

Bindinger til mennesker, beskæftigelse og ejendele:
Vi har gennem vores opvækst lært, at succes skal forstås på én måde, at vi skal være succesfulde, have en godt job, en god partner, en god uddannelse - med hvad er alt dette, det er aftaler, intet anden, og som vi har gjort til vores sandhed. Husker du, i skolen, at...

Læs mere…

Bryd Fri OnGoing Info

Vi kommer, over tid, rundt omkring rigtig mange processer, der vil hjælpe dig med at bryde fri af det som fastholder dig i at leve, det liv du ønsker dig. Du ved godt selv hvad det er der fastholder dig, det kunne være lavt selvværd eller bekymringer omkring hvad andre tænker, samt alt muligt andet, du kender selv dine egne udfordringer.

Hver lørdag frigiver jeg en ny lektion. Det vil være små korte lektioner, meget præcise og...

Læs mere…