hamselv

Jeg har gennem mere end 10 år hjulpet mennesker til at transformere deres liv. Jeg benytter mine evner til at se de energimæssige bånd og relationer som et menneske indeholder, og sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg mennesker de korrekte redskaber. Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdom, healet lidelse, healet kroppen efter ulykke, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv.

Søren Egstrup ~taler

Søren's rejse fra 2003, min bedste gave.

I 2003 besluttede jeg mig for at ville skilles og som noget helt selvfølgeligt dengang, var mine forældre de første jeg ville fortælle det til.

Vi sad ved spisebordet i deres køkken, de ved siden af hinanden og jeg overfor, da jeg fortalte at jeg ville skilles. Mine forældre udtrykte - i munden på hinanden - hvordan kan du gøre dette imod os.

Dette fik bogstavelig talt mit sind til at bryde sammen, jeg rejste mig øjeblikkelig og gik ud af deres dør. Dette, at mit sind brød sammen, fik noget nyt til at opstå, en fast beslutning om at finde ud af, hvad livet var for en størrelse. Dette blev starten på en rejse i mit indre, i energierne, i følelserne. DETTE ER DEN BEDSTE GAVE JEG NOGENSIDE HAR FÅET - TAKNEMMELIG ER JEG 

DETTE BLEV DEN BEDSTE GAVE JEG NOGENSIDE HAVDE FÅET - TAKNEMMELIG ER JEG 

Det skulle vise sig, at den læring jeg indtil denne efterårsdag i 2003 havde fået, var i direkte modsætning til hvordan vi bevidst skaber vores liv.

I 2004 famlede jeg mig rundt, og kunne ikke finde ro i noget af det jeg læste eller de kurser jeg gik på. De første kurser jeg gik på var hos Kosmos Centeret på Nørrebro i KBH.

Langsom skede der noget, der skete ændringer i mit liv og i 2006 troede jeg at jeg var nået i mål - jeg skulle snart blive klogere.

Jeg stødte på Ihaleakala Hew Len og Ho'oponopono, og Ihaleakala blev den spirituelle lære der kom til at betyde meste for mig, ikke mindst når han sagde "Just Do It" samt for at lære ho'oponopono er du nød til at praktisere det.

Ho'oponopono blev min eneste spirituelle praksis, og som jeg ser var hovedårsagen til at jeg i 2010 begyndte at hjælpe andre mennesker med at bryde fri af deres "fangeskab".

I 2009 begyndte jeg at udvikle min først "Bryd Fri" kursus til at udgive online, det blev dog aldrig udgivet. I 2013 begyndte jeg at undervise i ho'oponopono både online undervisning og tilstedeværelses undervisning.

I 2014/2015 skabte jeg Ho’oponopono Basis Online Seminar, som er meget omfattende. Men det var først i 2018 jeg fik udgivet mit først "Bryd Fri" kursus, som var "Dumme Følelser".

Siden har jeg produceret mange "Bryd Fri" online kurser, alle sammen for at hjælpe mennesker med at nå deres ønsker.

I 2010 begyndte jeg på e-bogen Bryd Fri, og fik den færdigredigeret i 2011.

I 2011 mødte jeg Finn - Do It Now - Jørgensen, som jeg fik til at læse bogen, og han endte med at skrive forordet til bogen.

På denne rejse i min indre, har mange ting åbenbaret sig for mig, ikke mindst tillid til det jeg “ser” i energierne. Denne indsigt i energierne gør, at jeg kan hjælpe mennesker med deres udfordringer og ønsker, lige meget hvad udfordringerne eller ønskerne er.

Jeg kan se dine blokeringer og jeg kan give dig de meste fantastiske redskaber til at løse dine udfordringer og/eller ønsker. Intet er umuligt. Der findes ingen store eller små problemer rent energimæssigt, kun indespærrede emotioner som blokerer.

Der er ingen tvivl i mit sind, om at alle mennsker har potientialet i sig til at skabe nøjagtig det liv, de virkelig ønsker sig.

hamselv 800x800

Kontaktform til Søren Egstrup

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.