Bryd Fri e-bog er en personlig fortælling.

Denne lille e-bog – resultatet af selvhealing, meditation, udholdenhed og erfaring, er ikke en dybdegående forklaring på den fred, ro, kærlighed og styrke du indeholder. Den giver derimod en vejledning i, hvad der skal til for at du bryder fri. 

Hent den gratis, og giv mig gerne feedback når du har læst den ❤️

Bryd Fri e-bog cover
EGSTRUP

“Forord af Finn – Do It Now – Jørgensen:”

Do It Now & SuperTanker

Kære læser.
Der er mange spændende vigtige ting at ”være” i livet – og så er der den ”Livsvigtige”: ”VÆREN”! At indse – FØLE - at livets essens er én ting: VÆREN i Ubetinget kærlighed.

Jeg har med stor interesse læst Sørens bog.
Med dyb indsigt får du en klar vejledning til at bryde dig fri af de lænker du - bevidst og ubevidst - holder dig selv fanget i. Du stopper ”kampen” med livet – bliver dig selv – og dermed finder du ”hjem”. Hjem til kærligheden, der er selve livets værens frihed. Kærlighedens væren fordømmer intet.

Det er mig en glæde at anbefale ”Bryd Fri”.
INTET er ”tilfældigt”. Der er en universel årsag til at DU – netop NU – er i BRYD FRI! ”Sandheden om den du er” - din naturlige universelle tilstand.

Med kærlig hilsen
Finn Jørgensen.
SUPERTANKER www.doitnow.dk

SANDHED KEYS 2880x

Loven om tiltrækning, et af kapitlerne i bogen starter med:

Snart rejser spørgsmålet sig, "Jeg har prøvet loven om tiltrækning, men jeg oplevede kun fiasko. Hvorfor?" Universet siger, hvad end der er godt for din guddommelige udfoldelse, kan du have med det samme - i dag.

Denne e-bog skal læses – og ikke forstås med intellektet, faktisk vil et forsøg på at forstå den med intellektet gøre, at du tror du forstår den, men jeg har ikke skrevet den for at du skal kunne forstå den, men for at du kan mærke eller føle den, så mine ord skal mærkes i din krop – kun derved kan den forstås. ~Søren Egstrup