Bryd Fri OnGoing

Bryd Fri af dine udfordringer med andre mennesker.

Andre mennesker kan få dig til af føle dig som den skyldige, ikke værdsat og du kan føle dig misbrugt, hvilke energimæssigt dræner dig.

 

 

 

Ansigter GUL.png
Korte lektioner
Ansigter RØD.png
Præcise lektioner
Ansigter GRØN.png
Fuld support

Online kursus, hvor du kan erhverve evnen til af bryde fri.

MÅLET med dette kursus:
At du 'lander' i en tilstand, hvor du er upåvirket hvis nogen siger noget til dig, som tidligere ville sårer dig.

Virker det: Jeg har aldrig set det ikke fungere. Ikke engang én gang. Det fungerer altid, hvis du gør arbejdet.

Baseret på mit eget liv, samt alle de mennesker jeg har hjulpet gennem årene, giver jeg dig opskriften på at nedbryde disse emotionelle energier således at du kan føle dig værdsat.

  • Regenerering Gennem 100% Ansvar® & Ho'oponopono af Søren Egstrup

    “Kære Søren, jeg er taknemmelig for at have deltaget på Bryd Fri Online Forløb, det har været en øjenåbner og jeg begynder så småt at se hvorfor du igen og igen fortæller, at jeg skal praktisere og ikke forstår.”

Køb adgang, og blive undervist i, hvordan du erhverver dig evnen til at bryde fri af at føle dig som den skyldige, ikke værdsat, samt følelsen af at blive misbrugt.

  • Regenerering Gennem 100% Ansvar® & Ho'oponopono af Søren Egstrup

    “En af fordelene ved Søren Egstrups online forløb er, at man kan deltage og modtage undervisningen på de tidspunkter der passer en selv. Og når der stilles spørgsmål besvares disse meget, meget hurtigt af Søren. ”

Alle fortjener at føle sig okay

Bryd Fri OnGoing Online Forløb

Kr. 50,-

pr uge

Dette er et abonnement, hvor du binder dig for de første 10 uger, herefter kan du frit vælge at opsige abonnementet. 

Min mission med dette online forløb, er at bringe klarhed og erkendelse frem i dig, således at du tydeligt erkender, at du og ingen andre er kaptajn i dit liv.

Jeg lærer dig ikke noget.
Jeg hjælper dig blot med at kende din indre power.

Søren Egstrup

soren-egstrup.png

Praktisk information

Når du har logget ind, du modtager brugernavn og password, bliver lektion 1 bliver tilgængeligt, og du modtager automatisk en ny lektion hver uge.

Du finder også spørgsmål og kommenterer, det er her hvor deltagerne kan stille spørgsmål. Svar på spørgsmål, kommer enten som et direkte tekstsvar eller som podcast, alt efter hvor omfattende mit svar vil være.

Dette er et online forløb med fuld support, nærmest en perfekt måde at modtage undervisning på, for du er med på tidspunkter der passer dig, du logger dig ind på undervisningssiderne når du har tid og stiller spørgsmål når du har tid. Alle indkomne spørgsmål besvares løbende, igennem hele forløbet.