ELEFANTEN KAN IKKE

Dette kursus kan løse dette for dig:
Få en indsigt i hvad der fastholde dig.
- lige meget om du vil ud af en sygdom eller have mere velstand.  • Selv om elefanten har styrken til at rykke sig fri, kan den ikke!

  • Gennem seks lektioner beskriver jeg i detaljer, hvorfor du (måske) har det ligesom elefanten.

Elefanten Kan Ikke

Nogle mennesker går gennem hele livet, uden at leve og udtrykke deres inderste.

Der er DIT liv! Du kommer til at opleve, hvad du ubevidst indeholder, hvad end du vil det eller ej. Vores underbevidsthed giver os, nøjagtig det vi indeholder, det vil sige, vores verden bliver helt som vi har ‘planlagt’ – dog er denne ‘planlægning’ for de fleste mennesker 100% ubevidst.

.. du kan ændre dette, hvis du vil.

 

Spørgsmålet kunne være.
Ønsker du virkelig at være kaptajn i dit liv?

 

Køb nu

Sådan foregår det i praksis:

Kurset er online, og foregår hjemme hos dig selv. Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent sind.

Undervisningsmaterialet
Undervisningsmaterialerne består af videoer, lydfiler og pdf-dokumenter. Kurset består af i alt 5 + 1 unikke lektioner, som du modtager hver anden dag.

Deltag i dit tempo
Du kan være “på” lige så snart en ny lektion udgives, du kan også vente til alle lektionerne er udgivet, og så gennemgå det - du vælger.

Materialet er dit
Til evig eje er alt materialet dit. Du kan downloade alt hvad kurset indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + du har ‘evig’ online adgang til undervisningen.

Min mission med dette online kursus, er at give dig en indsigt i at du kan slippe ud af det der fastholder ❤️

Søren Egstrup

Bryd-Fri-mand-h-700x380