Åbn Dit Hjerte
og Elsk Dig Selv


Lås op for dit hjerte, og lad kærligheden flyde. Et åbent hjerte er et, der ikke fordømmer eller kritisere, hver andre eller dig selv. Et åbent hvert er også et, der kan modtage vigtig information fa universet. Et åbent hjerte er også et, der har tillid til det gode liv - er det et af dine ønsker? Så er dette forløb for dig.

Ubetinget kærlighed

Indre ubetinget kærlighed
En dybtfølt kærlighed mellem dit bevidste sind og dit ubevidste sind, er nøglen for at være hel og perfekt. Jeg giver den undervisning der skal til, for at nå dette afgørende stadie. Ønsker du at leve indefra og ud, at have et åbent sind og opleve den visdom dit hjerte indeholder. Så er dette forløb for dig.

Ja Tak.
Jeg og mit hjerte er klar.

Trin-for-trin.

Alle kan åbne deres hjerte, også dig. Det handler ikke om at være en bestemt type person eller have en bestemt viden - det handler om at du er åben overfor min undervisning. Jeg guider dig trin-for-trin, men nøjagtig hvad du skal gøre, for at åbne for din indre kærlighed. Når du først elsker dig selv 100%, bliver alt i dit liv let. 

JA tak, dette er mig.

PERSONLIG
TRANSFORMERENDE
LIVSUNDERVISNING

Jeg er klar

BONUS 1
 ..healing

For at hjælpe dig med at åbne dit hjerte, modtager du 30 minutters kærlighedshealing (fjernhealing), hver uge, syv gange i alt.

Fjernhealingen er meget kraftfuldt, og afstanden mellem os betyder intet, da niveauet jeg udfører healingen på, er uden for tid og rum. Fjernhealingen er lige så effektiv som healing ved berøring.

Værdi 2.100,-

Jeg er klar - tak

BONUS 2
 ..tre samtaler

Bonus 2 er 3x30 minutters samtale med mig, hvor du selv vælger hvilke områder jeg skal hjælpe dig med.

Værdi 1.800,-

Jeg er klar - tak

BONUS 3
 ..Følelserne - liveoptagelse

Over 4.5 times optagelse fra et online event Følelser er blot nogle der kommer på besøg, men de har en vigtig information til dig. Vil du undervises i hvordan du bruger dine følelser intelligent og konstruktivt, så er denne undervisning for dig.

Værdi 499,-

Jeg er klar - tak

Praktisk information

Sådan foregår det i praksis:
Forløbet foregår hjemme hos dig selv. Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte. Du har fuld support, du får online-sparring med mig, gennem hele forløbet.

Dit ansvar:

Det undervisningsmateriale som du får på forløbet, kan få dig i mål, men du må selv tage ansvar og praktisere det jeg underviser dig i, for at nå resultatet.

Undervisningsmateriale:

Undervisningsmaterialerne består af video’er, podcasts (lydfiler) og pdf-dokumenter. Alle lektionerne kan hentes som podcast (lydfil).

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne er udgivet, og så gennemgå alle moduler og lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve onlineforløbet. Det kan dog være at onlineforløbet først starter på et senere tidspunkt, og så er det den dag du har adgang til selve onlineforløbet.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad forløbet indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

Dette onlineforløb udgives på denne måde:
Modulerne udgives med 1 uges mellemrum, og hvert modul indeholder mange lektioner.

hamselv

Jeg har gennem mere end 10 år hjulpet mennesker til at transformere deres liv. Jeg benytter mine evner til at se de energimæssige bånd og relationer som et menneske indeholder, og sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg mennesker de korrekte redskaber. Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdom, healet lidelse, healet kroppen efter ulykke, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv. Ja TILLID'en til det gode liv.

/Søren Egstrup