Online forløbet
Elsk Dig Selv


Lås op for dit hjerte, og lad kærligheden flyde. Et åbent hjerte er et, der ikke fordømmer eller kritisere, hver andre eller dig selv. Et åbent hvert er også et, der kan modtage vigtig information fa universet. Et åbent hjerte er også et, der har tillid til det gode liv - er det et af dine ønsker? Så er dette kursus for dig.

Ubetinget kærlighed

Indre ubetinget kærlighed
En dybtfølt kærlighed mellem dit bevidste sind og dit ubevidste sind, er nøglen for at være hel og perfekt. Jeg giver den undervisning der skal til, for at nå dette afgørende stadie. Ønsker du at leve indefra og ud, at have et åbent sind og opleve den visdom dit hjerte indeholder. Så er dette kursus for dig.

Trin-for-trin.

Alle kan åbne deres hjerte, også dig. Det handler ikke om at være en bestemt type person eller have en bestemt viden - det handler om at du er åben overfor min undervisning. Jeg guider dig trin-for-trin, men nøjagtig hvad du skal gøre, for at åbne for din indre kærlighed. Når du først elsker dig selv 100%, bliver alt i dit liv let. 

BONUS 1
 ..healing

For at hjælpe dig med at åbne dit hjerte, modtager du 30 minutters kærlighedshealing (fjernhealing), hver uge, syv gange i alt.

Fjernhealingen er meget kraftfuldt, og afstanden mellem os betyder intet, da niveauet jeg udfører healingen på, er uden for tid og rum. Fjernhealingen er lige så effektiv som healing ved berøring.

Værdi 2.100,-

Praktisk information

Sådan foregår det i praksis:
Kurser foregår der hvor du er, via en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte, og så har du igennem hele kurset, mulighed for sparring med mig.

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne / lektionerne er udgivet, og så gennemgå alle lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du får tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve online kurset.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad kurset indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

App til Android og iOS
Onlineundervisning er også tilgængelig i denne app, som du kan finde link til her: Simplero App

Dette online forløb udgives på denne måde:
Modulerne udgives med 1 uges mellemrum, og hvert modul indeholder mange lektioner.