Hjerte FØLELSERNE grundlæggende 400x400 iStock-898331332

FØLELSERNE
.. lad dem ikke mere kontrollere dit liv

Her giver jeg dig grundlæggende undervisning i af forstå dine følelser, samt at ændre dem.

Følelserne er nok det meste afgørende område at ændre, når vi vil ændre vores liv.

- - -

En person som ikke forstår sine følelser, kommer nemt til at påvirke sin underbevidsthed med uønsket følelser og manifesterer dermed noget helt uønsket.

Hjerte FØLELSERNE grundlæggende 420x420 iStock-898331332

Jeg deler dette kursus ind i tre områder, og jeg beder dig nøje at studere mine ord:

1. Jeg søger igennem alle lektionerne, at definere for dig, hvordan dine følelser fastholder dig i et jerngreb, et jerngreb som ikke gør noget godt for dig.

2. Gennem helt kurset, giver jeg dig virkelig noget at tænke over, for du vil opleve at tilstanden af at være i følelsernes magt afgør kvaliteten af dit liv.

3. Jeg giver dig, gennem alle lektionerne, instruktioner til at slippe fri af den magt dine følelser har over dig.


Hjerte FØLELSERNE grundlæggende 420x420 iStock-898331332Eksempelvis kender du følelsen af at være såret, der hvor en person har sagt noget til dig og du bliver "ramt" i dine følelser.

Du kender sikret også det, at to personer kan sige det samme, den ene såre dig, den anden ikke. Sagt på en anden måde, du har givet den ene person power til at såret dig.

Når du bliver såret, kan denne sårethed vare en dag, en uge, et år eller hele livet.

Kunne du forestille dig, at sætte dig selv fri fra at nogen personer fremover kan såre dig?

Omkring Loven om Tiltrækning, så kan vi ikke have en form for følelser og så forvente noget andet, det er vores følelser der skaber det vi ønsker at tiltrække ind i vores liv.

Hjerte FØLELSERNE grundlæggende 420x420 iStock-898331332

Sådan foregår det i praksis:
Kurser foregår der hvor du er, via en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte, og så har du igennem hele kurset, mulighed for sparring med mig.

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne / lektionerne er udgivet, og så gennemgå alle lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du får tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve online kurset. Det kan dog være at online kurset først starter på et senere tidspunkt, og så er det den dag du har adgang til selve online kurset.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad kurset indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.


Dette kursus udgives på denne måde:
De 10 lektioner udgives med 3 dages mellemrum. Efter lektion 5, og inden lektion 6, får du 8 boost lektioner, der booster dit intellekt i forhold til at forstå dine følelser.

KØB NU