Søren Egstrup logo sort

GRUNDLÆGGENDE UNDERVISNING
FØLELSERNE

Kom Ud Af Følelsernes Vold

Onlineforløb

 

Forstå Dine Følelser 800x800

Denne viden er blevet holdt skjult for de fleste.

På dette onlineforløb, får du den grundlæggende undervisning.

Q&A foregår løbende under forløbet

Forstå Dine Følelser 2880x1200

IKKE MANGE ØNSKER DENNE INFORMATION
..DE FLESTE VIL HELLERE BLIVER I DERES SMERTE

Forstå Dine Følelser

Jeg underviser dig i, at forstå dine følelsers vigtige information til dig.

Følelsernes Jerngreb

Det er dine følelser der ind imellem fucker dig op, og det kan føles som at de tager et jerngreb på dig, men dette "jerngreb" er i virkeligheden vigtig information når vi forstå det.

Angst og Lavt Selvværd

Lider du af angst og/eller af lavt selvværd, er den undervisning jeg giver dig værdifuld læring, til at kunne lægge det bag dig.

Grundlæggende forståelse

Dette forløb er en grundig undervisning i, helt grundlæggende at forstå dine følelser vigtigt information, og ikke en dybdegående undervisning i alle afkroge omkring dine følelser.

Kender du følelsen af at være såret?
.. se denne video:

Eksempelvis er ANGST et resultat af at du har overtrådt en af dine egne regler. I en af lektionerne giver jeg dig undervisning i hvorfor det er sådanne, hvorfor ANGST kan være så udfordrende at komme af med, og hvordan du kommer din ANGST til livs.

Pris 1925,-

Betalingen kan deles over 3 måneder

Sådan foregår det i praksis:

Sådan foregår det i praksis:
Forløbet foregår hjemme hos dig selv. Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte. Du har fuld support, du får online-sparring med mig, gennem hele forløbet.

Dit ansvar:

Det undervisningsmateriale som du får på forløbet, kan få dig i mål, men du må selv tage ansvar og praktisere det jeg underviser dig i, for at nå resultatet.

Undervisningsmateriale:

Undervisningsmaterialerne består af video’er, podcasts (lydfiler) og pdf-dokumenter. Alle lektionerne kan hentes som podcast (lydfil).

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne er udgivet, og så gennemgå alle moduler og lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve onlineforløbet. Det kan dog være at onlineforløbet først starter på et senere tidspunkt, og så er det den dag du har adgang til selve onlineforløbet.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad forløbet indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

Dette onlineforløb udgives på denne måde:
Modulerne udgives med 1 uges mellemrum, og hvert modul indeholder mange lektioner.

hamselv

Jeg har gennem mere end 10 år hjulpet mennesker til at transformere deres liv. Jeg benytter mine evner til at se de energimæssige bånd og relationer som et menneske indeholder, og sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg mennesker de korrekte redskaber. Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdom, healet lidelse, healet kroppen efter ulykke, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv. Ja TILLID'en til det gode liv.

/Søren Egstrup