Bryd Fri OnGoing
et 26 ugers onlineforløb
Pris 50,- per uge

 

 


 

John fortæller om Bryd Fri OnGoing:

(Optaget via Skype)


Book en gratis samtale

Hvis du overvejer at gå i gang med kurset "Bryd Fri OnGoing", tilbyder jeg dig en gratis samtale, således at du kan blive mere klar på om det er det du skal.

Tak, du hører fra mig hurtigst muligt.


 

Praktisk information

Når du har startet din betaling på kr. 50,- , bliver lektion 1 tilgængeligt, og du modtager automatisk en ny lektion hver lørdag morgen.

Dette er et online forløb med fuld support - sparring med mig - nærmest en perfekt måde at modtage undervisning på, for du er med på tidspunkter der passer dig, du logger dig ind på undervisningssiderne når du har tid og stiller spørgsmål når du har tid.

Pris kr. 50,- pr. uge
Du binder dig til de første fem uger / lektioner, derefter kan du frit vælge om du vil forsætter eller stoppe. Efter de 26 uger, mister du ikke din adgang, men kan komme tilbage igen og igen og gennemgå lektionerne. Hvis du vælger at stoppe efter de første fem uger, mister du din adgang.

  • Regenerering Gennem 100% Ansvar®

    “En af fordelene ved Søren Egstrups online forløb er, at man kan deltage og modtage undervisningen på de tidspunkter der passer en selv. Og når der stilles spørgsmål besvares disse meget, meget hurtigt af Søren. ”