LIVET ER HVAD DU GØR DET TIL

OnGoing
et 26 ugers onlineforløb

  • Hvis dit liv var en bog, ville du anbefale andre at læse den?
  • Så hvordan ville du beskrive dit liv, i en bog? .. og ville du selv læse den?
  • Efter du havde læst bogen, ville du ønske at leve dette liv?
  • Er der noget fra din bog, du ville ændre på?
    • Hvis der er, vil du ændre på det nu?
  • Hvis der er noget i din bog, du ønsker at ændre på, har det noget at gøre med disse områder "Det kan ikke lade sig gøre", "Jeg er tit bekymret", ”Hvad vil der ske, hvis jeg gør det?”, ”Folk forstår ikke”, ”Det er ikke umagen værd”, ”Jeg har ikke tiden”, "Jeg tænker dårligt om mig selv", "Jeg tror ikke på mig selv"?
    • Er du klar til at begynde din proces, med at bryde fri?

Bryd Fri OnGoing

Dette er et OnGoing onlineforløb, hvor jeg hver uge, i korte præcise lektioner, viser dig vejen til at bryde fri, således dit liv ændre sig.

Hvis du ikke selv
kontrollerer din underbevidsthed,
så vil andre gøre det.

Min mission med dette online forløb, er at bringe klarhed og erkendelse frem i dig, således at du tydeligt erkender at du og ingen andre skaber det du oplever samt kommer til at opleve. Således kan du kommer til at forme dit liv. 

Søren Egstrup

hamselv

Praktisk information

Når du har startet din betaling bliver lektion 1 tilgængeligt, og du modtager automatisk en ny lektion hver lørdag morgen.

Dette er et online forløb med fuld support - sparring med mig - nærmest en perfekt måde at modtage undervisning på, for du er med på tidspunkter der passer dig, du logger dig ind på undervisningssiderne når du har tid og stiller spørgsmål når du har tid.

Du binder dig til de første fem uger / lektioner, derefter kan du frit vælge om du vil forsætter eller stoppe. Efter de 26 uger, mister du ikke din adgang, men kan komme tilbage igen og igen og gennemgå lektionerne. Hvis du vælger at stoppe efter de første fem uger, mister du din adgang.