Bryd Fri OnGoing
et 26 ugers onlineforløb
Pris 50,- per uge

Slip fri af det der fastholder, hvad end det nu er, der fraholder dig i at leve det liv du ønsker!

 Jeg underviser dig nøjagtig i, hvordan du skal gøre, for at bryde fri af det der fastholder i dit liv. 

 

 • Hvis dit liv var en bog, ville du anbefale andre at læse den?
 • Så hvordan ville du beskrive dit liv, i en bog? .. og ville du selv læse den?
 • Efter du havde læst bogen, ville du ønske at leve dette liv?
 • Er der noget fra din bog, du ville ændre på?
  • Hvis der er, vil du ændre på det nu?
 • Hvis der er noget i din bog, du ønsker at ændre på, har det noget at gøre med disse områder "Det kan ikke lade sig gøre", "Jeg er tit bekymret", ”Hvad vil der ske, hvis jeg gør det?”, ”Folk forstår ikke”, ”Det er ikke umagen værd”, ”Jeg har ikke tiden”, "Jeg tænker dårligt om mig selv", "Jeg tror ikke på mig selv"?
  • Er du klar til at begynde din proces, med at bryde fri?
 • Regenerering Gennem 100% Ansvar®

  “En af fordelene ved Søren Egstrups online forløb er, at man kan deltage og modtage undervisningen på de tidspunkter der passer en selv. Og når der stilles spørgsmål besvares disse meget, meget hurtigt af Søren. ”

 • Regenerering Gennem 100% Ansvar®

  “Kære Søren, jeg er taknemmelig for at have deltaget på Bryd Fri Online Forløb, det har været en øjenåbner og jeg begynder så småt at se hvorfor du igen og igen fortæller, at jeg skal praktisere og ikke forstår.
  Jeg er nu i gang med “Ændr din selvsnak” forløbet, og er ved at skrive omkring min vision, her er jeg lidt spændt på om jeg tør sende den til dig, og ikke mindst på din feedback 🙂”

Praktisk information

Når du har logget ind, du modtager brugernavn og password, bliver lektion 1 bliver tilgængeligt, og du modtager automatisk en ny lektion hver uge.

Du finder også spørgsmål og kommenterer, det er her hvor deltagerne kan stille spørgsmål. Svar på spørgsmål, kommer enten som et direkte tekstsvar eller som podcast, alt efter hvor omfattende mit svar vil være.

Dette er et online forløb med fuld support - sparring med mig - nærmest en perfekt måde at modtage undervisning på, for du er med på tidspunkter der passer dig, du logger dig ind på undervisningssiderne når du har tid og stiller spørgsmål når du har tid.

Efter de 26 uger har du tilstadighed adgang.

Min mission med dette online forløb, er at bringe klarhed og erkendelse frem i dig, således at du tydeligt erkender at du og ingen andre skaber det du oplever samt kommer til at opleve. Således kan du kommer til, nøjagtig at forme dit liv. 

Søren Egstrup

hamselv

LIDT SPØRGSMÅL OG UDTALELSER FRA FORLØBET:

Regenerering Gennem 100% Ansvar®

“Hej Søren

Det er så tydeligt, at der er forskel på min dag, om jeg starter dagen med meditationen eller ej. Nogle gange får jeg først mediteret senere på dagen.

Jeg har lagt mærke til, at mit nærvær i forhold til at balancere mig selv vha de andre små og virksomme procesbønne bliver bedre efter meditationen. Det er fedt at opdage. Og ret skræmmende at se at jeg i snart 50 år har levet "halvt".

Nå, men det jeg egentligt vil spørge om, er at jeg har ofte svært ved at holde koncentrationen under meditationen og det er godt den samme sætning siges syv gange, da jeg når at fastholde fokus i den sidste særning. Er det normalt og har du et godt råd til at etablere fokus?

Knus Laila ”

Pædagog og gestaltterapeut

Regenerering Gennem 100% Ansvar®

“Jeg er vild med denne lektion 🙏
(en lektion på kurset /Søren)

Og ja, nu tør jeg godt se ind i og gennem stormvejret, for du har hjulpet mig til at forstå og finde modet. Jeg er evigt taknemmelig. For dig og for at jeg rakte hånden ud.

🤣 Og jeg er vild med dit eksempel med kysset. Det kunne jeg virkelig mærke. Jeg fik helt lyst til at kysse alle mulige.

Hav en skøn dag

Kys Laila 😉🌸”

Pædagog og gestaltterapeut

Regenerering Gennem 100% Ansvar®

“Det skaber en barnlig åbenhed. Giver power god dialog med det indre barn. Kan mærke at processen bliver bedre og bedre. I starten var det smertefuldt men megen lindring nu 😢 ☺”

Regenerering Gennem 100% Ansvar®

“Hej Søren. Tak for inspiration. Det giver så meget mening at forstå/mærke forskellen på ikke at være klar og være klar til at flytte sig/mig. Mine sanse udvider sig og bliver skærpet, når jeg lade energien fra din formidling komme til mig. Åbent og uden forbehold.

Når man lytte med mere end ørene....med hele kroppen, sker der noget helt andet end at lytte med sin overbevisning, som er en fed sanselig tilstand.

Jeg filosoferer ofte over Loven om tiltrækning. Jeg er helt med på, at jeg selv er 100% ansvarlige for det der sker i ens liv/mit liv. Hvilket er vildt på den gode måde, for så kan jeg virkelig skabe mit eget liv. Men det jeg oplever som endnu vildere, er at forholdene omkring.....eller jeg kender ikke ordene for den erkendelse jeg oplever....men forholdene eller "reglerne" for loven om tiltrækning gælder alle. Så det en anden skaber i den persons liv og som trækker en handling frem i mig, som jeg udfører mod/med den anden, er flettet sammen med min måde at tiltrække mit liv på, og det gælder alle væsner/tilstande i hele universet. Det er så vildt at tænke på. Og det min mand tiltrækker, bliver jeg trukket ind i, og jeg tiltrækker noget fra min mand og mine overbevisninger skaber selvsnak og fortolkninger, og der samme sker hos ham ud fra hvad han har af selvsnak og overbevisninger.... Giver det mening? Et lille eksempel, der sker mellem min mand og jeg: jeg har opdaget, at jeg kan træde ud af, det han vil tiltrække i hans liv, hans overbevisning om, han ikke er god nok, jeg kan lade være med at gå med på hans overbevisninger og svare fra et mere kærligt sted i mig. Og det her foregår for det meste ordløs og kræver et virkelig skarp fokus der bevæger sig fra mit indre/lytte ind og ud....trækker vejret roligt, fokuseret, lytter igen og sorterer i opfattelser, energistømme og nogle gange står eksistensen helt klar og min respons er helt nærværende. Så Søren, det er det jeg takker for, at ved at lytte ind i din kærlige, nærværende stemme, kan jeg udvikle noget i mig, jeg har længtes efter. Af hjertet tak ❤️
Mvh Laila ”

Pædagog og gestaltterapeut

Regenerering Gennem 100% Ansvar®

“Hej Laila

Jeg har lige læst din oplevelse ...TILLYKKE ..DET MÅ GODT NOK VÆRE EN FED OPLEVELSE ... næsten som at blive født på ny kan jeg forestille mig...FEEEDT..TILLYKKE med det flotte stykke arbejde

Hilsen Winni”

Pædagog

Regenerering Gennem 100% Ansvar®

“Hej Søren.

Jeg har lige se og lyttet til video YouTube

Afsættet er altafgørende det giver jo SÅ MEGEN MENING!!!!

TAAAK❤️
mvh Hanne”

Regenerering Gennem 100% Ansvar®

“Hej Søren

Tak for denne lille effektfulde "bøn".

Når der er noget der slipper i det ubevidste, opstår der et tomrum, som mit ego prøver at fulde op igen med alverdens drama. Og når jeg lægger denne lille "bøn" ind renses der.

Jeg er taknemmelig og forbavset over effekten. Jeg har i dengrad symptombehandlet min psyke og mit sind. Jeg er begejstret over, at opleve denne transformation og spændt på hvad fremtiden bringer.

Knus Laila ”

Pædagog og gestaltterapeut

Regenerering Gennem 100% Ansvar®

“Hej Søren

Tak for svar og deling af "Ego'ets funktioner" - dette er virkelig inspirerende. Jeg har været optaget af.....hvad er meningen med Ego'ets, når det ender med at spænder ben for en selv? Hvad er det gode ved Ego'ets, hvordan kan jeg blive ven med mit Ego?

Og tak for dine svar til Hanne. Jeg får virkelig meget ud af dette forum, hvor det er muligt at dele med hinanden.

Mvh Laila”

Pædagog og gestaltterapeut

Regenerering Gennem 100% Ansvar®

“Kære Søren

Tak for du er her og formidler kærligt, konsekvent og ærligt univesets love.

Jeg har brug for at dele, hvad jeg er optaget af. Mit ego larmer, råbet, lægger fælder, giver lækkerier for at holde på sin ret til at være, det der fylder mest. Ego'et græder i sorg over at indse, at jeg og væren er i gang med at gennemskue, opløse og slippe. Respekt for Ego'et stædig evne til at ville have sin berettigelse. Men Ego'ets glæde er falsk. Ego'et handel med kærlighed skaber ulykke og ensomhed.

Jeg kan se nu, at jeg er på vej mod, det modigste jeg nogensinde kommer til at gøre, hvilket er, at selvom jeg/Ego'et er skræmt, så kommer jeg til at åbne sluserne og lader kærligheden strømme. Jeg kommer også til at give min mand ubetinget kærlighed. Selvom mit ego siger med sin hånlige stemme "Hvordan kan du give ham kærlighed, ham der har såret og skadet dig?" Ja, der findes kun et svar, fordi jeg gerne vil. Men jøsses, hvor Ego'et har godt fat i mig. Og jeg har fat i væren og finder støtte og et godt rum der, hvor jeg er ved at lave et godt anker, med de procesbønne osv du har delt. Ego'et mange stemme, forklædninger og gemmesteder er stadig i spil og når Ego'et kæmper sine kampe for at holde sig fast, er det som den vildeste storm ved Vesterhavet.... Og når Ego'et lægge sig og væren er.... er det som en stille sommerdag og en klar frost dag samtidig.

I går sad jeg over for min mand og så klart, hvorfor han er i mit liv. At han skulle være den der sårende mig mest og samtidig, bliver det menneske jeg kommer til at elsker på en sand universel måde.

Hav fortsat en skøn dag, med alt hvad der kommer.

Knus Laila ”

Pædagog og gestaltterapeut

Regenerering Gennem 100% Ansvar®

“Hej Søren.

Det er bare så rigtigt det du siger.

Bare se den rejse min dressurhest er på.

Det er min dybste vision og som har været igennem 5 år og jo der har været udfordringer med svær skade ( skævt kryds) hvad gør man så??? Lytter til den STØRSTE INDSKYDELSE fra hjertet kiropraktik og ny Beslagsmed hesten er fuldstændig rettet op samt at jeg har handlet i tide eller blev sådan hest total invalid.

idag står den hos en af landets bedste dressurrytter, der roser den til skyerne.

Så jo jeg kender godt processen.

Har oplevet det flere gange.

Disse proceder kan godt være svære hvis der er andre nære personer med i billedet for de forstå og ser ikke det samme også kan de nærmest påvirke ens tro på den vision man egentlig ønsker dybt inde. Det har jeg altfald prøvet flere gange.

Hvor jeg er ved at miste troen fordi andre ikke tror det kan lade sig gøre.

Det kan jeg virkelig blive irriteret over.

Jeg er ved at tro at man skal så vidt muligt holde det for dig selv så det ikke bliver ødelagt.

mvh Hanne ”

Regenerering Gennem 100% Ansvar®

“Kære Søren

Tak for denne lektion. Det giver så meget mening. Hvis du var kommet med denne lektion for ti gange siden, havde jeg ikke været klar til at tage budskabet ind.

De tre visioner du nævner, er som taget ud af mit liv. Og det frustrerende er jo, at intellektet ikke kan rumme den modsatrettethed de indeholder. Men når jeg tuner ind på det universelle, så er der plads.

Mit ego har det som "skriget", når jeg overgiver mig til, det er hvad det er og lader den dybe accept af min tilstand fylde. Fordi der ikke opstår en logik, der kan gøre egoet tilfreds.

Nu vil jeg skrive visionerne ned. Har ikke rigtig turdet før, men kan godt se pointen, mere nu end jeg har set før. Og tiden vil vise, hvad der manifesterer sig og jeg tager den smerte der følger med.

Lige for tiden mediterer jeg på, at opløse min rolle og fastholdelse af min mands livskrise/depression. Anvender, Start ved slutningen, og Guddommelige skabe.....

Jeg oplever det som første skridt til at give plads til mine visioner. Jeg bliver hver dag hvirvlet ind i hans, da jeg flyver ud af mig selv og over ham, som man siger. Jeg oplever det nu mere, som opfattelser jeg selv skaber og dem vil jeg gerne slippe.

Jeg er så glad for, jeg lader mig guide af dig Søren. Det ved du, da jeg har sagt det før. Det gør en kæmpe forskel. Især fordi jeg får et glimt af indsigt i, hvordan loven om tiltrækning fungere. Tak for det 🙏❤️

Knus Laila ”

Pædagog og gestaltterapeut