SYV UGERS LIVS-TRANSFORMERENDE ONLINEFORLØB

Jeg lever mit drømme liv, jeg drømmer og så lever jeg det gode liv jeg drømte om.

 

– kunne du tænke dig at jeg viser dig vejen til, hvordan du kan komme i gang med at leve dit drømmeliv, dit gode liv?

Inden du læser videre, lad mig sige, det kræver at du virkelig vil!


Mit spørgsmål til dig:
Er du lige nu på fattigdoms -eller rigdomsrejsen?

Her taler jeg absolut ikke om penge, selv om penge er en del af det – jeg taler om lykke, taknemmelighed, overflod og velstand på alle livets områder.

Har dit liv ikke den fremgang du fortjener? Har du en udfordring med at være begejstret over din passion? Længes du efter en dyb samhørighed med dit indre? Så kan dette forløb hjælpe dig.

  • Føler du dig fastlåst i dagligdagens cirkler, hvor eneste fremgang er tallet på din alder?
  • Føler du dig magtesløs, og savner fremgang i dit liv?
  • Føler du at du hungrer efter noget mere, men kan ikke sætte ord på, hvad det er?

Hvis du har et ønske om at drømme -og så leve det gode liv, så er dette forløb for dig.

Indholdet i dit ubevidste sind

Hvis du ikke selv kontrollerer dit ubevidste sind, kan du være sikker på at der er andre der gør det – og dermed kontrollerer det du oplever.

Min undervisning kan skabe mirakler i dit liv. Jeg har set mirakler ske for de mennesker jeg gennem årene har undervist.

Mirakler kan også ske for dig, således at du kan drømme og dermed leve dit gode liv.

Min undervisning er designet til at lære dig at skaber dit liv, for som du tænker i dit ubevidste sind, således udfolder livet sig for dig.

PRIS 3.200,-
Kan deles over 3 måneder

Kender du svarene?

  • Hvorfor er én person trist og én anden person glad?
  • Hvorfor er én person velstående og én anden fattig og elendig?
  • Hvorfor er én person bange og ængstelig og én anden fuld af tro og tillid?
  • Hvorfor har en person et smukt, luksuriøst hjem, mens én anden person lever i et kummerligt hjem?
  • Hvorfor er én person succesfuld og én anden én total fiasko?
  • Hvorfor bliver en person helbredt for en såkaldt uhelbredelig sygdom, men en anden ikke?
  • Hvorfor er en mand lykkeligt gift, og hans søster meget ulykkelig og frustreret?

Der er ét svar på disse og alle andre spørgsmål, nemlig, indholdet i det ubevidste sind.

På en simpel og overraskende enkel måde, underviser jeg dig i, hvordan dit ego virker og hvordan du kan lære at tiltrække det, du rent faktisk HAR brug for, og som giver dig dit gode liv.

Du er kaptajn i dit liv
Det bevidste sind er som kaptajnen på et skib. Kaptajnen dirigerer skibet og signalerer ordrer til mændene i maskinrummet (det ubevidste sind), som igen styrer alle dieselmotorerne og instrumenter.

Mændene i maskinrummet ved ikke, hvor de skal hen, de følger ordrer.

Mændene i maskinrummet ville støde på grund, hvis kaptajnen på broen udstedte defekte eller forkerte instruktioner baseret på hans instrumenter.

Mændene i maskinrummet adlyder ham, fordi han har ansvaret og udsteder ordrer, som automatisk overholdes.

Mændene i maskinrummet stiller ikke spørgsmål til kaptajnen, de udfører simpelthen ordrer.

Kaptajnen er skibsføreren, og hans ordre gennemføres.

Ligeledes er dit bevidste sind kaptajn i dit liv, din krop, dit miljø og alle dine anliggender. Dit ubevidste sind tager de ordrer, du giver det, baseret på hvad dit bevidste sind tror på og accepterer som sandt.

Praktisk information

Sådan foregår det i praksis:
Forløbet foregår hjemme hos dig selv. Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte. Du har fuld support, du får online-sparring med mig, gennem hele forløbet.

Dit ansvar:

Det undervisningsmateriale som du får på forløbet, kan få dig i mål, men du må selv tage ansvar og praktisere det jeg underviser dig i, for at nå resultatet.

Undervisningsmateriale:

Undervisningsmaterialerne består af video’er, podcasts (lydfiler) og pdf-dokumenter. Alle lektionerne kan hentes som podcast (lydfil).

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne er udgivet, og så gennemgå alle moduler og lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve onlineforløbet. Det kan dog være at onlineforløbet først starter på et senere tidspunkt, og så er det den dag du har adgang til selve onlineforløbet.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad forløbet indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

Dette onlineforløb udgives på denne måde:
Modulerne udgives med 1 uges mellemrum, og hvert modul indeholder mange lektioner.

Min bedste gave,
er stadig min drivkraft.


Min bedste gave fik jeg en efterårsdag i 2003 af mine forældre. Jeg havde besluttet mig for at jeg ville skilles og som noget helt selvfølgeligt, var mine forældre de første, jeg ville fortælle det til. Vi sad ved spisebordet i deres køkken, de ved siden af hinanden og jeg overfor, da jeg fortalte, at jeg ville skilles. Mine forældre udtrykte - i munden på hinanden - hvordan kan du gøre dette imod os.

Dette fik bogstavelig talt mit sind til at bryde sammen, jeg rejste mig øjeblikkelig og gik ud af deres dør. Dette, at mit sind brød sammen, fik noget nyt til at opstå, en fast beslutning om at finde ud af, hvad livet var for en størrelse. Dette blev starten på en rejse i mit indre, i energierne, i følelserne. Det skulle vise sig, at den læring jeg indtil denne efterårsdag i 2003 havde fået, var i direkte modsætning til, hvordan vi mennesker skaber TILLID til det gode liv, for skabelse starter inde i os selv.

På denne rejse i min indre, har mange ting åbenbaret sig for mig, ikke mindst tillid til det jeg “ser” i energierne. Denne indsigt i energierne gør, at jeg kan hjælpe mennesker med deres udfordringer og ønsker, lige meget hvad udfordringerne eller ønskerne er. Det har også gjort, at jeg i 2011 kunne skrive bogen “Bryd Fri”.

Jeg kan se dine blokeringer og jeg kan give dig de meste fantastiske redskaber til at løse dine udfordringer og/eller ønsker. Intet er umuligt. Der findes ingen store eller små problemer rent energimæssigt, kun indespærrede emotioner som blokerer.

Ingen tvivl om at alle mennsker har potientialet i sig til at skabe nøjagtig det liv, de virkelig ønsker sig.

Masser af Kærlighed, Søren.

hamselv

Jeg har gennem mere end 10 år hjulpet mennesker til at transformere deres liv. Jeg benytter mine evner til at se de energimæssige bånd og relationer som et menneske indeholder, og sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg mennesker de korrekte redskaber. Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdom, healet lidelse, healet kroppen efter ulykke, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv. Ja TILLID'en til det gode liv.

/Søren Egstrup