Lisbeth

Kære Søren,
Fra mig til dig, og til andre.

Varm anbefaling

Jeg har netop været på en rejse!
Rigdomsrejsen med Søren. Som på alle berigende og spændende rejser er jeg ikke kommet uforandret tilbage. Inden jeg startede, havde jeg fulgt Søren en rum tid, så jeg var helt tryg ved at sætte kurs.

Onlinekurset tog mig roligt og opbyggeligt afsted. Step by step til processer,viden og forståelse. Heldigvis uden timelange forelæsninger, men med små korte videoer, som jeg brugte til at starte dagen på. Søren serverede dem med megen omhu, fokus og kærlig information.

Under vejs havde jeg mulighed for at stille spørgsmål. Jeg havde oplevelsen af, at deltagerne blev fulgt tæt, for Søren kommer hurtigt med svar og opmuntring retur. Svarene fornemmer jeg, kommer fra en der selv har været der og erfaret.

Selv har jeg ikke vovet nok, at melde “ havsnød”, men så har en anden deltager stillet et spørgsmål, og på den vis hjulpet mig.

Er du nået i havn, vil du spørge?
Ja, det er jeg. På den måde, at jeg har fået en ny måde at studere mit indre OG min ydre verden, i mig. Rigdommen for mig ligger i, at jeg er beriget med et nyt kompas, som jeg rejser videre med, og som jeg kan have ansvar for at styre.

Efter enhver rejse er det skønt at mindes, det gør jeg meget aktivt ved at genbesøge alle moduler med videoer, og på den måde er rejsen heldigvis stadig levende.
Til dig der måske overvejer, at “sætte nye sejl”, anskue det tillærte fra anden visdom eller er nysgerrig på om du kan blive styrmand/kvinde i din rejse, ja så kan jeg varmt anbefale Rigdomsrejsen.

Kh Lisbeth Hichman
Du kan kontakte Lisbeth her: Lisbeth

RIGDOMSREJSEN

SYV UGERS LIVS-TRANSFORMERENDE ONLINE KURSUS

John


Min bedste oplevelse i livet ❤️
Tak for dig Søren ☀️

Du formår stille og roligt at få en til at ændre sit syn og opfattelse af livet, helt uden man selv mærker det.
Dette skal forstås på en god og positiv måde. ☀️

Du fortæller ikke, hvad der er rigtigt og forkert, men giver værktøjerne, så man SELV kan se, hvad der er rigtig og forkert.

Jeg har nu fulgt dig i et lille års tid og i sommers (2020) købte jeg "Bryd fri on going", som det første kursus.

Efterfølgende har jeg købt andre kurser af dig og jeg er ikke en person der har givet så meget respons, men tro mig, når jeg fortæller, at det er en af de bedste investeringer i MIT LIV, jeg har gjort 🙏
Det har givet mig SÅ MEGET på det mentale plan og jeg ser anderledes på verden i dag.

Da jeg har købt flere kurser og måske kan blive træt af at høre det ene kursus igen og igen, så sætter jeg bare et af de andre kurser på og lytter til det og jeg finder altid noget nyt i det kursus jeg lytter til, selvom jeg har lyttet til det før.

Jeg har en veninde, som i efteråret 2020, siger til mig: Du har ændret dig!
Hun vidste kun, at det jeg havde ændret mig til var positivt, da jeg intet har sagt til hende eller nogen andre om, at jeg deltager i diverse kurser fra dig.

Jeg valgte så, at fortælle hende, hvad jeg deltager i og hun lød positiv og overrasket og sagde: Det er godt for dig.

Til ALLE som har lyst til at deltage, kan jeg kun sige, ligesom Søren selv siger: BLIV I PROCESSEN 🙏
Dvs., bliv ved og ved og ved: DET VIRKER 👍☀️

De bedste hilsner John Staal ☀️
Du kan kontakte John her: John

Der står skrevet:
Den, som har, til ham skal der gives, og han skal have overflod. Men den, der ikke har, fra ham skal selv det tages, som han ikke har.D’ simpelt at løse opgaver:
Se dem løst

Har dit liv ikke den fremgang du fortjener? Har du en udfordring med at være begejstret over din passion? Længes du efter en dyb samhørighed med dit indre? Så kan dette kursus hjælpe dig.

  • Føler du dig fastlåst i dagligdagens cirkler, hvor eneste fremgang er tallet på din alder?
  • Føler du dig magtesløs, og savner fremgang i dit liv?
  • Føler du at du hungrer efter noget mere, men kan ikke sætte ord på, hvad det er?

Hvis du har et ønske om at drømme -og så leve det gode liv, så er dette kursus for dig.

Indholdet i dit ubevidste sind

Hvis du ikke selv kontrollerer dit ubevidste sind, kan du være sikker på at der er andre der gør det – og dermed kontrollerer det du oplever.

Min undervisning kan skabe mirakler i dit liv. Jeg har set mirakler ske for de mennesker jeg gennem årene har undervist.

Mirakler kan også ske for dig, således at du kan drømme og dermed leve dit gode liv.

Min undervisning er designet til at lære dig at skaber dit liv, for som du tænker i dit ubevidste sind, således udfolder livet sig for dig.

PRIS 3.200,-
Kan deles over 3 eller 10 måneder

Kender du svarene?

  • Hvorfor er én person trist og én anden person glad?
  • Hvorfor er én person velstående og én anden fattig og elendig?
  • Hvorfor er én person bange og ængstelig og én anden fuld af tro og tillid?
  • Hvorfor har en person et smukt, luksuriøst hjem, mens én anden person lever i et kummerligt hjem?
  • Hvorfor er én person succesfuld og én anden én total fiasko?
  • Hvorfor bliver en person helbredt for en såkaldt uhelbredelig sygdom, men en anden ikke?
  • Hvorfor er en mand lykkeligt gift, og hans søster meget ulykkelig og frustreret?

Der er ét svar på disse og alle andre spørgsmål, nemlig, indholdet i det ubevidste sind.

På en simpel og overraskende enkel måde, underviser jeg dig i, hvordan dit ego virker og hvordan du kan lære at tiltrække det, du rent faktisk HAR brug for, og som giver dig dit gode liv.

Du er kaptajn i dit liv
Det bevidste sind er som kaptajnen på et skib. Kaptajnen dirigerer skibet og signalerer ordrer til mændene i maskinrummet (det ubevidste sind), som igen styrer alle dieselmotorerne og instrumenter.

Mændene i maskinrummet ved ikke, hvor de skal hen, de følger ordrer.

Mændene i maskinrummet ville støde på grund, hvis kaptajnen på broen udstedte defekte eller forkerte instruktioner baseret på hans instrumenter.

Mændene i maskinrummet adlyder ham, fordi han har ansvaret og udsteder ordrer, som automatisk overholdes.

Mændene i maskinrummet stiller ikke spørgsmål til kaptajnen, de udfører simpelthen ordrer.

Kaptajnen er skibsføreren, og hans ordre gennemføres.

Ligeledes er dit bevidste sind kaptajn i dit liv, din krop, dit miljø og alle dine anliggender. Dit ubevidste sind tager de ordrer, du giver det, baseret på hvad dit bevidste sind tror på og accepterer som sandt.

Praktisk information

Sådan foregår det i praksis:
Kurser foregår der hvor du er, via en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte, og så har du igennem hele kurset, mulighed for sparring med mig.

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne / lektionerne er udgivet, og så gennemgå alle lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du får tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve online kurset.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad kurset indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

App til Android og iOS
Onlineundervisning er også tilgængelig i denne app, som du kan finde link til her: Simplero App

Dette online kursus udgives på denne måde:
Modulerne udgives med 1 uges mellemrum, og hvert modul indeholder mange lektioner.

hamselv

Siden 2010, har jeg brugt mine evner, så mennesker kunne transformerer deres liv, og nå deres ønsker, drømme og visioner.

Jeg har en evne til at se energierne, afkode dem og forstå deres indhold.

Sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg så mennesker de korrekte redskaber til at overkommer deres problemer eller udfordringer.

Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdomme, healet lidelser, healet kroppen efter ulykke, samt blive den bedste version af dem selv.

Søren Egstrup