Skærp Dine Mentale Evner Over For Øv-virus.

 

Onlinekursus,
med fokus på
Immunforsvar & Øv-virus

DET ER DIT LIV,
FOR DET ER DINE TANKER..

Selv om jeg har fokus på immunforsvar og øv-virus, så glæder samme universelle love for alle områder af vores liv.

  • Hvad er det der sker i verden?
  • Hvad tror du på, der sker?
  • Det er afgørende for dig, hvad du er overbevist om, for du kommer til at opleve det du er overbevist om, hvad end du vil det eller ej!

Har du mod på at høre om hvad det er, der sker i dit liv ud fra de tanker du tænker og har tænkt. Måske er du fanget af angst og hvorfor kan det hænge sammen med dine tanker, selvsnak og hvad du læser i avisen og hører gang på gang i nyhederne.

Har du tænkt på at kontrol kan give dig stress og dermed angst, det hele hænger sammen.

Tro er som et frø plantet i jorden, frøet vokser efter sin art. Plant en idé (frø) i dit sind. Du gøder og vander ideen (frøet) ved at have fokus på det igen og igen - dette gælder ved sygdom, immunforsvar, osv., dette er en universel lov.

Jeg kan hjælpe dig med at fjerne det, der ligger af indespærrede emotioner i din underbevidsthed, ved at du lærer om de processer der skal til for at få et mere frit liv (ikke indeholdt i dette kursus), altså hvis du er parat til det, det er en fantastisk spændende rejse, men tro mig det er også hårdt arbejde og resultatet er uvurderligt, jeg ved det.

Hvis du ønsker det bedste for dig selv og andre må du lære selvkærlighed, taknemmelighed, selvomsorg, tilgivelse og meget mere, det hele starter med dig.

Pris kr. 50,-

Dette lille kursus på ti lektioner, lavede jeg i forbindelse med at den såkaldte pandami brød ud i begyndelsen af 2020. Men denne undervisningen, er stadig super aktuel.

Sådan foregår det i praksis

Sådan foregår det i praksis:
Kurser foregår der hvor du er, via en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte, og så har du igennem hele kurset, mulighed for sparring med mig.

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne / lektionerne er udgivet, og så gennemgå alle lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du får tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve online kurset.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad kurset indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

App til Android og iOS
Onlineundervisning er også tilgængelig i denne app, som du kan finde link til her: Simplero App

.

Min mission er at bringe klarhed og erkendelse frem i dig, således at du tydeligt erkender at du og ingen andre skaber det du oplever samt kommer til at opleve.

Søren Egstrup

soren-egstrup