Syv ugers livs-transformerende online kursus om hvorfor sygdomme ikke eksisterer

Jeg tilbyder dig

I dette online kursus tilbyder jeg dig at komme ind bag om, hvorfor sygdomme ikke eksisterer.

Transparent

Med dette online kursus, er det min hensigt, at du gemmen de 7 moduler, kommer til den erkendelse, at sygdomme ikke eksisterer, og ved at erkende dette, blive i stand til at ‘se igennem’ og/eller se transparent på det vi mennesker kalder sygdomme.

Du får

  • Livs-Forandrende indsigter og værktøjer.
  • Min støtte og sparring i 7 uger.

Praktisk information

Sådan foregår det i praksis:
Kurser foregår der hvor du er, via en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte, og så har du igennem hele kurset, mulighed for sparring med mig.

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne / lektionerne er udgivet, og så gennemgå alle lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du får tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve online kurset. Det kan dog være at online kurset først starter på et senere tidspunkt, og så er det den dag du har adgang til selve online kurset.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad kurset indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

Dette online kursus udgives på denne måde:
Modulerne udgives med 1 uges mellemrum, og hvert modul indeholder mange lektioner.

hamselv

Jeg har gennem mere end 10 år hjulpet mennesker til at transformere deres liv. Jeg benytter mine evner til at se de energimæssige bånd og relationer som et menneske indeholder, og sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg mennesker de korrekte redskaber. Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdom, healet lidelse, healet kroppen efter ulykke, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv.

Søren Egstrup ~taler