Syv ugers livs-transformerende onlineforløb om hvorfor sygdomme ikke eksisterer

Jeg tilbyder dig

I dette onlineforløb tilbyder jeg dig at komme ind bag om, hvorfor sygdomme ikke eksisterer.

Transparent

Med dette onlineforløb, er det min hensigt, at du gemmen de 7 moduler, kommer til den erkendelse, at sygdomme ikke eksisterer, og ved at erkende dette, blive i stand til at ‘se igennem’ og/eller se transparent på det vi mennesker kalder sygdomme.

Du får

  • Livs-Forandrende indsigter og værktøjer.
  • Min støtte og sparring i 7 uger.

Book en gratis samtale

Hvis du overvejer at gå i gang med kurset "Sygdom NEJ TAK", tilbyder jeg dig en gratis samtale, således at du kan blive mere klar på om det er det du skal.

Tak, du hører fra mig hurtigst muligt.

Praktisk information

Sådan foregår det i praksis:
Forløbet foregår hjemme hos dig selv. Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte. Du har fuld support, du får online-sparring med mig, gennem hele forløbet.

Dit ansvar:

Det undervisningsmateriale som du får på forløbet, kan få dig i mål, men du må selv tage ansvar og praktisere det jeg underviser dig i, for at nå resultatet.

Undervisningsmateriale:

Undervisningsmaterialerne består af video’er, podcasts (lydfiler) og pdf-dokumenter. Alle lektionerne kan hentes som podcast (lydfil).

Deltag i dit tempo:

Du kan være “på” lige så snart nye lektioner udgives, du kan også vente til alle modulerne er udgivet, og så gennemgå alle moduler og lektioner eller du kan vælge at gøre som det nu passer ind i dit liv. Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Du tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve onlineforløbet. Det kan dog være at onlineforløbet først starter på et senere tidspunkt, og så er det den dag du har adgang til selve onlineforløbet.

Materialet er dit:

Du kan downloade alt hvad forløbet indeholder, alle lektioner samt alle øvelser, processer og værktøjer + din online adgang til undervisningen, er ikke tids-begrænset.

Dette onlineforløb udgives på denne måde:
Modulerne udgives med 1 uges mellemrum, og hvert modul indeholder mange lektioner.

Min bedste gave,
er stadig min drivkraft.


Min bedste gave fik jeg en efterårsdag i 2003 af mine forældre. Jeg havde besluttet mig for at jeg ville skilles og som noget helt selvfølgeligt, var mine forældre de første, jeg ville fortælle det til. Vi sad ved spisebordet i deres køkken, de ved siden af hinanden og jeg overfor, da jeg fortalte, at jeg ville skilles. Mine forældre udtrykte - i munden på hinanden - hvordan kan du gøre dette imod os.

Dette fik bogstavelig talt mit sind til at bryde sammen, jeg rejste mig øjeblikkelig og gik ud af deres dør. Dette, at mit sind brød sammen, fik noget nyt til at opstå, en fast beslutning om at finde ud af, hvad livet var for en størrelse. Dette blev starten på en rejse i mit indre, i energierne, i følelserne. Det skulle vise sig, at den læring jeg indtil denne efterårsdag i 2003 havde fået, var i direkte modsætning til, hvordan vi mennesker skaber TILLID til det gode liv, for skabelse starter inde i os selv.

På denne rejse i min indre, har mange ting åbenbaret sig for mig, ikke mindst tillid til det jeg “ser” i energierne. Denne indsigt i energierne gør, at jeg kan hjælpe mennesker med deres udfordringer og ønsker, lige meget hvad udfordringerne eller ønskerne er. Det har også gjort, at jeg i 2011 kunne skrive bogen “Bryd Fri”.

Jeg kan se dine blokeringer og jeg kan give dig de meste fantastiske redskaber til at løse dine udfordringer og/eller ønsker. Intet er umuligt. Der findes ingen store eller små problemer rent energimæssigt, kun indespærrede emotioner som blokerer.

Ingen tvivl om at alle mennsker har potientialet i sig til at skabe nøjagtig det liv, de virkelig ønsker sig.

Masser af Kærlighed, Søren.

hamselv

Jeg har gennem mere end 10 år hjulpet mennesker til at transformere deres liv. Jeg benytter mine evner til at se de energimæssige bånd og relationer som et menneske indeholder, og sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg mennesker de korrekte redskaber. Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdom, healet lidelse, healet kroppen efter ulykke, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv. Ja TILLID'en til det gode liv.

/Søren Egstrup