Spot healing

45 minutters koncentreret 1-til-1 healing.

Pris 825,-

Beskrivelse

Healingen forgår som fjernhealing hvor jeg går ind og nedbryder de energier, som er med til at vedligeholde det du oplever som udfordring.

Healing er umiddelbart ikke en mirakelkur (men det kan forekomme), men skaber ro, harmoni og befrier din krop, sind og sjæl for blokeringer. samt er en støtte til de af dine indespærrede emotioner, som er i disharmoni med hensyn til dine ønsker.

Al modgang i dit liv kommer fra din egen skabelse, og modgang kan være det som opleves som sygdom, fysisk skavank eller du oplever anden form for modstand i dit liv, som eksempelvis dine relationer med andre.

Da alt er skabelse og skabelse sker via tanker, kan jeg kort sige: Har du eksempelvis for højt blodtryk, har du dette alene på baggrund af, at du eller dine forfædre har tænkt tanker der har skabt det.

Healing sker når jeg arbejder med energierne i universet, når jeg healer på problemet/udfordringen, renses den energi der er årsagen til problemet, problemet har herefter ikke andet valg end at rette sig tilbage til sin rette tilstand – fra disharmoni til harmoni.

Under selve healingen mærker nogen mennesker kulde og varme i kroppen, mens andre mærker at symptomer forsvinder eller måske forværres, for derefter at slippe.

Nogle mennesker mærker ingenting, hvilket er helt normalt.

Selve healingen varer 45 min, og det er en fordel at drikke vand både før og efter healingen. Vand støtter energierne.

Du kan også sagtens modtage healingen, selvom du er på arbejde eller laver noget andet imens, healingen virker alligevel. Det vil dog være en fordel, hvis du sætter eller ligger dig et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret, samt siger ja inde i dig til at modtage healingen samt åbner dit hjerte for at modtage.

Healingen vil arbejde i din krop minimum ét døgn efter behandlingen.
Nogle gange vil din udfordring kræve flere healinger.

Min bedste gave,
er stadig min drivkraft.


Min bedste gave fik jeg en efterårsdag i 2003 af mine forældre. Jeg havde besluttet mig for at jeg ville skilles og som noget helt selvfølgeligt, var mine forældre de første, jeg ville fortælle det til. Vi sad ved spisebordet i deres køkken, de ved siden af hinanden og jeg overfor, da jeg fortalte, at jeg ville skilles. Mine forældre udtrykte - i munden på hinanden - hvordan kan du gøre dette imod os.

Dette fik bogstavelig talt mit sind til at bryde sammen, jeg rejste mig øjeblikkelig og gik ud af deres dør. Dette, at mit sind brød sammen, fik noget nyt til at opstå, en fast beslutning om at finde ud af, hvad livet var for en størrelse. Dette blev starten på en rejse i mit indre, i energierne, i følelserne. Det skulle vise sig, at den læring jeg indtil denne efterårsdag i 2003 havde fået, var i direkte modsætning til, hvordan vi mennesker skaber TILLID til det gode liv, for skabelse starter inde i os selv.

På denne rejse i min indre, har mange ting åbenbaret sig for mig, ikke mindst tillid til det jeg “ser” i energierne. Denne indsigt i energierne gør, at jeg kan hjælpe mennesker med deres udfordringer og ønsker, lige meget hvad udfordringerne eller ønskerne er. Det har også gjort, at jeg i 2011 kunne skrive bogen “Bryd Fri”.

Jeg kan se dine blokeringer og jeg kan give dig de meste fantastiske redskaber til at løse dine udfordringer og/eller ønsker. Intet er umuligt. Der findes ingen store eller små problemer rent energimæssigt, kun indespærrede emotioner som blokerer.

Ingen tvivl om at alle mennsker har potientialet i sig til at skabe nøjagtig det liv, de virkelig ønsker sig.

Masser af Kærlighed, Søren.

hamselv

Jeg har gennem mere end 10 år hjulpet mennesker til at transformere deres liv. Jeg benytter mine evner til at se de energimæssige bånd og relationer som et menneske indeholder, og sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg mennesker de korrekte redskaber. Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdom, healet lidelse, healet kroppen efter ulykke, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv. Ja TILLID'en til det gode liv.

/Søren Egstrup