Spot healing

45 minutters koncentreret 1-til-1 healing.

Pris 825,-

Beskrivelse

Healingen forgår som fjernhealing hvor jeg går ind og nedbryder de energier, som er med til at vedligeholde det du oplever som udfordring.

Healing er umiddelbart ikke en mirakelkur (men det kan forekomme), men skaber ro, harmoni og befrier din krop, sind og sjæl for blokeringer. samt er en støtte til de af dine indespærrede emotioner, som er i disharmoni med hensyn til dine ønsker.

Al modgang i dit liv kommer fra din egen skabelse, og modgang kan være det som opleves som sygdom, fysisk skavank eller du oplever anden form for modstand i dit liv, som eksempelvis dine relationer med andre.

Da alt er skabelse og skabelse sker via tanker, kan jeg kort sige: Har du eksempelvis for højt blodtryk, har du dette alene på baggrund af, at du eller dine forfædre har tænkt tanker der har skabt det.

Healing sker når jeg arbejder med energierne i universet, når jeg healer på problemet/udfordringen, renses den energi der er årsagen til problemet, problemet har herefter ikke andet valg end at rette sig tilbage til sin rette tilstand – fra disharmoni til harmoni.

Under selve healingen mærker nogen mennesker kulde og varme i kroppen, mens andre mærker at symptomer forsvinder eller måske forværres, for derefter at slippe.

Nogle mennesker mærker ingenting, hvilket er helt normalt.

Selve healingen varer 45 min, og det er en fordel at drikke vand både før og efter healingen. Vand støtter energierne.

Du kan også sagtens modtage healingen, selvom du er på arbejde eller laver noget andet imens, healingen virker alligevel. Det vil dog være en fordel, hvis du sætter eller ligger dig et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret, samt siger ja inde i dig til at modtage healingen samt åbner dit hjerte for at modtage.

Healingen vil arbejde i din krop minimum ét døgn efter behandlingen.
Nogle gange vil din udfordring kræve flere healinger.

Susanne udtaler

Kære Søren, tak for din hjælp og din indsigt.

Jeg henvendte mig til dig i Juni 2014, da du søgte Klienter til at arbejde med en fysisk smerte, der ikke var i lægebehandling eller under medicinering.
Jeg henvendte mig vedr. længerevarende smerte i højre hofte.

Smerten havde været en “del” af mig i ca. 2 år.
Den havde sneget sig “ind-på-mig” i en periode hvor jeg var i stor livskrise, pga. personlige problemer på hjemmefronten.

Jeg havde så mange opgaver og bekymringer at jeg ikke havde tid til at tage mig af smerten.. den boede “bare” i hoften og jeg bar den rundt! – som alt det andet der skete i mit liv”.

Det startede med en svag “muren” inde i højre hofte knogle.. svage vibrationer.. de kom oftere og oftere.

Det gik langsomt over i, at jeg vågnede om natten og ikke kunne falde i søvn for uro, senere smerte.. derefter vedvarende smerte. Kunne ikke ligge på den højre side… senere heller ikke på venstre side, da kroppens vægt (med højre på venstre) gjorde for ondt.

Ved første konsultation i begyndelsen af Juli ’14. var dette min kroniske tilstand: 90% af tiden konstant smerte i højre hofte, dårlig søvn, generel bekymret og bekymret for smertens grundlag… samtidig kørte jeg min selvstændige virksomhed som jeg skulle.

Jeg henvendte mig til Søren Egstrup fordi jeg ville FORANDRING og fordi jeg ved min krop sender mig signaler, som jeg bør lytte til: jeg havde ikke selv kræfterne, overblikket og ej heller viden nok, til at gribe fat i denne forståelse og derved skabe forandring. Jeg vidste bare at der skulle ske noget inden jeg knækkede…

Ved mødet med Søren Egstrup, skete der langsomt en forandring – jeg forstod det ikke helt i begyndelsen. Det havde Søren forberedt mig på ville ske.. så jeg hvilede i det! Vi mødtes i hans klinik 1 gang, derefter Skype møde, derefter telefon hver uge, samme dag og tidspunkt. Dette stod på i ca. 2 md. derefter talte vi i telefon hver 14. dag i endnu 2 måneder. Samtalerne varede fra 10 til 15 min.

Symptomerne blev ikke bedre den første lange tid… jeg var frustreret og bange. Hvad havde jeg begivet mig ud i?

Jeg kørte videre på et overskud jeg slet ikke havde.. smerten var stadig lige voldsom. Som en fysisk blokering jeg ikke kunne komme uden om… det var lettere da jeg ikke var så opmærksom på den… da boede den kun i hoften.. NU var den også i min bevidsthed.

Langsom (efter ca. 2 måneder) begyndte jeg at blive opmærksom på de få tidsrum hvor jeg IKKE havde ondt i hoften.

Jeg sov stadig ikke uden smerte, men i dagstimerne var der ind imellem lidt ro.
Det var svært, at jeg hver gang jeg talte med Søren, ikke følte jeg kunne meddele, at det var blevet bedre. Måske var jeg virkelig syg tænkte jeg ind imellem i korte, panik tanker? Søren spurgte løbende ind til indre og ydre, tidligere og nuværende tilstande i mit liv; nogen gange med relevans, andre gange syntes det “blindt”.

Pludselig en dag i oktober sige han, pr telefon: “Så Susanne,- herfra kan du selv, dette er vores sidste samtale”.

“NÅ”.. tænkte jeg.. og hoften skreg stadig AV som før… hvad SÅ? men jeg blev lidt paf.. og forvirret.

Var så bare i den tilstand, uden den store forskel!
Pludselig 2 dage efter, måtte jeg, til min store overraskelse, konstaterer at hoftesmerten var HELT væk… jeg gik og lurede i et par dage.. men nej.. ingenting… jeg kunne også ligge på begge sider uden problem.

Smerten har været helt væk siden… (jubii) – ind imellem “banker den på” inde fra… helt korte øjeblikke.. ofte i kritiske øjeblikke! Jeg mærker den ind imellem som en slags “ar” eller fantom… og pist er den væk.. jeg når lige at hilse på den som en gammel ven.
Den kommer ikke igen.. tak for det.

Susanne Ahrenkiel


Anni udtaler

Efter morgenens sysler lagde jeg mig spændt og forventningsfuld igen kl. 8:00
Straks mærkede jeg en vidunderlig afslapning og varme, der varede hele timen med healingen.

Det første ord der kom til mig var “galdeblæremeridianen”. Der er eet organ, jeg ikke har skænket ret mange tanker nogen sinde. Så kom der en blid smerte under venstre fod, hvor galdeblæren er repræsenteret iflg. Zoneterapien.

Derefter blev opmærksomheden flyttet over til galdeblæremeridianen Her blev der utroligt varmt. Lige for at forklare lidt så løber galdeblæremeridianenpå højre side fra yderste øjenkrog, tinding siden af hovedet, nakken, skulder, bryst og så ned langs siden på hele kroppen. Jeg bliver nødt til at nævne gladeblæremeridianen, for det var, som den blev tegnet oppe i midt hoved.

Der blev især varmt omkring højre øre. Det er i højre øre jeg har forfærdelige smerter, når jeg under flyvning skal lande. Engang sprang trommehinden sågar under landingen fra Madrid til Malaga.

Under healingen blev jeg bevidst om, at det var i højre side og især omkring galdeblæren, at alle mine fortrædeligheder er.
Healingen fortsatte med en lille blid smerte inde i min hjerne, men det føltes kun dejligt.

Efter healingen skænkede jeg den ikke mange tanker. Jeg havde travlt på arbejdet inklusiv lørdag, og havde været så letsindig at invitere frokostgæster til søndag. Der skulle laves en masse mad fordi gæsterne både repræsenterede vegetarer, allergikere og kødspisere.

Da den sidste gæst var gået søndag, satte jeg mig endelig ned og evaluerede hele forløbet fra fredag. Jeg var forbavset, glad og taknemmelig over over, at det var lykkedes mig at lave alt maden, at den var vellykket, og at jeg havde haft et overskud af kræfter til med fuld engagement at deltage i selskabeligheden. Jeg havde leet og moret mig, som det var længe siden, jeg havde gjort.

Helt sikkert var det healingen af alle cellerne, der havde givet mig de uvante kræfter. Healingen er fortsat og egentlig har jeg kaldt spothealingen for anti-aging healing. Jeg er igen begyndt at gå hjem fra arbejde med hundene 2.3. km efter en travl arbejdsdag, og jeg er begyndt at le meget mere, end jeg har gjort i mange år.

Healing af det udvalgte emne, jeg havde beskrevet for Søren er uændret. Til gengæld er det sket så mange andre dejlige ting med min krop.

Kærlig hilsen Anni

Vibeke udtaler

Kære Søren

Håber du kan bruge dette, på din hjemmeside.

Min oplevelse af selve spothealingen i dag:
Jeg har flere gange modtaget forskellige slags healing af Søren. I dag var første gang, jeg skulle prøve spothealing i en time.

Jeg lod Søren mærke efter, hvor han skulle sætte ind. Søren sendte en sms, hvornår han påbegyndte healingen.

Jeg lagde mig i min seng og gjorde klar til at modtage healingen. Det første jeg mærkede var en totalt fremmed smerte på toppen af mit hoved. En borende smerte, som varede nogle sekunder. Den forsvandt og kom igen i nogle sekunder, for derefter helt at forsvinde igen.

Healingen forløb meget forskellig fra de andre healinger, jeg har fået af Søren. Jeg lå med lukkede øjne hele tiden. Det var som om, der kørte et lysbillede show i høj fart, på min nethinde. Ind imellem var der intet ud over et mælkehvidt lys.

På et tidspunkt, fik jeg meget ondt i ryggen, præcis på det sted, hvor jeg fik en skade, for mange år siden. Nu nogle timer efter, har jeg stadig ret ondt på det sted i ryggen.

Jeg er meget træt og tørstig. Er slet ikke i tvivl om, der fortsat renses ud i mit indre.

Tak for denne oplevelse, Søren.

Kærlig hilsen Vibeke

 - - -

Nu er der gået 8 dage, siden Søren lavede spothealing på mig. Jeg gav Søren lov til at heale, hvor han mødte ubalance.

I de forløbende dage, har jeg haft besøg af mange "dæmoner". Gamle fysiske skader blussede op igen. Influenzalignende muskelsmerter, abnorm tørst, udrensning og urolig søvn.

Smerter og ubehag er væk igen og jeg kan konstatere, mit syn er blevet bedre, efter spothealingen.

Tak Søren

hamselv

Jeg har gennem mere end 10 år hjulpet mennesker til at transformere deres liv. Jeg benytter mine evner til at se de energimæssige bånd og relationer som et menneske indeholder, og sammen med mit klarsyn og clairvoyante evner, give jeg mennesker de korrekte redskaber. Mennesker har fået min hjælp til at få deres visioner manifesteret, styrket deres intuition, healet sygdom, healet lidelse, healet kroppen efter ulykke, finde deres livskald og blive den bedste version af dem selv.

/Søren Egstrup