SIMPELT ER DET - Bryd Fri til OVERFLOD #14

  • Der findes ikke noget “helvede” andet end det du vælger at tro på.
  • Det findes ingen sygdomme, andet end de du vælger at tro på.
  • Dette, når vi virkelig forstår det, gør manifestation og healing meget meget simpelt.
  • Dette gør ikke at vi automatisk, efter at have forstået det, at vi med det samme kan manifestere og heale, men det gør at vi ved at vi kan.
  • Bemærk at sand forståelse kommer indefra, og ALDRIG udefra.

 

Del gerne ❤️ denne video

/Søren

Overflod er din sande tilstand, det gælder for dit helbred, for alle dine menneskelige relationer, for din partner, for din økonomi - ja for alle områder i dit liv.

4 kommentarer

Sanne Ree
 

Kære sødeste Søren ❤️

Jeg har lyttede mange gange på dine videoer , det er så intrasandt og  rigtigt det du siger , jeg kan tage mig selv i at tænke fortid og fremtid det at være i nuet er en øvelse jeg skal blive bedre til og for hver gang jeg høre det du siger , hver gang lære jeg noget 1000 tak for dig kære Søren kram  ❤️🙏🏻😘

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Sanne Ree Tak Sanne, det er skønt at høre at du er i processen 🙏 .og jeg fornemmer også at bliver i procssen, for det stopper ikke, livet er hele tiden i bevægelse ❤️

Læs mere
Læs mindre
Elsebeth Grøntved
 

Hej Søren  

Tak for alle dine korte videoer. Og det at de er korte er så fint. Det gør det meget nemmere, at forstå budskabet. Du er så konkret og med fine eksempler, der fremmer forståelsen. Men det giver mig også mod til at fortsætte rejsen mod mine drømme, fordi dine værktøjer er lige til at gå til. Tusind tak. Jeg lytter med forventning hver gang. Jeg prøver mig med de 4 sætninger fra hooponopono i forhold til en øv-ting ( dit dejlige udtryk ) og jeg har søgt mere viden på nettet. Der står hver gang at man skal blive ved til man er renset. Men at blive ved er det at sidde en halv dag fokuseret på øvtingen og gentage.. er det mon nok at lytte til de meditationer med de 4 sætninger så længe man er fokuseret på øvtingen og hengiver sig til processen ? God påskedag til dig. 🐣🐥

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Elsebeth Grøntved 

Elsebeth, de 4 sætninger er bestemt fantastisk gode, men der er et sted mennesker igen og igen falder i, og det er at de vil af med noget - af med en øv-ting.

Så hvis hoved-forkusset når du praktiserer, er at komme af med noget, fastholder du i stedet for at give slip.

Så du skal bemærke hvor dit fokus er, således at "afsættet" ikke er på det du ønsker at komme af med.

Jeg beder dig også bemærke at de 4 linjer, ikke er alt det ho'oponopono der er, jeg har eksempelvis i min ho'oponopono "værktøjs-kasse" næste 150 forskellige ho'oponopono redskaber ❤️ som så bruges til bestemte udfordringer og problemer ❤️

Læs mere
Læs mindre