Forstår vi virkelig hvad der sker? - Fundamental FRIHED #4

Spørgsmål: er der noget vi ikke helt forstår omkring os selv?

ALT i denne blog-serien "FRIHED", handler ikke om at jeg underviser dig, men at du følger mine ord og arbejder med disse ord, inde i dig selv.

Del gerne ❤️

7 kommentarer

Theodor Rosgaard Kristensen
 

Ville det kunne være gavnligt - Kære Søren!! På Basis kurset fik vi lidt styr på treenigheden ved / i  hvem / hvad der er hvad? I de forskellige livs situationer / rondeller / processer - eller hvad der forholder sig til faderen, sønnen og helligånden - Bygherren  / arkitekt - tegninger/ Byggeren, muren,processen osv. Mv. 

Nu ved jeg ikke hvor meget du synes, det er i orden at søge svar på de forskellige placeringer af ovenstående i de " Helt fantastiske " lektioner som du " ikke bare "  lægger ud på nettet til de hjertens kære små hjem - men også i de undervisningslektioner som du generelt kører på Ho`oponopono skolen. For mit vedkommende er det " for tiden " som om jeg vil ha` klarhed over treenighedens fylde, væsen og tilstedeværender, og i alle afskygninger, i alt det som som du fortæller om og som jo også lever i mit` Ho`oponopono liv. 


Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Theodor Rosgaard Kristensen 

Alt blande den kristne tro ind i min Ho'oponopono undervisning ville - som jeg ser det, ikke være korrekt. Dette betyder ikke at Ho'oponopono og "faderen, sønnen og helligånden" ikke går fint i hånd sammen, for under navnene er energien ens.

Men jeg vil, på baggrund af dit indlæg her, spørge alle deltagerne på Basis, hvilke område de ønsker jeg går dybere ind i. 

Læs mere
Læs mindre
Theodor Rosgaard Kristensen
 

@Søren Egstrup Nu var det decideret ej heller for at indblande nogens trosretninger.  Men " for mig " vigtigheden i at have styr på disse tre energier og i alle deres placeringer og afskygninger.

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Theodor Rosgaard Kristensen 

Jeg vil så gå dybere ind i, at det handler om energien bag og ikke navnene ❤️

Læs mere
Læs mindre
Theodor Rosgaard Kristensen
 

Kære Søren. Kære Søren og så Søren Egstrup - Du kære ven -

Hvad er det lige for nogle navnene som du ikke rigtigt synes at kan / vil kupere?

- ? Når jeg tilspørger dig efter alle` afskygninger, i  Spørgen Jørgens " spørge verden "  om emnet, så er det ikke bare fordi at jeg er søgende - Men også fordi at der (nogle gange) indtræffer / hænder / pågår / sker / - Række vidder  i og omkring - min` mig i hændelsernes her og nu` øje som  " ikke måske nok " men et eller andet sted  både er bevidst og ubevidst handling uden nogen navn - som  f.eks. hvad mine arb. kollegaer - der beretteter til mig at jeg flyver eller fløj / levitere, og mit svar så er - nå ja, nu i siger det, så kan jeg da godt - godtage det som værende rigtigt nok - 

Så  er der også alle de andre hændelser - som hvor nogle af dem i du - dig - din - min - Jeg hed føjter rundt med mangel på at kan emigrere` de navnløse energierne - eller endog manglen på og betydningen af ordets magt i energiernes  " må man måske sige individuelle " tilhørsforhold - også i de  energi processer der i natur, er udelukket fra tilgivelsens væsen og virke - når først en bevidst eller ubevidst startpatron af art, er sendt afsted ned til min kæreste Unihipili 


Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Theodor Rosgaard Kristensen 

Jeg vil holde et Webinar og taler om dette Theodor - tænker det kommer til at hedde "De Vigtigste Energier" ❤️

Læs mere
Læs mindre
❤️👍 2
  • ❤️ 1
  • 👍 1
Svar næsten 1 år siden
Kenneth Nielsen
 

@Søren Egstrup 👌

Læs mere
Læs mindre