Webinar: Ego Spirituel eller

Webinar ego spiritual

Onsdag d.29 november 2023
19.30 til cirka 20.15

Er du i gang med at styrke dine overbevisninger eller er du virkelig i gang med at overgive dig til dit spirituelle dig.

Det er dit ego der har behov for at tilpasse sig andres meninger, og det er dit ego der har behov for at være spirituel. Din Væren (din Guddommelighed) har ikke brug for en maske (personlighed), den er altid i ren spirit.

Ligesom indenfor videnskab og forskning, hvor forskerne tror på deres metode og på deres resultater, odette opleves også indenfor spiritualitet, hvor der tilbydes alle mulige former for metoder til at nå bestemte resultater - alt dette er blot loven om tiltrækning i aktion.

Jeg siger ikke at det ene eller andet er korrekt, men at spirit er spirit og at ego er ego.
Vi har alle bevidsthed og kun bevidsthed skaber, og først når vi giver slip i alle vores skabelser og ideer er spirit til stede.
Jeg taler på dette webinar om ideen “egoet”, og om at hvis du er enig med mig eller du er uenig med mig, er begge fastholdelse af dit ego. Noget andet er at hvis det jeg taler om giver genklang dybt inde i, uden du kan sætte ord på ❤️

På webinaret taler jeg også om det at se, og hvorfor al information er tilgængelig for alle.

Tilmeld dig mine WEBINAR mail's: egstrup’s WEBINAR mails

Om egstrup’s WEBINAR mails
På denne mail-liste modtager du kun mails om kommende webinarer.
Hver gang jeg planlægger et Webinar, får du automatisk en mail om webinaret samt reminders inklusiv link til Webinaret. Dette betyder blot at du kan deltage hvis du har tid og lyst. Du vil modtage en mail når jeg annoncerer et Webinar og reminders fire dage før, en dag før, og en time før webinaret afholdes.

Det vil sige, at kommer der et Webinar du gerne vil deltage på, så logger du på via det link der vil være mailen på det tidspunkt webinar er annonceret. Det betyder også at er der et Webinar du ikke ønsker at deltage på, så sletter du eller overser blot de mails.

 

.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!