HEALET EFTER 42 ÅR

Her kan du læse min historie, om healing af mine knæ, som resultat af min ho’oponopono praktisering. ~Søren Egstrup

Jeg fik healet mine knæ efter 42 år! Som ung knægt fik jeg dårlige knæ, jeg kunne ikke sparke fodbold og slet ikke løbe – jeg fik smerter i begge mine knæ så snart jeg forsøgte.

Hos lægen fik jeg at vide at jeg havde vand i knæene, og der skulle tages røntgenbilleder. Det viste sig at på billederne kunne man se “små mus” som lægen kaldte det, samtidig med at brusken som skal være mellem leddene næsten var væk – så smerterne var på grund af at knoglerne stødte direkte sammen.

Jeg fik at vide at jeg skulle være udvokset før der kunne gøres noget ved det, og at jeg fremover ikke måtte være med til gymnastik i skolen samt at jeg selvfølgelig var nødt til at undgå stød i knæene som jo opstår fra løb og af at sparke fodbold – hvilke selvfølgelig sker helt automatisk når noget gør ondt 🙂

Hvornår er man udvokset – først efter man er fyldt 18 år, ifølge lægen. Da mine forældre ustandselig ville bestemme hvad jeg skulle eller ikke skulle, var jeg taknemmelig for at jeg som 17-årig kunne flytte i egen lejlighed, nu kunne jeg selv bestemme – så jeg bestemte at det bedste for mig var at holde mig fra lægen og så affinde mig med mine knæ.

Sammen med venner startede jeg i motionscenteret i Frederiksberg svømmehal hvor vi styrketrænede – jeg var da 21 år. Efter at have trænet der et års tid begyndte mine venner at løbe, og jeg tænkte at med den styrke jeg nu havde i mine ben burde jeg kunne deltage, men jeg var dårlig begyndt at løbe før smerterne blev så voldsomme at jeg måtte humpe hjem.

Siden dengang gik der mange år før jeg igen forsøgte at løbe – det var først efter at jeg gennem flere år havde spillet badminton og vurderede, nu var mine knæ stærke nok til løb, men desværre blev det igen til en meget kort løbetur. Samme resultat gentog sig de få gange jeg siden hen forsøgte at løbe, og at løbe blot 100 meter efter bus eller tog gav altid bagslag med ømme knæ i flere uger.

Selvom jeg havde affundet mig med at jeg ikke kunne løbe kunne jeg da i hvert fald gå, så jeg gik lange ture, dog med en snert af smerte i knæene når jeg gik for langt. Som en splint der sidder og irriterer, sad noget inden i mig der altid sagde “livet bør være anderledes, der er noget galt”, uden at jeg dog kunne sætte ord på eller komme med en løsning.

Først da jeg bevidst begyndte at heale mine overbevisninger skete der noget – langsomt begyndte en dybere indre viden at komme til syne. Langsomt begyndte jeg at kunne sæt ord på, langsomt begyndte jeg at erkende min egen Guddommelighed og langsomt begyndte jeg at “se” at alt der ikke er 100% i harmoni, kun er et resultat at de tanker vi har tænkt.

På mine gåture, når mine knæ begyndte at gøre ondt, begyndte jeg at lave healing øvelser – jeg tilgav mig selv for at have skabt denne “fejl” i mine knæ. Og så skete det, d. 2. februar 2013 var der pludselig en stemme i mig der sagde ”nu kan du løbe” – og derefter var der intet andet for mig at gøre end at komme derudaf. Jeg begyndte med en tur 6,75 km, se: https://www.endomondo.com/workouts/156026560. (Jeg har efterfølgende skiftet til Garmin – https://connect.garmin.com/modern/profile/egstrup) Fantastisk … tænkte jeg efterfølgende, og jeg har siden den dag løbet jævnligt. Jeg nåede op på 21,8 km den 11. gang jeg var ude at løbe – dette var en wau oplevelse. Det var stødpuderne i mine knæ der næsten var væk også kaldet “bruskskade”, men de var kun væk fordi noget inde i mig fraholdt bruskcellerne i at reproducere sig selv.

Dette “noget” der gjorde at cellerne ikke reproducerede sig, var indespærrede emotioner som jeg selv på en eller anden måde havde skabt. Så ved at heale disse emotioner kunne cellerne igen arbejde som de var skabt til og genskabe stødpuderne.


Aktuelle events hos SØREN

Aktuelle onlinekurser hos SØREN


2 kommentarer

Lise Futtrup
 

Hej Søren, spændende læsning. Da jeg var 4 faldt jeg sammen pga en hoftelidelse, som hedder Calve Pertes. Også der hvor brusken forsvinder, og dengang anbefalede man hvile, så jeg lå på Kysthospitalet i Kalundborg i 2,5 år indtil sygdommen var ovre. Jeg er i Båstad 😀 kh Lise

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

Kære Lise, tak for dit input - dejligt.

Vi siddet lige på Maku i Liseleje, og skal til at nyde mad.

Ny dit ophold i fantastiske Båstad , vi skal snart besøge denne by igen.

Dengang fik jeg ikke noget at vide om brusken, blot at jeg - når jeg var udvokset - skulle opereres i knæene. 

Kærlig hilsen, Bente og Søren 


Læs mere
Læs mindre