Har du et BMI på mere end 27?

Lyt til videoen, hvor jeg fortæller om de testpersoner jeg søger.

Er du en person jeg allerede arbejder med, kommer du sikkert ikke i betragtning.

Det er gratis at være testperson :)

Sidste chance for at være med i udvælgelsen er søndag den 3 juli.


21 kommentarer

Anne Johnsen
 

Hej Søren

Jeg vil gerne være testperson. Hvis jeg er egnet.. BMI 33 jeg fik konstateret diabetes for 1 1/2 år siden… jeg har fået hjælp af Jane Kudsk … spis dig fri af type 2 diabetes. Jeg har nu spist mig ud af diabetesen. Har tabt 8 kg i de 1 1/2 år. Rigtig mange andre taber lynhurtig 10-20 kg. Så da jeg hørte dig snakke om tankerne … tænkte jeg kunne der ligge noget der? Som blokker for at kg gå så langsomt ned for mig.

Kærlig hilsen Anne 

Læs mere
Læs mindre
Connie Kromanne
 

Hej Søren. 

Jeg vil gerne være test person. 

Jeg har en bmi på 34.5 lige nu. 

Jeg kan godt “sætte ind “ og tabe 8-10 kg. 

Men lige så snart jeg kigger den anden vej har jeg taget dem på igen. 

Det har jeg prøvet 1000 gange før. 

🍀🍀

Læs mere
Læs mindre
Jette Poulsen
 

Min aktuelle mbi er nok tæt på 50, vejer 138kg og er 168. Jeg har kronisk stress og er pensionist pga det. Jeg sætter alle før mig selv og føler jeg prøver at spise mig i hjel. Jeg ville nok være en stor udfordring som testperson men prøver alligevel 

Hilsen jette 

Læs mere
Læs mindre
Anna Sørensen
 

Hej Søren jeg vil gerne være test person jeg vil comitte mig 100% det er ikke lykkes har været på flere kure tar på igen  Jeg har tillid til dig og vil elske at nå i mål og kunne lege med børnebørn og blive fri for alke de overflødige kilo Kh Anna 

Læs mere
Læs mindre
Karolina Mohr
 

Hejsa Søren, ja jeg har et BMI på over 27. Jeg har altid kæmpet med ekstra vægt i større eller mindre skala. Lige nu er den blevet max. Jeg har aldrig haft så mange kg på mig som nu. Min oplevelse gennem årene har været at lige så snart jeg træffer en beslutningom vægttab, så sker der noget der forhindrer det. Der kan opstå en situation jeg skal tage hånd om, eller jeg får en fysisk skade på min krop. Det er lykkedes mig een gang at få flot vægttab og det tog ikke ret lang tid. Men det er ved at være 2,5 år siden. Min største drøm har været at kunne se godt ud i en bikini - det har jeg nemlig aldrig prøvet. Og det ville være en frihed ikke at skulle tænke på vægt og udseende hele tiden. Så jeg er klar hvis det giver mening at det bliver mig :-) 

Læs mere
Læs mindre
Pia Møllerskov
 

Hej Søren - jeg har igennem en længere periode og af flere omgange tabt mig - rigtig mange kilo. Jeg er top motiveret og klar til at tage det sidste ryk på vej til normalvægten. Jeg har prøvet mange ting lige fra pulver til hypnose - Skøn aften 😊

Læs mere
Læs mindre
G B Poulsen
 

Mit bmi er på den forkerte side af 30. Jeg har længe gerne villet tabe mig, fordi det påvirker mit helbred på flere måder at veje for meget. Som enlig er det svært for mig at tage mig sammen til at lave ordentlig mad til mig selv - det bli’r for ofte de hurtige, nemme løsninger. 

Så jeg håber meget på at blive én af dine “ kaniner” 🐇🐇🐇

Mvh Grethe 

Læs mere
Læs mindre
ELSE-MERETE ZOBBE-PIHL
 

Kære Søren

Det testforsøg, vil jeg være med til. Tror mit BMI på over 40. Selvom jeg er på vej ned i vægt vejer 105,7 kg. Engang vejede 125 kg. Jeg har sluppet kontrollen, så vejer mig sjældent. Sidst jeg vejede mig, tænkte  jeg, at jeg nok vejede 107kg, så en glædelig overraskelse at jeg vejer 105,7 kg Jeg trøstespiser periodevis, det lever med, men men mit liv vil være mindre udfordrende, med 20 kg mindre Her i sommer cykler til mine aktiviteter , det hjælper mig med , får iltet mit blod. Når jeg kikker mig i spejlet, synes jeg at jeg er smuk 😊☯💗👼. Kærlig hilsen Else-Merete🎁

Læs mere
Læs mindre
ELSE-MERETE ZOBBE-PIHL
 

Kunne godt tænke mig at være et godt eksempel, for min datter og barnebarn, især mit barnebarn, som er udfordret ☯☯☯ K h Else-Merete 💗


Læs mere
Læs mindre
Karina Nygaard Kristensen
 

Hej Søren
Jeg vil meget gerne være din testperson, min bmi er lige lidt over men ikke meget. Jeg træner mindst 2 gange om ugen med en personlig træner, spiser rimeligt sundt, går mindst 6 km om dagen.
Jeg taber mig ikke og jeg har lige hørt fra en læge at begrund min overgangsalder kan der være meget svært pga af hormoner.
Jeg er ikke tyk men hvis jeg ikke træner, spiser sundt, holder mig fra alt usundt så er jeg lige pludselig 10. - 15 kg tungere og så er jeg overvægtig .
Hvis du tænker jeg kan være dig behjælpelig og måske andre som kunne få nytte af det som du vil tilbyde vil det være mig en glæde.
God søndag
Karina Nygaard Kristensen


Læs mere
Læs mindre
susanne Ahrenkiel
 

Kære Søren, her er jeg, klar til at vende mig og sige farvel til unødige kilo og forviklede overbevisninger. KLAR til at blive FRI. Kh Susanne 

Læs mere
Læs mindre
Lillian Lunding
 

Hej Søren jeg er 69 år og 165 høj og har et BMI på 30 og det er ca 10 til 15 kilo jeg gerne vil tabe. Jeg har været udsat for narcissisme, som har stresset min krop. Jeg har/haft tankemylder og er ked af, at jeg har taget på, da selvværd oveni også fik et knæk. Oveni fik konstateret fibromyalgi og mit stofskifte er lavt. Håber jeg kan komme i betragtning.

De bedste hilsner fra 

Lillian Lunding

Læs mere
Læs mindre
Gitte
 

Hej søren 

På en varm aften, føler jeg mig kaldet. 

Jeg er motiveret for en yderligere vægrreduktiin, har smidt 5 kg, ud af 19 kg som sneg sig på i sidste corona runde. Nuværende bmi 28.7. 

Jeg elsker at vandre og vil gerne på caminoen i slutningen af august. Og helst med "overskud" til at vandre med rygsæk, så der skal kilo af. 

Jeg har snust lidt til hoonopono og tror meget på taknemligheden som værktøj,som  en del af det indre arbejde. Jeg vil gerne op på hesten igen, og finde vejen til et vedvarende vægtreducering. 

Din måde at bruge ord og overbevisninger  på tiltaler mig.

Jeg er parat og har tiden/viljen til at arbejde med processerne:), har lige brug for det ekstra kærlige  spark 😇💖😇

Kh Gitte frey  

Læs mere
Læs mindre
Pia Stauning
 

Kære Søren,

Jeg har stort interesse i at være i proces sammen  med dig. Jeg er tunet til at gå vejen og motiveret til at skulle gøre andet end jeg plejer. Jeg er godt klar over at hvis jeg gør det samme, så får jeg samme resultater og nu er tiden inde til at gøre noget nyt. 

Jeg har “flirtet” lidt med Hoonopono og er fascineret over hvad det kan ( måske mest at jeg tilgiver mig selv) 

Jeg er mester i yoyo-vægt og det fører intet godt med sig. Jeg vejer meget mere idag end når jeg vejede som mest i mine graviditeter. Jeg kan sagtens se det ikke er hensigtsmæssigt men kan ikke selv se en udvej, hvor jeg ikke ender en “kur” med at føle skyld og dårlig samvittighed, når jeg tager på igen. 

Jeg er helt klar til at gå vejen det kræver og vil glæde mig til at “møde den rigtige” mig, der har givet slip på nogle overbevisninger der ikke er i harmoni med hvem jeg er. Jeg ser frem imod en fremtid, hvor jeg er i et for mig perfekt varigt vægtleje. Jeg har stærk tiltro at jeg kan og som sagt være i proces sammen med dig. 

Den største gave man kan give et andet menneske er tid. Så ligemeget hvis det bliver mig eller anden du vælger, synes jeg det er flot at du sætter din tid i spil, for at hjælpe os at få langt større livskvalitet. 👏🏼 

De bedste hilsner

Pia 🌻🥰


Læs mere
Læs mindre
Kammilla Petersen
 

Hej Søren jeg har et BMI der ligger over 27. Jeg er interesseret i at deltage, fordi  jeg ved hvor stor magt sindet/ egoet har over os. Men jeg ved også at der samtidig ligger et potentiale inden i mig for noget større og mere powerfuldt. Hvis jeg kan tabe mig alene ved hjælp af tankeprocesser, så vil jeg gerne deltage i forsøget. 

Vh Kammilla 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

DATO 4 juli 2022
Jeg tager nu en samtale med alle der har skrevet her på bloggen 😎

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

Status: Jeg skrev en e-mail til alle der her på bloggen vise interesse i at være testperson, og jeg har nu haft en online samtale med alle der reagerede på min e-mail. 

Jeg har valgt følgende tre personer:

Anna Sørensen
Susanne Ahrenkiel
Karina Nygaard Kristensen


Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

Karina droppede ud, det er jeg rigrig øv over  - men sådan ER det 😎

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

Update omkring BMI

Den ene deltager skriver til mig; "Livremmen spænder sig pludselig et hul mere ind" ❤️
Den anden deltager udtrykker over for mig; "Jeg kunne pludselig komme i tøj jeg ikke har kunne passe i lang tid" ❤️

Bemærk, at dette sker ved at ændre tankerne!

Læs mere
Læs mindre
Anna Sørensen
 

Hej Søren Jeg er dybt taknemmelig for at jeg fik lov at være testperson på BMI over 27 jeg har snart tabt 10 kg nu ca 9kg det går stille og roligt fremad og jeg ser frem til at være en str 40 det er en proces og jeg skal lærer at blive i processen jeg ved det lykkes Tusind tak for din hjælp og støtte Søren kærligste hilsner Anna 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

Jeg har trukket denne update om testperson Anna, da Anna for cirka 1,5 måned side måtte droppe dette projekt, da en øv-ting kom ind i hendes liv. 

Jeg har en optagelse med Anna, hvor hun fortælle at hun har tabt mere end 10 kg. Men målet var lidt mere, og jeg synes ikke det ville være rigtigt at offentliggøre optagelsen.

/Søren 

Læs mere
Læs mindre