Sand Tilgivelse - Bryd Fri til OVERFLOD #11

Jeg taler her om Sand tilgivelse 🙏 og jeg giver også ét eksempel fra mit liv ❤️

Del gerne 🙏 denne video

/Søren

Overflod er din sande tilstand, det gælder for dit helbred, for alle dine menneskelige relationer, for din partner, for din økonomi - ja for alle områder i dit liv.

3 kommentarer

Sanne Ree
 

Det er så spænende søde Søren , så den honoopoo trækker i en , tror vi alle kender følsen om at komme til ubevist og sætte et forkert frø , og de kan være udfortrernede at udslette dette frø igen , men jeg øver mig på de gode redskaber og øvlser du har givet mig gennem tiden du er en fantastisk dygtig mand og den beste lærere er en som selv har prøvede det , 1000 tak fordi du deler ud af dit liv og den måde du hjælper mennsker på , det er en gave at kunne det tak for dig ❤️😘🙏🏻

Læs mere
Læs mindre
❤️🙏 2
  • ❤️ 1
  • 🙏 1
Svar omkring 1 år siden
Susanne Nielsen
 

Hold nu op - hvor er du bare Super go `  Søren

det rykker virkelig, når jeg hører dig i denne video.

TAK, TAK

Læs mere
Læs mindre
Margit Hyldelund
 

Søren,hvor er det smukt, Dejligt igen at blive bekræftet i at “al tilgivelse er til os selv” Tak 

Læs mere
Læs mindre