1-times Ho'oponopono Healing - Bryd Fri til OVERFLOD #15

Modtag Ho’oponopono Healing gennem 1 time
Sid stille og slap af, kik og lyt på mig, eller luk øjnene og lyt til 536 gange “Undskyld - Jeg Elsker Dig” ❤️

Del gerne ❤️ denne video

/Søren

NYT kursus: Et Kursus i Tilgivelse


19 kommentarer

Kenneth Nielsen
 

Mange Mange Tak 🙏🙏🙏 

Læs mere
Læs mindre
Johnni Pedersen
 

Søren man bliver fristet til at stoppe videoen men det handler om at blive i processen indtil 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Johnni Pedersen 

Her kan være en finurlig kraft på spil Johnni, og det er denne at vi nogle gange - for det meste helt ubevist, ikke ønsker at blive healet eller at give slip i det negative ❤️

Læs mere
Læs mindre
Sanne Ree
 

Vil glæde mig meget til at høre den senere idag,  1000 tak for dig kære sødeste Søren knus  ❤️😘🙏🏻

Læs mere
Læs mindre
Elsebeth Grøntved
 

Tusind tak Søren 🥰Jeg er allerede gået ombord i processen. Spørgsmål : Hvorfor er de to sætninger. Tilgiv mig og Tak ikke med?, jeg er bare nysgerrig. Og sikke et arbejde - at gentage så mange gange og med indlevelse hele vejen igennem. God dag til dig ;-😊
 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Elsebeth Grøntved 

Velbekomme Elsebeth 🙏

Elsebeth, ho'oponopono er ikke kun de 4 linjer. 

Ho'oponopono er meget meget mere ❤️ Hvis du deltager på webinaret "Et Frø Plantet, GROR" på torsdag, vil du kunne høre nogle af deltagerne fra min undervisning udtale sig ❤️


Læs mere
Læs mindre
Kammilla Petersen
 

Virkelig dejligt. ❤️ Tak Søren.

Jeg kan mærke, at jeg stadig har tilgivelsesarbejde at gøre. ❤️ Undskyld. Jeg elsker dig ❤️

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Kammilla Petersen 

Velbekomme Kammilla 🙏

Det kræver nogle gange meget arbejde ❤️

Læs mere
Læs mindre
Sanne Ree
 

Så fik jeg hørt den ❤️, og først lå jeg og kikkede på videoen mine tanker fløj lidt rundt om nogle personer som jeg har haft  lidt udfordringer med , men så lage jeg mig ned på ryggen og sage ordne sammen med dig Søren , det gav fukus et helt andet sted , og når man siger det højt med dig så kan man ikke tænke på så meget andet og jeg kom dybere ind i mig selv , så jeg vil lave denne hver dag med dig (i videoen) og skrive i min node bog hver dag ❤️1000 1000 tak kære Søren ❤️😘🙏🏻

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Sanne Ree 

Velbekomme Sanne, og det glæder mig at du fandt en måde at bruge mine ord på, som virker for dig ❤️

Læs mere
Læs mindre
Kenneth Nielsen
 

Vis man har tendens til at miste momentum i sin egen 24/7 Tilgivelse skal man bare høre denne healing minimum 2 gange om dagen 🧘‍♀️🧘‍♀️  (helst fra morgenstunden)

Shit hvor den giver power 🙏


Tak Søren ❤️

Læs mere
Læs mindre
❤️👍 3
  • 👍 1
  • ❤️ 2
2 replies omkring 1 år siden
Søren Egstrup
Admin
 

@Kenneth Nielsen 

Måske Kenneth, men jeg synes du skal følge din indre guide 🙏

Læs mere
Læs mindre
Kenneth Nielsen
 

@Søren Egstrup 

Tak 🙏❤️ 😍Læs mere
Læs mindre
Allan Birk
 

Whau tusind tak ❤

Meget let men helt kold inden i ?🤔


Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Allan Birk 

Velbekomme Allan

"Meget let men helt kold inden i ?🤔" - hvis jeg skal svare på det, må du venligst uddybe det.


Læs mere
Læs mindre
Allan Birk
 

Efter at have hørt denne var jeg meget let i kroppen, men også iskold ? Efter lidt tid blev jeg så meget varm i nogle timer ?

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Allan Birk 

Den oplevelse vi har er vores oplevelse, at sige den var rigtig eller forkert er vores bevidste sind (ego), der ønsker at forstå og forklare - og det er det, vores bevidste sind som udgangspunkt gør Allan. 

Ha' tålmodighed Allan, og bliv ved din praktisering af Basis Ho'oponopono 🙏

Læs mere
Læs mindre
Theodor Rosgaard Kristensen
 

   Undskyld - Jeg elsker dig - Undskyld - Jeg elsker dig - Undskyld - Jeg elsker dig - Ja det fortsætter og kører lidt på autopilot, ligesom Åndedragene - indtil jeg med èt opdager at det har forandret sig til " Hjertens mange " Tak skal du have - Tak skal du have - Tak skal du have - Tak skal du have - Er nu lidt spændende hvad der lægges ud med fra morgenstunden af - Jeg skal jo både ind til byen og på borgerservice selv om det ikke helt er af min lyst.

Af hjertet mange tak skal du have Søren

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

Velbekomme Theodor

... tak for at du deler 🙏

Læs mere
Læs mindre