Hvad skræmmer dig MEST? - Bryd Fri til OVERFLOD #26

I denne video, taler jeg om hvilken vej du skal gå, i din spirituelle udvikling ❤️
.. du kan selvfølgelig, som mere en 98% af befolkning blive i din komfortzone!
... bemærk, komfortzonen er en død zone.

Du må gerne dele denne video 🙏

/Søren

NYT kursus: Et Kursus i Tilgivelse


11 kommentarer

Sanne Ree
 

Hold nu op du har ret sødeste Søren ❤️❤️❤️ 

Og lige en filmakademi på ham med den meget behaligt stemme som har haft forløb med gennem nogle år , tak til ham for at dele sin historie og hvor er det dejligt det han også siger inden han fortæller om sin egen rejse , det er lige som det jeg fortalte om min læge at man får håb og han rammer også en , jeg kan ikke skrive inde på lydvideoen , jeg er ikke den beste til det men så kommer den her , Søren du er en fantastisk mand og den rejse jeg er igennem med dig på mine som ham den anden som snakker på lydfil har du også fået på en fantastisk rejse kan jeg høre , og sikke hældig du er at møde den slags mennsker i dit liv , jeg er taknæmlig 1000 tak til dig og dem som deler deres rejse 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Kram fra mig ❤️😘

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Sanne Ree 

Tusind tak Sanne for at du skriver dette.

Jeg tænker at det også er dejligt for andre der deler deres oplevelser, at læse det du skriver ❤️ og lige som jeg skriver dette tænker jeg på Susanne, Anne, Lisbeth, Allan, Mogens og Lisbeth Holst ❤️


Læs mere
Læs mindre
Sanne Ree
 

Det var ikke meningen der skulle stå filmakademi , stave fegl det er en filback jeg mener (kommentar) ❤️

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Sanne Ree 

Sanne, jeg var ordblind.

Jeg fik i folkeskolen at vide at jeg var ordblind. Dette fulgte mig så gennem årene, og jeg blev mindet om det, hver gang jeg skulle skrive noget, og når mine forældre eller min søster mindede mig om det.

Da jeg I 2009 begyndte på det jeg i dag arbejder som, måtte jeg have hjælp til at skrive indholdet på hjemmesiden og indholdet i mine nyhedsmails.

Vi skal hen til cirka 2015, før jeg fik tanken om, at bruge min egen undervisning på mig selv og resette (heale) dette.


Læs mere
Læs mindre
Theodor Rosgaard Kristensen
 

Ja, der både ham, han - hende, og hun - de, dem og deres + hele universet mere i - T E G N E F I L M -  ( Fortsættelse følger!! ) - Næste gang du kommer til at spejle guddommelig inspiration i en lille vandpyt, og så blive pladask nyforelsket i den " mens den er der "  -  Også uanset om vandpytten  nogensinde har været der, eller om det er i dit indre syn og hørespil at den Er` . Jeg elsker dig - Undskyld - Tilgiv mig - Tak. Vask - rens - rens - Hjem til Gud. Lille dugdråbe. Hvor er du dog sød, smuk og dejligLæs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Theodor Rosgaard Kristensen 

Hvor skønt beskrevet Theodor 🙏

Læs mere
Læs mindre
Theodor Rosgaard Kristensen
 

@Søren Egstrup Jeg elsker dig - og mange tak for det - Jeg elsker` dig - og mange tak for det - Jeg e`lsker dig` - og mange tak` for det - Jeg elsker dig` - og mange tak for det - Flypaper


Læs mere
Læs mindre
Kammilla Petersen
 

Det er ikke mørket der skræmmer os mest. Det er vores lys. 

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Kammilla Petersen 

Ja Kammilla, sådan kan det beskrives ❤️

Læs mere
Læs mindre
Allan Birk
 

Du er en kærlig bandit, der godt nok rammer hovedet på sømmet ❤️

Tusind tak 🙏

Læs mere
Læs mindre
Søren Egstrup
Admin
 

@Allan Birk 

Tak Allan 🙏

Læs mere
Læs mindre